Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako preokrenu i ova dva autogola, to će biti najzaslužnija titula u istoriji fudbala.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Sta mu je trebalo da ide rukom na loptu, videlo se tacno da je s namerom isao rukom na loptu. Ispravna odluka.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Bio je zaklonjen od strane Francuza, nije video kako je propala.

Vidi se u delicu sekunde da je namera postojala, kao i da je hteo da odustane u momentu ali prekasno.

Poslednja izmena:
Cist penal ali francuzi losi bas.

Sent from my SM-G965W using Tapatalk

Bice ovde još golova...
Hrvati za sada ubedljiviji, Francuzi dobili poklon dva gola...

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Jedan šut i to iz penala i dva gola :)

Francuze sad treba isamarati u svlacionici da se saberu pa da naprave jedan krsten napad.

Hrvatinogo bolji. Ne znam dal ce osvojiti , ali gde su ovi ljudi koji su pricali da su se provlacili i da 5 ekipa ima bolju sredinu.

Kad smo već kod poklon golova i toga kako su krenuli...
6d228a65a2ebc8b427878c62033ec9df.jpg

4c708b747e6e9e9b7e2384e8c8a0c349.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Hrvati igraju kao na drogama.
Čist dokaz da je sve u samopouzdanju i glavi.. od ekipe koja se jedva kvalifikovala za SP pa do ovoga. Brutalno

Dobra utakmica, 3 gola u finalu, a što se mene tiče može ovako i da ostane.

Nešto mi "kilavo" deluju ovi Francuzi, neverovatno je kako loše brane prekide.

Nešto mi "kilavo" deluju ovi Francuzi, neverovatno je kako loše brane prekide.

Svi su do sada na SP delovali kilavo protiv Hrvata, niko nije uspeo da poveže tri normalna pasa protiv njih.

Strašan presing, strašna uigranost i harmonizovanost između linija. Deluju kao klupska ekipa koja je godinama na okupu, a ne reprezentacija sastavljena pre mesec dana.

Da su Nemci stigli dovde sa takvim stilom igre pisale bi se bajke. :)

Drago mi je sto vecina koja je protiv Hrvata priznaje nadmoc i odlicnu igru. Naravno osim par likova koji i dalje traze izgovore i ako Hrvatska osvoji nastavice da traze iste.

@rAMA: Ja ne pričam o pasovima nego o prekidima - korneri i sl. udarci. [emoji6]

Ja nemam taj problem da kažem da Hrvati igraju dobar fudbal. Mogu samo da žalim zašto naša repke ne igra tako.

Sasvim druga stvar je to što svim srcem navijam protiv njih.

Poslednja izmena:
Malog Mbepea nidje :D

Nema jer nemaju sredinu da mu proslede loptu. Decko jeste genije, ali 2 lopte dobije za 45 min.

Fino se otvorila utakmica, odlično finale.

Naravno ga će Francuzi da igraju na kontre - brži su, odmorniji su, ne moraju da jure rezultat...

Naravno ga će Francuzi da igraju na kontre - brži su, odmorniji su, ne moraju da jure rezultat...
Krenuli tako od prvog zvižduka kada nisu imali rezultat. Tako je bolje reći da su ih Hrvati primorali da se brane i pre ta dva poklon gola.

Naravno da je tako, evo sad će Francuzi da krenu grlom u jagode jer nemaju izbora ...

Poslednja izmena:
Kakav pas pogbe za mbapea pre gola.. majstori su majstori. Veliko bravo za FR

Mnogo losa odbrana Hrvata. A francuzi znaju da iskoriste to

Koliko je ovo nerealan rezultat..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno