spikac je napisao(la):Ja sam video u Eurosalonu "home marketu"
illidan je napisao(la):Ja sam uzeo Zippy, ali onu aluminijumsku.
CamBieL je napisao(la):WK-620 ili WK-720?
Utisak?
sasadjak je napisao(la):Pa sta ako je za igranje. Neko trosi pare na zene, neko voli dobra kola, neko na putovanja, klinci daju 200 evra za patike, a kad neko hoce fensi tastaturu on je blesav. Ja je kupih malopre ... a mislim da nisam ni lud ni bolestan :type:
I kakvi su utisci da li vredi te pare?sasadjak je napisao(la):Pa sta ako je za igranje. Neko trosi pare na zene, neko voli dobra kola, neko na putovanja, klinci daju 200 evra za patike, a kad neko hoce fensi tastaturu on je blesav. Ja je kupih malopre ... a mislim da nisam ni lud ni bolestan :type:
WK-720, odlicna je, samo sto je hladna kada krenes da kucas, pa dok ne ugrejes tastereCamBieL je napisao(la):WK-620 ili WK-720?
Utisak?
u pravu si.pobrkao sam je sa jednom drugom.sasadjak je napisao(la):Ima u Pyramidu 79 evra. Od jucer u prodaji ako ne lazu na njihovom sajtu
sasadjak je napisao(la):Pa sta ako je za igranje. Neko trosi pare na zene, neko voli dobra kola, neko na putovanja, klinci daju 200 evra za patike, a kad neko hoce fensi tastaturu on je blesav. Ja je kupih malopre ... a mislim da nisam ni lud ni bolestan :type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari