Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekaj, ovakva situacija sa rezultatom nama najmanje odgovara...

Jel ovo bila albanska zastava u vidu balon bez drona hahaha

Poslednja izmena:
^baljon veljike aljbanije [emoji23]

Nego, nisu brazilci ludi da dodju do tekme sa nama sa 6 poena, a ne znaju sta ce nemci da urade.

Poslednja izmena:
Ovog Nejmara bih poslao kuci peske, kroz sibir, pa preko aljaske.

Kako god da se završi ovaj meč švajcarska je pokazala preozbiljan fudbal.. kao što sam rekao , nema nama izlaska iz ove grupe

Čekaj, ovakva situacija sa rezultatom nama najmanje odgovara...
Mi idemo na prvo mesto, ostali nek se poređaju. A ovako je ipak malo lakše do prvog mesta jer neće biti obavezujuća pobeda protiv Brazila, biće dovoljan i neki X, mada ja ne volim provlačenja sa X. [emoji14]

Sent from my MI MAX using Tapatalk

That's all folks.

Nakon poraza Nemaca ovo je bio očekivan ishod i ujedno za nas je SP završeno u grupi.

Do sledećeg ciklusa...

Poslednja izmena:
Do sledećeg ciklusa...

Cirkusa...

Jos jedno veoma lose sudjenje, dzaba VAR.
Svajcarci jaki i bez respekta. Prljavi.
Nejmar nije puno pokazao ali nije ni mogao, ubijali su ga citavu utakmicu, moglo slobodno jos par kartona pasti.

Zašto takav defetizam. Švajcarci su igrali dosadno i prljavo, zato što im je sudija dopustio da prave toliko faulova. Ako ne možemo da ih pobedimo ne zaslužujemo prolazak. Sreću su istrošili, moglo su da prime lagano još 3 gola.

Sto ste svi u luzerskom fazonu ne verujem, prvi smo u grupi.. Mozemo svajcarce dobiti.. Sto ne bi Costa rica cak odlomila dva boda Svajcarskoj?

Verovatno najgori tim na SP uz Arabiju.

Švajcarska je danas pokazala vrlo disciplinovan fudbal i daleko su ispred svih reprezentacija koje smo imali do sada od početka kvalifikacija.
Brazil je pustio nogu sa gasa posle 20ak minuta i definitivno je za obe ekipe bilo najbolje nerešen rezultat zbog kalkulacija da se izbegnu Nemci.
Mi smo danas pobedili zbog slobodnjaka (svaka čast Kolarovu), ali one greške tj promašaji nam se neće tolerisati protiv šiparske A neki veliki napredak u našoj igri nisam video. Odbrana je vrlo klimava.
Možemo da ih iznenadimo ali su šanse minimalne jer su mnogo uigranija I pre svega opasnija ekipa od nas.

Panama takodje. I Iran. Najlošije ekipe uz kostarikance

Poslednja izmena:
Za prolaz dalje svakako treba još jedna pobeda, tako da ovaj remi ne igra ulogu. Imamo samo 1 gol u plusu, to ne bi bilo dovoljno da lovimo remi Švajcarcima. Da je Brazil pobedio sa 2-3 gola, ili da smo mi mi sa 2-3 gola razlike, ajd nekako.

Poslednja izmena:
Siptari nisu nista posebno, fizicki jaki ali fudbal nista posebno...ne odogovara im kreacija i vic fudbal, da Brazilci nisu stali i mislili da ce da se zezaju do kraja dobili bi lagano...kod nas to necfe proci, dajemo gol svakako ali necemo se posle opustiti, momci su ocigledno na zemlji i svesvni su da moraju da se oznoje...idemo na prvo mesto u grupi, ovo nam odogovara jer sada je i igracima u glavi da ih moramo slati kuci! Da su dobili Brazilci vidim da bi smo taktizirali, davili...ovako zna se - pobeda i nista manje!

Poslednja izmena:
Sta vam je, imamo Acu Kolarova, svaki slobodnjak je kao penal ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

pa necemo mi sedeti i piti pivo na terenu, fizicki smo ipak jaci od njih a na sredini duplo bolji, nece imati puno sanse da kreiraju i da prave prazan prostor za pretrcavanja ili utrcavanja...ne vidim ni da su brzi osim patuljka koji jeste brz u tu treba biti obazriv...mislim da cemo i mi izaci bolji nego protiv kostarike, Sergej je osetio loptu i generalno ekipa je dobila ono sto im je falilo, malo samopuzdanja...dobijamo 2:0.

d2222722f036ac9c27bc9917a84f1191.jpg

Poslednja izmena:
Ozbiljan gubitnicki mentalitet imamo :) Prvi u grupi i svi placu jer je bolje biti drugi ili treci :d

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Svajcarska jeste pokazala disciplinu, tvrdocu i uigranost , ali videlo se da im fali kreacija , da tesko dolaze do sansi i da su tehnicki ipak relativno limitirana ekipa, odprilike su nesto kao kvalitetnija verzija Irana.

Kostarikanci uopste nisu tako losa ekipa kako neki misle , ipak su na proslom SP igrali u cetvrtfinalu (sto naravno da ne mislim i da ce sad to ponoviti) i mislim da bi protiv Svajcaraca mogli makar do boda.

Dobijamo 2:1 sipcarsku. Moguce cak da cemo gubiti 1:0 i onda preokrenuti rezultat.

Ne ložite se bezveze - čak i onaj ko nikad nije pogledao jednu utakmicu vrlo brzo bi uvideo da su Švajcarci značajno brži i pokretljiviji od naših igrača kojima je par bržih igrača Kostarike napravilo ozbiljne probleme. Brazilci su leteli po terenu, Švajcarci su ih nekako stizali, a sve to je za naše fudbalere previše.
Na kraju krajeva, nismo ni mi imali ne znam kakve prilike i šanse, a i ono malo što smo imali su potrošene katastrofalno jer su se smotali.

Ako izvučemo bod u sledećoj smatraću to odličnim rezultatom.

Brazilci leteli po tereni ?
Bice da nisi gledao istu utakmicu.

Zar nemamo bolje od Mitrovica, par puta se spetljao u napadu, krampa obicna. Ne volim onaj tip igraca, destruktivac fudbala, gradi loptu (na silu), zadrzavaj, peljaj....siri ruke na svaku...

I dalje mislim da mozemo uzeti Svajcarce uz dozu srece...sa Brazilcima tesko da i ta sreca moze pomoci, šogotovo posle kiksa danas.

Poslednja izmena:
Ovo je najbolji komentar do sada što sam pročitao:
Sastav reprezentacije Svajcarske je besmislen i obesmisljava uopste samo reprezentativno takmicenje.

I ne samo Švajcarske, tu su i mnoge druge Evropske reprezentacije.

Sa Švajcarcima mi moramo da igramo "bunker", pa ko preživi pričaće. :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno