Hvala na odgovoru. Ne vidim kazes iskusan si dosta i smatras da si u pravu pa cisto pitam...
Nisam ja nigde tvrdio da sam u pravu da samo AMD crkava vec izneo moje iskustvo u zadnjih godinu dana
Hvala na odgovoru. Ne vidim kazes iskusan si dosta i smatras da si u pravu pa cisto pitam...
@niki999
A jel znas pouzdano da se sa manjim proizvodnim procesom taj skart manje/vise nije povecao
@mrtavker
1. nema veze sa mozgom jer ti tako kazes?
2. predrasud se javlja zbog cega?
3. znaci ti znas da procesori crkavaju na obe strane verujem podjednako i to je za tebe normalno samo neznas koji je to procenat ali to je manje bitno da li je to 0.03% ili 3% koga briga![]()
@nemanja123
@mrtavker
Niste mi jasni tvrdite da znate pouzdano da intel crkava ko i AMD a dokaz ili bar konstatacija gde ste to saznali NIGDE? (osim ako ne uzimate izjave onih koji kazu pa i meni su crkavali celeroni pa ih vise ne kupujem..)
Takodje njih par tvrdi da intel crkava pri OC/skalpiranju sto NIJE tema mog post-a
Javio se jedan clan da je kupio DOA i7 i to je sve, sto dokazuje da 32/22nm procesori imaju odredjen broj skarta u vidu DOA primeraka
Ima i onih sto su imali u rukama mrtve procesore ali neznaju razlog crkavanja a i to nije tema jer naravno da ploca/napjanje mogu da sprze CPU i kod AMD i kod Intel-a
ama čoveče, ti si taj koji nas *****ava. Imao sam i intel i amd i oba su živela 4+ godine i otišli u silicijumski raj. I šta sad ja mogu da kenj*m kako oba riknjavaju. A ti baziraš svoje iskustvo na subjektivnosti, dok kod mene masa ljudi ima amd, i ja sam prvi kome je on crkao. Point of your topic, trolling as usual?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari