Hehe, u smarta jedino kad bi ga zakačili na naš auto umesto prikolice. A ozbiljno se nosim sa mišlju da ugradim kuku da nosim bajseve tako, na krovu se mnogo čuju i povećavaju potrošnju (a smanjuju i maksimalnu brzinu, sve preko 130 je nebezbedno).
@Hrvatska Mi smo nekoliko puta išli u Istru, ove godinu u Septembru planiramo Cres (kamp naravno), ali ako vreme, odnosno temperatura mora dozvole. Istra je bukvalno drugi svet u odnosu na ostatak Hrvatske. Potpuna opuštencija, nasmejani ljudi, maslinjaci, vinogradi... Da me neko pita gde bih izabrao da živim, bez sekunde razmišljanja Istra. Nisam još uvek potpuno siguran koje mesto, ali bez ikakve dileme Istra. Obišli smo celu obalu od Rijeke do Kopra, prelepo se proveli svaki put kad smo išli. Inače, istarski kampovi su preozbiljni, jako dobro uređeni i opremljeni, čisti, uredni... Daleko su ispred grčkih, ali je problem što je Jadransko more ipak hladnije, a i cene su poprilično više. Bacite pogled na
ovaj kamp.
Nemam neke predrasude ni prema ostatku Hr, više puta smo bili u Zagrebu i jako se lepo proveli, imamo i rodbinu tamo (mešoviti brak ako je nekome bitno). Nijednog problema, niti smo čuli neki komentar a nismo uopšte vodili računa gde idemo, da krijemo naglasak ili pazimo šta izgovaramo. S kim god smo pričali, nismo krili da smo iz Srbije, uvek neko ima neku uspomenu negde iz Srbije, svi bi došli ponovo, predlažu gde da odemo, šta da vidimo... Tako da iskreno mislim da je to vreme mržnje prošlo. Pođite od sebe, da vidite neku osobu na ulici da vas nešto pita, tipa kako da dođe do pozorišta, da li biste joj rekli? A šta ako pita kako do kazališta? I ljudi tamo su kao i mi, obični, normalni ljudi.
U špicu sezone nikad ne idemo, ali ćemo i mi početi kad klinac krene u školu. Do tad, isključivo van sezone.