Šta je novo?

Svetleca tastatura

grozni

Slavan
Učlanjen(a)
08.05.2004
Poena
309
Jel zna neko gde ima osim u pyramid-u. Ona Zippy mi je iskreno mala ruznjikavog dizajna :d a i cena je malo poveca za tako nesto.....

Ja sam video u Eurosalonu "home marketu".Mislim da je neki no name ali je bila slim...Heheheh kad sam je video mislio sam koji ce qrac nekom svetleca tastatura a tek sad vidim da to i nije tako lose resenje jer mi se cesto u toku extreme gaminga nocu desava da ispromasim dugmice pa dolazi do :crash: :mad:

Ja imam EL-715
Izvor PC Berza:

Zippy EL-715 Electron Luminescent Keyboard 44.00 Eurolink Team
011.382.13.73

EL-715 Electron luminescent keyboard USB 46.00 EU-ProSoft
011/34.444.34

Ja lepo napisah, osim u pyramid-u, osim Zippy-i tastature, nesto drugo po mogucstvu, ali izgleda niko nista ne cita

Ovo i mene zanima. Uzeo bih Zippija, ali ne volim te skracene tastature, znaci uzeo bih neku normalnog formata.

Ja sam uzeo Zippy, ali onu aluminijumsku.

lepa jeste...ali sem za pokazivanje/shminka/etc nije nizasta,jako mi je tesko da otkucam na njoj bilo sta...

CamBieL je napisao(la):
WK-620 ili WK-720?
Utisak?

ili ima neka alu što svetli...blah...više ne znam u kom sam thread-u...trebalo bi malo da odspavam...

Korisnik sam EL-610. Mogu samo da kazem, posle nedelju dana sam se totalno privikao, i neverovatno je ugodnije i lakse pisati na ovoj tastaturi nego na nekoj "pune velicine".
Mnogo manje ima pomeranja zglobova.

Logi g15 ima svetlece tastere, pa ne znam kolko ti to odgovara.

Gde je ima? Gledao sam na sajtu logitech-a super izgleda, ali ne nadjoh je kod nas. Na slici izlgeda vrh, ali izgleda da je i cena vrh reklo bi se sto po dizajnu, sto po dodacima na njoj....LOL

Poslednja izmena:
Ima u Pyramidu 79 evra. Od jucer u prodaji ako ne lazu na njihovom sajtu

Majke mi... bolest... razumem ja da se živi na zapadu, ali u Beogradu, i to da se kupuje tastatura za igranje...

Bjažiii...bjažiii...

Pa sta ako je za igranje. Neko trosi pare na zene, neko voli dobra kola, neko na putovanja, klinci daju 200 evra za patike, a kad neko hoce fensi tastaturu on je blesav. Ja je kupih malopre ... a mislim da nisam ni lud ni bolestan :type:

sasadjak je napisao(la):
Pa sta ako je za igranje. Neko trosi pare na zene, neko voli dobra kola, neko na putovanja, klinci daju 200 evra za patike, a kad neko hoce fensi tastaturu on je blesav. Ja je kupih malopre ... a mislim da nisam ni lud ni bolestan :type:

Kakva je? Jel dobra, osim sto dobro izgleda?
:d

Poslednja izmena:
sasadjak je napisao(la):
I kakvi su utisci da li vredi te pare?

CamBieL je napisao(la):
WK-620 ili WK-720?
Utisak?
WK-720, odlicna je, samo sto je hladna kada krenes da kucas, pa dok ne ugrejes tastere :D

Ja se nikada u zivotu nisam zapitao dal nesto sto kupujem za komp vredi tih para jer onda nikada nista od najnovijeg hardvera nebi ni kupio tako da o parama necemo ;)
Pre ove sam imao Logitech Elite Keyboard. Odlicna tastatura koja je kada sam je kupio isto bila skupa. Tasteri WASD su se izlizali od igranja i ode ona u zasluzenu penziju bez ijednog problema sa njom. A kafe i kokakole je popila samo ona zna koliko.

Malo o G15. U prirodi izgleda "da se najezis" :d LCD displej na kom moze biti sat i datum ili CPU i RAM zauzetost u procentima (po meni najfensija stvar) ili imena mp3, divx i ostalih media fajlova dok se vrte. Dal moze jos nesto da se namesti nisam probao.

Malo mi smeta mali ugao pod kojim tastatura moze da stoji jer sa podignutim stopicama nema skoro nikakav ugao i tesko se mogu videti brojevi na najgornjem redu ako oci nisu bas iznad tastarure a posto ja maltene lezim u stolici bice problema dok se ne naviknem. Tasteri imaju lep hod i brzo se vracaju nazad a pri pritiskanju nemaju veliki otpor, taman kolko treba.

Sa leve strane ima onih lepih 18 G tastera koji sluze za Macroe. Ima tri memorije sto znaci da pamti 54 macroa. Nisam gledao koliko koraka pamti jedan makro ali za igre jako korisna stvar. Probao sam par teskih i moja omiljena igra AAO ih je primila bez problema a neki su bili i od po blizu 10 koraka.Posto se ja 80% vremena za racunarom igram mene i ovo do sad cini zadovoljnim. Sad jos treba par dana privikavanja i testiranja da bih mogao dati konacan sud. Nemam FIFU da probam dal registruje odjednom 5 pritisnutih tastera :-devil-:

uzdravlje...

sasadjak je napisao(la):
Ima u Pyramidu 79 evra. Od jucer u prodaji ako ne lazu na njihovom sajtu
u pravu si.pobrkao sam je sa jednom drugom.

sasadjak je napisao(la):

ih, pa zar sam ja rekao da je to što si naveo normalno ? ? ?
To je sve objektivno... kada nekome keva crnči za 14000 ceo mesec, onda malo drugačije postavlja stvari... Ipak je sve to pomodarstvo, after all...
I meni treba dobra tastatura, ali prevashodno za kucanje. Jer sada počinjem sve više i više da programiram, što povlači i dosta rada sa tastaturom, kao što povlači dosta problema sa leđima, koje sam izbegao dobrom stolico od 9000din i tu su se moji stvarno otvorili, svaka im čast, ali nije neka mekana, već ergonomski oblikovana. Dobio sam od ortaka Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 i ostala mi je samo tastatura, ali opet ne dajem preko 30evra pa neka se puše... :cigar: :cigar: :cigar:

Nazad
Vrh Dno