Šta je novo?

SUPERSET = SBB + Telenor ("quad-play" usluga)

Aktivirali su neki koji imaju 50% na net tarifu, ali na obicnu ne znam da jeste.
Jesi uspeo?:)

Poslao sam im mail pa cemo videti, javljam.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Reci ce ti ne moze, sigurno, ako si samo pitao.

nema veze, nije taj br moj, nego od člana porodice, kakva mreža takva i quad play usluga !

Meni se cini isplativije, barem za manje pakete, da se ide na popust 50%, ako moze (ili MNP), nego paket sa duplo manje, a uz Telenor Vise i SuperSet. Mada ja nisam zagrizao da mi treba nekoliko GB MOBILNOG data protoka.

ja bih to voleo da imam zbog 10mbita bržeg neta i dodatnih hd kanala, taj telenor paket se ionako ne trosi ceo :)

Ako ne daju uz popust veći od 20℅ (što će biti uglavnom tako), onda da se iskombinuje taj popust uz manji paket i uz 50℅ više sadržaja se napravi OK kombinacija. Npr. PiS L u tom slučaju košta 1320din i ima isto sadržaja kao i veći, PiS XL. Više košta za 245din u odnosu na PiS XL sa 50℅ popusta, ali eto i Sbb daje dodatni tv paket i brzinu.

Poslednja izmena:
Telenor kao operater me više ne zanima.

Sent from my D6603 using Tapatalk

stigao odgovor, ne može superset, ako je aktivirano 50% popusta na pretplatu, kakva mreža takva i promocija :)

Mnogo je jer su korisnici telenora navikli da ih šišaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ne znam na osnovu cega se vi zalite oko Telenora , ja imam postapid koji sam uzeo sinu ali na moje ime , paket Prenesi i surfuj 500 + Telenor vise aktivnu uslugu , 225 min razgovora + 1000 u mrezi + SMS + 8gb brzog interneta . Sin mi je prezadovoljan sa paketom , ne kazem , uvek je malo *** , ali generalno prezadovoljni . Ne kazem , placam 1500 din sve skupa , nije malo , ne kazem , ali ni ne znam koliko to kosta kod drugih , jer tad kad smo razmisljali da li da produzimo ugovor ili da predjemo kod drugog , Telenor je davao najvise interneta i to doosta vise , a kako je njemu to najbitnije onda smo ostali tu . Evo sad sam ih cimao vezano za SUPERSET , daju uz samo odredjene pakete i ne upadam tu iako sam postapid , ali ti paketi su mnogo losiji od mog tj dalju 4-5x manje interneta za isti novac , i naravno odustao sam :)

Odgovor :

Zdravo , promocija Superset se ne tarifira dodatno, uslov da bi mogao da dobiješ dodatni saobraćaj jeste da imaš ugovor kod nas sa odgovorajućim paketom, a isto tako i u SBBu. Prenesi i surfuj 500 nije među njima, a a linku možeš da pogledaš koja nova tarifa bi ti odgovarala: https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/aktuelno/telenor-i-sbb-superset

Ta tarifa nema 8GB interneta, nego je ste uzeli preko Telenor Vise i Surfuj paket od 5GB, pa imate oko 8GB sada :)
U sustini on je mogao jeftinije da izadje ako uzme surf5 paket i dokupljuje dodatak za minute/SMS poruke, imao bi 5GB neta, ali bi prolazio ispod 1000 dinara :) Ovo je samo unutar Telenora opcija, ima i drugih.

VIP Nova 1 + Online 6 izadju ispod 1000din, 100 minuta, ne znam koliko poruka i 6GB neta. Ili opcija Online 3 uz dokup minuta i SMSova (390 za 3GB i 1000 SMSova, pa dokupi minute kako zelis preko dodataka).

Mozes reci Telenor nudi vise - nudi, ali ovo sto si pomenuo kdo Telenora je MINIMUM koliko placas. Kod VIPa imas jeftinije opcije.
Kad uporedis nesto sto te MINIMUM kosta 1500 naspram necega sto te izadje 500-1000, shvatices koliko te deru :)

Pre nekoliko dana sam deaktivirao superset na Sbb portalu, pošto planiram da ga aktiviram na drugom Telenor broju. Dobio sam obaveštenje da je usluga uspešno deaktivirana, ali da će mi sve pogodnosti iz superseta biti na raspolaganju do kraja meseca. Nisam pokušavao da aktiviram uslugu na novom broju, sačekaću da prođe mesec pa ću onda. Javljam kako je prošlo, možda nekom bude od koristi.

NEM-L21

Moraju li SBB i Telenor broj (za superset i besplatne pozive) - da glase na isto ime?

U slučaju da je na isto ime aktivacija je trenutna.
U slučaju da nije, mora osoba na kom je SBB ugovor da ode u njihovu poslovnicu da aktiviraju.

Mora samo ta osoba ili i osoba koja je u Telenoru mora sa njom?? Ili je dovoljno da osoba koja je na SBB samo da podatke osobe koja je na Telenoru??

Mora samo ta osoba ili i osoba koja je u Telenoru mora sa njom?? Ili je dovoljno da osoba koja je na SBB samo da podatke osobe koja je na Telenoru??
U mom slučaju sbb ugovor se vodi na mog oca. On je otišao u sbb i dao ovlašćenje da ja aktiviram superset na svom Telenor broju...

Sent via Xperia Z3

Ne razumem, on je dao ovlašćenje i onda si ti aktivirao, kako preko sajta ili si morao lično da ideš?

Ja imam SBB na moje ime, a sestra telenor znaci da moze na clana porodice da je telenor broj ne mora licni da je ?

Jel radi ovo ? Ista situacijja je kod mene, SBB na moje ime a sestra ima Telenor postpaid ( i živimo na istoj adresi). Da probam da aktiviram preko SBB portala ili ?

možeš da probaš, trebalo bi da prođe, osim ako sestra nema neku nestandardnu ponudu na broju - npr. 50% popusta na pretplatu.

Ne moze preko portala. Razliciti vlasnici - ide se u sbb poslovnicu.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Razliciti vlasnici mozemo da budemo i ti i ja. Ja imam SBB a ti si moj drugar - a ne clan porodice, i ti imas Telenor paket s punom cenom. Je l to znaci da mogu da odobre i to, ako ja odem u poslovnicu i kazem - "ti si moj superset!"?
Sigurno necu i krstenicu da im nosim, da bih im dokazao srodstvo :D

Koji je uopste najjeftiniji paket (po punoj ceni) za koji odobre Superset?
Prenesi+ XS @ 695 dindzona mesecno? (pa dobro, samo HBO Premium kosta vise od toga...)

+
da li postoji iko kome su odobrili, a da je na postpaid popustu ? (tekst sugerise da imaju diskreciono pravo da odluce da li ce da odobre, valjda: Telenor a ne SBB ekipa...)

Treba da produzim ugovor sa Telenorom , pa me zanima ako dobijem opet 50% popust na pretplatu , jel moguce sa time aktivirati superset?

Na Sbbu koristim Trio Gold ,a u Telenoru se razmilsjam izmedju Prenesi+M i Play+20 paketa.

Po 500ti put , a piše i sitnim slovima, ne može superset i 50%.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno