upravo stigao mail od njih, da ce radi od danasIzgleda još uvek ne može da se doda kartica na Toll4All za Crnu goru ili ja ne znam 😁
Takodje se malopre registrovao, i meni ne nudi akcijsku cenu vec punu cenu. Koliko kapiram vazi samo za korisnike mastercard clanove kartica..Zasto je cena taga oko 2000 a nije po ovoj akcijskoj ceni?
Može Mastercard bilo koje bankeI to izgleda samo Unicredit banke![]()
Može Mastercard bilo koje banke
Ja sam vise puta uhvatio Alvirovicevu pricu da je orijentisana sponzorski, da ce reci nesto sto nije bas potpuno tacno verovatno jer mu je receno da tako kaze jer neko ima interes. \Dobar je on ali nekad daje losiju informaciju nego sto bi trebalo. I cesto prica u fazonu da bespotrebno zaplasi vozace nekim glupim informsacijama, drzi ljude u strahu od ovalnosti kocnica, super modernih radara i testova istih na stazi Navak i slicnih stvari...To mi se jedino ne svidja kod njega ali ako hoce da zadrzi taj posao verovatno mora tako da radi...Egnatia Pass je samo jedan od fazon 10 Grckih tagova
Kod njih je malo specificno jer svaki autoput je pod drugom kompanijom. Taj je samo pod firmom koja odrzava autoput "Egnatia Odos" ali vazi na svim autoputevima u Grckoj. Moze da se kupi bilo koji od svih sto postoje i svi rade na autoputevima i mostovima u Grckoj. Nego je nama najzgodniji jer nam je usput (ko uzima na licu mesta) i sto su pouzdani i salju tagove u Srbiju i odlicni za saradnju.
Samo neki od tagova:
Pogledajte prilog 394094
Pogledajte prilog 394095
Meni se desila prosle godine cudna situacija. Ko je gledao Alvirovica prosle sezone, on je uzeo tag na kucici Nea Odosa na autoputu za Patru posle skretanja kod Janjine. Meni je devojka tamo rekla (mada joj je engleski bio bas los) da mogu da dobijem ali da moram da ga vratim na povratku (sto je apsurd). I onda sam odustao da se sporazumevam tu.
To traje vec 3-4 dana. Da znam da je verifikacioni kod tablica. Najgore je sto sam dva puta pisao sluzbi podrske i oni samo odgovore da prosleduju mail "odseku za prodaju i distribuciju".Verifikacioni kod je isto tablica, ako si tako ubacio i neće sačekaj malo možda je do njih nešto...
Nije on držao ljude u strahu, već je pokušao da malo uzburka javnost i vozače kako bi ovaj propis bio odložen ili promenjen. A mogao je i da ćuti na gomile tema vezanih za tehničke preglede gde su vraćali ljude za banalne stvari. Ali nije.Ja sam vise puta uhvatio Alvirovicevu pricu da je orijentisana sponzorski, da ce reci nesto sto nije bas potpuno tacno verovatno jer mu je receno da tako kaze jer neko ima interes. \Dobar je on ali nekad daje losiju informaciju nego sto bi trebalo. I cesto prica u fazonu da bespotrebno zaplasi vozace nekim glupim informsacijama, drzi ljude u strahu od ovalnosti kocnica, super modernih radara i testova istih na stazi Navak i slicnih stvari...To mi se jedino ne svidja kod njega ali ako hoce da zadrzi taj posao verovatno mora tako da radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari