Šta je novo?

Svaki petak izuzetak :)

Sa srećom i još najmanje 100 godina da trajete... a i mi živi bili pa to i videli... :)

Super, sa srećom ....

Na našu sreću, Politikin Zabavnik i dalje izlazi, naravno petkom, i još uvek je odličan!

Ja video da je počeo neki mali da izlazi, i počeo sam da kupujem starijem klincu, iako je tek 1. razred. Nije loš, za školarce taman.

srecno :)

btw, sad se setih, da li bi mogli da promenite favicon da ne budu isti za forum i sajt?

Poslednja izmena:
A kakvu to konferenciju za javnost organizujete? Hoce B92 to live da prenosi? :D

Pa da proziva opet šakom i kapom ko onomad na Oskaru ekipu DarMar-a sa RadiaS da su gejevi....neka hvala :(

@Peca

Puno sreće u novim poslovnim poduhvatima.... Da nam trajete ovakvi kakvi jeste (a možda i bolji) još dugo, dugoooo....

I jos da konferenciju vodi Zoran Modli, to bi bilo epic. :D

Odlicna ideja, covek ionako ne zna sta ce sa slobodnim vremenom od kako je dobio nogu iz Price Aviationa :)
Kao alternativu predlazem Ziku Sarenicu :)

Predlazem malo crnog humora, recite da je izrada sajta malo potrajala jer je ipak koriscen malo napredniji CMS kompijuterski jezik. Ovo vam garant 100% donosi prilog i u vestima na tv pinku :D

Elem, pa srecno vam bilo :)

Ma dovoljno blesavo zvuci i code igniter - istina i samo istina :)

E dok bi doslo do montazera, u sta bi se kod ignajter pretvorio, pravo je pitanje

*baca zito*

*pljuje po forumu* :d da ga neko ne urekne slucajno.

Poslednja izmena:
Jel radi nekom ovaj bench stream kako treba

ja na poslu na 16mb/s ne mogu ni sekund da odgedam a da ne zastane?

losh streamer?

a mogli su lepo livestream / own3d tv / justin.tv.. da gledamo ko ljudi

a rez je ubi boze i da radi, 240p u 21 veku..zzzz bash sam se smorio

Poslednja izmena:
Katastrofa lose radi i prekida na svakih nekoliko sekundi :(

pa do uvece ce mo pogledati sve... iz delova :)
Na zalost ne valja nista :(

Truba!

*** na own3d 720p streaming je free do 5k ljudi. ne kapiram sto su morali da naprave "partnerstvo" zahvaljujuci njima necemo moci da gledamo stream..a xd

Katastrofa!

Makar u medjuvremenu dok buffer-uje mogu da skoknem po grickalice, odem do wc'a itd. Gledajte sa vedrije strane.

Dole organizacija, a bash sam se spremio da pogledam....

Mislim da ste trebali iskljuciti autoplay :)

live slideshow :p
neka neka, samo vi gurajte :)

Vrh Dno