youtube > HOW TO MAKE A DRY ICE![]()
Kako ce se neko lepo upaliti jednog dana ili eksplodirati od neke skalamerije. Gledate one sto klokuju na 6-7GHz na -250C a pre toga pokvare jedno 50 procesora novih da bi im to uspelo.
Sta ih brigas AMD placa lozanu i onda kada vide ljudi krenu da kupuju iste takve procesore a jedva im 4GHz posatignu na 3 meseca posle u djubre.
Cime li ga hlade samo ono iz burica, tecni helijum, azot sta je ono, kada bi se provalilo ono bure prvi do njega bi napraviop 2 koraka a onda bi ga metlicom skupljali.
i onda kada vide ljudi krenu da kupuju iste takve procesore a jedva im 4GHz posatignu na 3 meseca posle u djubre.
Cime li ga hlade samo ono iz burica, tecni helijum, azot sta je ono, kada bi se provalilo ono bure prvi do njega bi napraviop 2 koraka a onda bi ga metlicom skupljali.
Pod 1.
Proteklih 4-5 godine svaki procesor koji mi je prosao kroz ruke teram minimum 30-40% iznad nominalnog takta ... Trenutni procesor u mojoj masini je 2.53ghz fabricki , vec ~3 godine radi na 4ghz pa ga nisam bacio u djubre ... Kao i puno drugih ljudi sto sa ovog foruma sto generalno... Zar ne shvatas da OC vise nije cak ni "underground" ... Na sva vrata ga "reklamiraju" ... Manje vise i intel i amd ... Pa i Nvidia , prodaju stvari DA bi ih ti overklokovao ... Navikni se , ili cuti ...
Pod 2.
Neko je gledao T2....
podseca me na baltazara![]()
Jel neko razumeo šta je čovek hteo da kaže? :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari