Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kriterijum da njima ne daje zute kartone? Plus se pogubio na kraju utakmice.

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Kriterijum da pušta tvrđu igru, ne deli kartone za sitne stvari. I njegova statistika kroz karijeru sa manje od dva podeljena žuta kartona po utakmici govori o tome.

Meni lično takav stil suđenja apsolutno leži, a i fudlbal je dinamičniji i gledljivi.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nego, niko ne komentariše reakciju komentatora posle postignutog gola. Realno oduševljenje ili gluma?

^Proso tiket :)

Kriterijum da pušta tvrđu igru, ne deli kartone za sitne stvari. I njegova statistika kroz karijeru sa manje od dva podeljena žuta kartona po utakmici govori o tome.

Meni lično takav stil suđenja apsolutno leži, a i fudlbal je dinamičniji i gledljivi.

Super statistika kroz karijeru ali svetsko ne sudi svake godine zar ne. A pogotovo ne Americkim ekipama koje igraju zna se kako. Sigurno ne kao Afričke kojima sudi. ali ovo sto je svirao vec kao prekršaj je trebalo bar 2 zuta da dodeli

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Videli Panceri da sa nama nema *****avanja pa rekli bolje Meksiko da ide na nas, a oni će već lako sa Brazilom. :p

Kriterijumi da banetu da zuti iako nije ni bio faul? Isto i prijovicu, gde je video onaj “samar” ali nije video sta je ovaj radio njemu pre toga?
Alal mu kriterijumi

Prijovic je mogao još gore da prodje.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Mnogo nemci pokusavaju iz daljine, a ono nece, pa nece.

Bravo braco Asteci , Meksikanci me danas obradovali maltene vise nego nasi :slight_smile:

Stvarno alal im vera !

Viva La Mexico.

Šteta što to najverovatnije znači da ćemo morati na Nemačku :d

Kriterijumi da banetu da zuti iako nije ni bio faul? Isto i prijovicu, gde je video onaj “samar” ali nije video sta je ovaj radio njemu pre toga?
Alal mu kriterijumi
Slazem se za Prijovica, ali Bane je isao s dve noge, preostro, pokupio loptu pa igraca. Ne mozes tak da startujes s dve noge to je autom. zuti...opasna igra.

Nije htelo Nemce, ali jel moguce da su toliko suplji u odbrani, Meksiko koliko su imali kontri, lagano 3-4 nula..

Upravo, prvi ide na drugog... Znači na Meksiko [emoji23]

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Hahh sta je u ovom trenutku bolje, Nemacka ili Meksiko, ma da ja mislim da ce Brazil namerno da namesti da ne idu na Nemce, jos im je u glavi 7:1, ili bas hoce da im se osvete :D

64af7a2e3b3bf62655d3c4f2d38498ed.jpg

Albanitzerland po imenima nikakva ekipa, najbolji igrači im dva beka od kojih jedan ima 55 godina. To se mora stisnuti.

Brazil kad gledam imena to su sve vrhunski klubovi, ne vidim tim koji ima bolji sastav na prvenstvu. Nema potrebe da se plaše pa ni Njemačke.

Uffff

Srećom da mi sa Brazilcima igramo poslednju utakmicu. Možda onda malko i odmore. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno