Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jako su simpatični ovi Islanđani, igraju čvrsto, igraju tvrdo, ali viteški. Nema tu prljavih startova, valjanja, odugovlačenja, provociranja.

Kako ne navijati za njih? :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Kako su samo disciplinovani u odbrani, drze se za sve pare, svaka cast!

Pa takav je sport. Od kilavog igrača nema vajde.

Nego je meni utisak koliko Argentina ne zna šta da igra. Tačnije, selektor ne zna šta da im kaže. Pokušavaju da igraju kao Barsa (zbog Mesija) a nemaju igrače za to. I još kad se ovi nazidaju u blok, mogli su da kruže još dva dana, dali bi ga samo slučajno.

Poslednja izmena:
Odavno mi nije bilo ovoliko drago za neku reprezentaciju a da nije nasa.

Gledao samo drugo i ne verujem... juju je IPAK najači! Naši da okače neke Baba Vangine džudže, ima efekta.:-devil-:

#nosmoking
29712a9ea35e1981729a8a01c75f6582.jpg

Ja ne znam kako može bilo šta da se očekuje od Argentine kada se kepec pita za sve a pritom im je odbrana nikad lošija a i sredina ne briljira. Čak i u napadu ne koriste pun potencijal. Sampaoli je tek komedija.
Jedva su se i provukli za SP

Maradonu izgleda uvek zavsrbi nos kada vidi bele linije

Lično smatram da je jedno od slabijih SP gledajući kvalitet ekipa I igrača (zvezda)

Gledam sad ovu tekmu Arg - Isl i ne verujem kako je lose reseno osvetljenje na stadionu, nisu uopste ukljucili reflektore.

Slika se konstantno menja, kad zumiraju podeksponirana, kad odzumiraju preeksponirana, publika gore izgorela.

Sramota za dogadjaj ovakvog kalibra
+100
Uglavnom, ja sam za VAR, samo da ga vremenom utegnu i bice super.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

#PERDEN prekid, pregled snimka i dosuđen penal, sve ukupno 35 sekundi. Var je ok.

Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока

Koji je sudija car! Dok se igrač Perua mrtav 'ladan deset sekundi razmišlja da izvede aut on lepo odmah po isteku vremena odsvira kraj a ti ako hoćeš razmišljaj do sutra...

Ja gledam na BHT, kada gledam preko RTS odma mi se počinje spavati.
Zaboravio sam da prebacim na HRT, nekada sam tamo gledao Ligu Šampiona jer nisam mogao da slušam Acu na B92. HRT je uvijek prikazivao gol na ostalim utakmicama.
Žao mi je bilo kada je BHT izgubio prava za Englesku ligu, prenosili su pet utakmica vikendom a lik se uživi u utakmicu.

Bas greota za Peruance , ono krivo mi kao nasi da su izgubili , iz aviona se videlo da su bolja i talentovanija ekipa , tehnicki i na lopti svetlosnu godinu ispred Danaca , prosto neverovatno sta nije htelo da udje u gol , a za onaj penal Kueve zaista nemm komentar :(

Ali dobro nije jos sve izgubljeno , Peru moze da igra i sa Francuskom (pa makar bod da izvuce) i pogotovo sa Australijom, a opet ne verujem bas da ce se Danci previse naigrati protiv Francuza i Danaca , u svakom slucaju ja se nadam da Peru ipk moze do drugog kruga.

Steta za ovo danas , bas su ogromnu sansu propustili.

Po čemu je zaslužio? Čovek igra ofanzivno krilo u timu koji je u šampionatu, postigao 96 golova, a on je je od tih 96 učestvovao u 7 (5 golova i 2 asistencije). Klasična štela je u pitanju. Bitno da nema Mijata koji je srušio Bajern u finalu kupa.;)
Ako se ne varam te golove je dao u plej ofu tj poslednjih nekoliko utakmica, na početku sezone je bio u lošoj formi. Prosek mu ipak nije los za krilo, gol na 308 minuta provedenih na terenu. Poređenja radi Kostić je na istoj toj poziciji dao isto 5 golova i jednu asistenciju ali i proveo više minuta u igri, pa mu je prosek gol na 482 minuta. Naravno Kostić igra u jačem prvenstvu i prvi je izbor za levo krilo u reprzentaciji.

Slažem se za Mijata , ali njemu su Živković i Grujić zauzeli mesto tj ofanzivni-centralni vezni.

Ne možeš porediti Bundes i našu nazovi ligu, niti ulogu u timu koji se grčevito borio za ostanak u ligi i prepuštao posed, igrao na mali broj golova, sa timom koji da 96 golova u ligi gde je svaka druga utakmica nameštena.

Živkovićeva prirodna pozicija je desno krilo, igrao je u klubu u vezi isključivo zbog toga što mu je konkurencija na desnom krilu argentinski reprezentativac Salvio.

Po meni kompletniji je na levom krilu nego u vezi, ali svakako mu najbolje leži desno, da može da napada driblingom i ulazi u šut,gde je najopasniji.

Mijat takođe pokriva levo krilo ako treba.

Naravno niko od njih nije za startnih 11 u ovom trenutku.

O Grujiću ne treba trošiti reči, odigrao je 60 minuta za dve sezone u Premier Ligi...

Ovo će da bude prvenstvo sa najvećim brojem penala - i to već do eliminacionih mečeva.

Inače bez dileme najlošiji meč dana.

Nigerijci nemaju kreaciju, ali su fizički najdominantnija afrička ekipa na SP. Ekipa koja postoji samo dok je rezultat aktivan. Mogu biti nagazna mina.

Očajna utakmica, tu se slažem.

Ne možeš porediti Bundes i našu nazovi ligu, niti ulogu u timu koji se grčevito borio za ostanak u ligi i prepuštao posed, igrao na mali broj golova, sa timom koji da 96 golova u ligi gde je svaka druga utakmica nameštena.

Živkovićeva prirodna pozicija je desno krilo, igrao je u klubu u vezi isključivo zbog toga što mu je konkurencija na desnom krilu argentinski reprezentativac Salvio.

Po meni kompletniji je na levom krilu nego u vezi, ali svakako mu najbolje leži desno, da može da napada driblingom i ulazi u šut,gde je najopasniji.

Mijat takođe pokriva levo krilo ako treba.

Naravno niko od njih nije za startnih 11 u ovom trenutku.

O Grujiću ne treba trošiti reči, odigrao je 60 minuta za dve sezone u Premier Ligi...

Upravo to, apsolutno je svaka na mestu. 3 igrača sa krajnjeg spiska jednostavno bodu oči, ničim zasluženim su se tu našli. Trebali su dobiti šansu tek u sledećem ciklusu.
I to kažem kažem kao neko ko ne pripada ni jednom domaćem taboru.

Inače komšije vode već 2:0. Kada bi naši imali makar 60% pristupa kao oni bili bismo medju top 10 reprezentacija u EU.

+edit
Mnogo na znači što je Mitrović dobio dosta na samopouzdanju dobrim partijama u Fulama i biće nam ključni igrač. Velika je šteta što da bi smo ga u potpunosti iskoristili trebamo da igramo sa još jednim pokretnim spicem (kao u Fulamu) ili Tadicem (koji je totalno van forme) iza njega. Što nažalost nećemo videti.
A SMS je odličan igrač, pratio sam Lazio ove sezone, ali njemu treba dati odvezane ruke i igrače koji će ga krpiti u defanzivi kao u Laciju (koji je igrao 352)

Poslednja izmena:
Kakav pristup, igraju totalno beskrvno usto još i loše nego na njihovu sreću tek Nigerijci n'umeju...

Meni oni uvek ostave utisak da imaju mnogo bolji pristup igri nego naši koji kao da su mamurni sa splavova izašli na teren.
Mada opet, ruku na srceHrvati imaju mnogo bolje ofanzivne igrače.

Pa naši i jesu izašli mamurni sa splavova zato ti tako i izgledaju... [emoji16]

Argentinci imaju jeziv napad, samo to treba da iskoriste.

Evo ga i sastav za sutra tj već danas.
Nadam se da je i tačan, pošto ima različitih informacija.
45e63f6b8091f11e5aef2170997c48f4.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno