Grga Pitić
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 95
Ovde su neki prijavljivali da im piše Ananas. Tagovi kupljeni preko Ananasa.
Kod mene piše ENPTAG šetam ga iz kola u kola radi bez problema
Ovde su neki prijavljivali da im piše Ananas. Tagovi kupljeni preko Ananasa.
Netacnoa, ispise tablice sa taga, cesto idemo njegovim sluzbenim kolima i sluzbenim tagom znam koje su mu tablice i znam sta pise na displeju kad otvori rampu a kako idemo malom brzinom vidim i koliko je novca na tagu kao i tablice koje nisu njegove.Neće, pisaće ono što kamera očita.
Tako je.Može svoj nalog da ustupi bratu, ovaj promeni login mail i pass, veže svoju karticu i ponaša se kao su tag i nalog njegovi.
I tako normalno da ga koristi k'o da jeste njegov.
Ali ugovor između izdavača tag-a i korisnika glasi na ime onog ko ga je potpisao, pa ako ikada dođe do nekih pravnih nesuglasica, odgovorno lice je onaj na koga je inicijalno potpisan ugovor.
Update. Danas su uplatili novac koji je greškom skinut, dakle posle mesec i po dana. Sve pohvale službi za reklamacije.Osoba koja je upravljala vozilom nije koristila tag uredjaj nego je putarinu platila papirnim novcem. Tag uredjaj se nalazio u vozilu. U pitanju je deonica Beška- Kovilj i nazad isto Kovilj-Beska. Cena za tu deonicu je 70din. Ono što je problem jeste što su mi skinuli sa kartice 2 puta po 1260din. Ne znam odakle im taj iznos stvarno. Dobro je što imam sačuvane priznanice. Pretpostavljam da je došlo do greške odnosno da je uhvaćen signal sa nekog od susednih prolaza ili nešto slično.
Ovo nije dobro formulisano posto za celu deonicu treba 1h, tj ne gubi se 1h sem ako su uveli teleport preko PresevaSat vremena se izgubi na skretanje za Prohor i povratku nazad na auto put.. Morala bi bas gadna guzva da bude na Presevu pa da se to skretanje isplati.
Praznik je u Makedoniji, ponedeljak neradan dan, pa se ovaj vikend očekuje velika gužva.Sezona prestaje kad pocne skola, mada vidim sad da ima guzve.
Mislim da sa nase strane ne postoji pumpa na tom potezu (Davidovac - Prohor), mada iskreno nikad nisam trazio. Posle ulaska u Mkd, nakon 3-4 km ima pumpa, pa onda druga kod ukljucenja na put Kumanovo - Kriva palanka (tamo gde vise ne moze pravo i treba ici levo, desno je pumpa na 50 m, ne vidi se od vrha brda, radi 6 - 22 h), pa pre Kumanova ima jos dve (sa svake strane po jedna).Zašto bi neko sipao gorivo pre granice?![]()
Važi samo za one koji ne voze automobil koji najbrže ide preko ležećeg policajca...Znate poslovicu - Nebitan si ko prva pumpa u Srbiji posle Makedonije. Mislim da važi i u kontra smeru![]()
Osetili na tezi nacin juce ujutru, 4,5h na mkd-gr granici 🥲😂Praznik je u Makedoniji, ponedeljak neradan dan, pa se ovaj vikend očekuje velika gužva.
Zato što ne skida tačnu cifru, recimo 60 denara, nego tipa 58, imaš popust na plaćanje sa mcardIma li načina da proverim potrošnju na makedonskoj MCrad. Drug krenuo na more. Dao sam mu svoju karticu. Bilo je 400 denara na njoj i ja dodao još 360. 380 je putarina u jednom pravcu. Sad kad se vraćao, zove me - kaže nema para na kartici. Ja pogledam - 16 denara. Na koju foru 16 denara jer su putarine 40/50/80/100 tipa. Nema 23,46 i sl.
Ima li načina da proverim potrošnju na makedonskoj MCrad. Drug krenuo na more. Dao sam mu svoju karticu. Bilo je 400 denara na njoj i ja dodao još 360. 380 je putarina u jednom pravcu. Sad kad se vraćao, zove me - kaže nema para na kartici. Ja pogledam - 16 denara. Na koju foru 16 denara jer su putarine 40/50/80/100 tipa. Nema 23,46 i sl.
Koliko km/h idete na ovim našim naplatnim? Uvek isto usporim na ispod 40km/hDanas se vratio iz Grčke. Putarine u MKD su 380 denara u jednom pravcu.
Plaćao našim tag uredjajem. Milina. Samo se pri prolazu, pre rampe, uspori na 30km/h.
Oko Soluna, haos. A u Solunu haos-neopisani. Još im u gradu počeo neki sajam. Zlo od gužve.
A gde mu otišlo 400?A za šta da se žali? Uplatio je tačno koliko da ima za dva prolaza a mora plus da postoji minimalna suma na tagu.
Verovatno ga nije pustio na poslednjoj rampi, jer mora da se ima malo vise sredstava, ostale rampe je verovatno prosao.A gde mu otišlo 400?
Napisao je u "povratku ga zvao". Znači kompletan odlazak i povratak, i pretpostavljam poslednja naplatna pred izlazak iz MK.A gde mu otišlo 400?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari