Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Od sutra radi nas tag u CG... trebalo bi HR do kraja juna da bude, mada to uzeti sa rezervom...

To je standardna cena, praktično svi sada toliko koštaju. Tu i tamo može da se nabode neka akcija, teško u sred sezone

Ako putuješ češće autoputem, može itekako da se isplati, jer osim uštede vremena postoji popust u odnosu na regularnu putarinu (npr, 48.6 din, Niš-Smederevo)

Poslednja izmena:
Izgleda još uvek ne može da se doda kartica na Toll4All za Crnu goru ili ja ne znam 😁

Još ne može :)

Dodao sam karticu pre nekih sat vremena. Ono jes da verovqtno necu ici u CG narednih godina, ali da se svakako ispostuje ocd.
Kad li ce ubaciti aplikacije? Ili vec postoje samo ne nalazim na app store-u.

I to izgleda samo Unicredit banke :)

Prilozi

• Screenshot_20240605_141855_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240605_141855_Samsung Internet.jpg
    96.1 KB · Pregleda: 72
Ne sme da bude besplatan, jer bi ga uzimao i onaj ko nema auto. Nek se nadje.

Ali to može da se prevaziđe sa cenom od, recimo, 5.000 ili 10.000 dinara, gde je ceo iznos kredit.

Bespotrebna komplikacija sa dodatnom bazom podataka.

Cena svega je problem sa budemo iskreni.

Od cene smestaja, putarina, novih i polovnih automobila, goriva, delova, popravki i sve ostalo sto je vezano, a i nije za put autom na more.

Možda su ukinuli promociju u međuvremenu. Trebala je da važi do 30.06. Ja sam dobio popust sa Mastercard Nlb komercijalne banke.

Piše do 30.6.ili do isteka zaliha. Mozda je navlakuša. Koju desetinu Promo a na dalje puna cene.

Egnatia Pass je samo jedan od fazon 10 Grckih tagova :D

Kod njih je malo specificno jer svaki autoput je pod drugom kompanijom. Taj je samo pod firmom koja odrzava autoput "Egnatia Odos" ali vazi na svim autoputevima u Grckoj. Moze da se kupi bilo koji od svih sto postoje i svi rade na autoputevima i mostovima u Grckoj. Nego je nama najzgodniji jer nam je usput (ko uzima na licu mesta) i sto su pouzdani i salju tagove u Srbiju i odlicni za saradnju.

Samo neki od tagova:

Pogledajte prilog 394094

Pogledajte prilog 394095

Meni se desila prosle godine cudna situacija. Ko je gledao Alvirovica prosle sezone, on je uzeo tag na kucici Nea Odosa na autoputu za Patru posle skretanja kod Janjine. Meni je devojka tamo rekla (mada joj je engleski bio bas los) da mogu da dobijem ali da moram da ga vratim na povratku (sto je apsurd). I onda sam odustao da se sporazumevam tu.
Ja sam vise puta uhvatio Alvirovicevu pricu da je orijentisana sponzorski, da ce reci nesto sto nije bas potpuno tacno verovatno jer mu je receno da tako kaze jer neko ima interes. \Dobar je on ali nekad daje losiju informaciju nego sto bi trebalo. I cesto prica u fazonu da bespotrebno zaplasi vozace nekim glupim informsacijama, drzi ljude u strahu od ovalnosti kocnica, super modernih radara i testova istih na stazi Navak i slicnih stvari...To mi se jedino ne svidja kod njega ali ako hoce da zadrzi taj posao verovatno mora tako da radi...

Samo nastavlja tradiciju svog oca u malo blažem obliku... koja je ono mutljavina od čoveka bio.

Verovatno je negde pisalo, ali nisam uspeo da nadjem. Imam problem da se registrujem na toll4all. Kada otkucam broj tablica regularno mi se pojavi broj taga, potom otkucam verifikacioni kod i sve ostale podatke i kada kliknem na 'Nastavite na placanje' izbaci mi 404 stranu. Da li neko ima neku ideju.

Verifikacioni kod je isto tablica, ako si tako ubacio i neće sačekaj malo možda je do njih nešto...

Verifikacioni kod je isto tablica, ako si tako ubacio i neće sačekaj malo možda je do njih nešto...
To traje vec 3-4 dana. Da znam da je verifikacioni kod tablica. Najgore je sto sam dva puta pisao sluzbi podrske i oni samo odgovore da prosleduju mail "odseku za prodaju i distribuciju". :eek:

pokusao sam par puta da dodam karticu za CG ali bezuspesno. imam istu karticu registrovanu za SRB i MKD..

Pre par sati sam odradio kolegi bez problema sve u kompletu MK i CG 🤔

Ja sam vise puta uhvatio Alvirovicevu pricu da je orijentisana sponzorski, da ce reci nesto sto nije bas potpuno tacno verovatno jer mu je receno da tako kaze jer neko ima interes. \Dobar je on ali nekad daje losiju informaciju nego sto bi trebalo. I cesto prica u fazonu da bespotrebno zaplasi vozace nekim glupim informsacijama, drzi ljude u strahu od ovalnosti kocnica, super modernih radara i testova istih na stazi Navak i slicnih stvari...To mi se jedino ne svidja kod njega ali ako hoce da zadrzi taj posao verovatno mora tako da radi...
Nije on držao ljude u strahu, već je pokušao da malo uzburka javnost i vozače kako bi ovaj propis bio odložen ili promenjen. A mogao je i da ćuti na gomile tema vezanih za tehničke preglede gde su vraćali ljude za banalne stvari. Ali nije.

Vrh Dno