Stimpi
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.12.2021
- Poena
- 60
Moze, ali na misaZnači Netflix na Move boxu ne može nikako, ili ima neki način?
Moze, ali na misaZnači Netflix na Move boxu ne može nikako, ili ima neki način?
Nema potrebe. Ukucaj del1042del na poslednjem fw i konektuj se preko adb. Instaliraj aplikacije koje hoćeš i to je to. Move aplikacija ubija adb pristup, a ovaj kod je suspenduje pa prolazi.
Pre februarca treba da probas ovo kad je vec dobio najnoviji update u svakom slucaju za kantu nije 😉😁 ili ce ti se vec neko javiti da bacis u njegovu kantu 🤣😂🤣😂Pustio sam Box da uradi nadogradnju na novi FW i onda sa DEL1042DEL uspeo da sa ADB ubacim Wolf, ButtonMaper i ostalo što je meni bilo od koristi.
Ja sam sa del1042del i usb fleskom resio proble, natrpas na fles sve sto ti treba i to je toHvala @MaxBgd , probao <del><1><0><4><2><del> i pazio da led svaki put trepne, ali ADB opet nece
Onda rebootovao i opet probao ali i dalje njet ADB.
Probacu februarac ali ako iskljucim LAN da se ne bi auto-updateovao, kako cu da probam ADB. Mozda kroz USB... ke vidime...
Pa kad ukucas taj code da li udje u podesavanja ( to je znak da si dobro kucao ) i ako udje onda mozes u developer opcije ( ako nije onda kucac 7 puta na built ) i otkljucas ADB debugging ako nije vec stiklirano , a i proveris koja ti je tada ip adresaprobao <del><1><0><4><2><del> i pazio da led svaki put trepne, ali ADB opet nece
Sve sam uspeo!
Provalio kako da ukucam taj kod;
usao u settings;
ADB proradio;
Probao sam sve verzije koje su okačene na forumu, i još dosta njih koje sam našao, ali ni jedna nije htela da radi, da dođe do prozora za unos podataka i zablokira. Treba mi za drugaricu.Moze, ali na misa
Daj mi telegram poslaću ti, ne znam koja je verzija imam je kao apk na telegramuProbao sam sve verzije koje su okačene na forumu, i još dosta njih koje sam našao, ali ni jedna nije htela da radi, da dođe do prozora za unos podataka i zablokira. Treba mi za drugaricu.
Koju verziju si probao i radi , makar sa mišem?
Gde si našao taj FW da se uradi downgrade?@MaxBgd Hvala puno!
Sve sam uspeo!
Provalio kako da ukucam taj kod;
usao u settings;
ADB proradio;
propratio mod uputstva sa prve stranice foruma;
instalrao Button Mapper, mapirao dugme srce na Home;
instalirao Wolf Launcher, setovao njega da se ALWAYS startuje jer od Move ionako nemam vise vajde;
instalirao EON TV app, registrovao novi authorization code na Moj SBB za dodatni SmartTV.
Jos samo da provalim gde da skinem YouTube TV app i sve sam resio.
Imam za dzabe STB za vikendicu 🙂💪
LJUDI, HVALA SVIMA PUNO!!! ❤
Pozdrav hvala na brzom odgovru na temu.
Taj radi sa originalnim daljinskim ali se gasi wifi, pa mora da se restartuje .
Da dam mali doprinos temi na netu sam nasao rom kome radi stabilno wifi, radi i bluetoth kao i IRIS daljinski.
Dok se ne upari on radi ali bez numerickih trastera...
kad se upari na bluetoth onda sve radi na iris daljinskom.
Lepo i stabilno radi ..
Evo i linka
Za sta ce ti?Dali je neko provalio developer password od ovog novog move boxa
Ćaoo,Pozdrav.
Pokušavam da nađem odgovor, ali je dosta komentara. Nažalost kad upali MOVE box pokrene ga i idu kanali neki ono base samo lista kanala ne njihova aplikacija, i ne dozvoljava mi da idem u settings ni sa jednim daljinskim upravljačem. Da li imate neku ideju kako bi moglo?
Ove aplikacije što su urpvom postu postavljene njih na koji način instaliram na box? Prvo njih instaliram recimo kroz USB priključak koji se nalazi na boxu, ili na neki način box priključujem za računar ili tačno koji je redosled tog početka? Ostalo mi je manje više sve logično. Hvala
forum.benchmark.rs
Izbrisi amlogic flash tools pa instaliraj drugu verziju, instaliraj drajvere i probaj drugi usb ulaz na kompu/laptopu i proveri kabl usb na usb da li je data.Mora da ima 4 zice v+ v-, d+, d-Ćao,
Imam Supernova OTT MEDIA DEVICE GK-MPM1111C i pokušavam da flešujem firmware koji sam skinuo sa ove teme. Prošao sam celu temu dva puta, ali nisam našao rešenje za problem koji imam. Kompjuter ne prepoznaje box kad ga povežem sa kompjuterom i odbija adb konekciju preko ip adrese. Pokušavao sam puno puta da držim pritisnuto reset dugme i onda povežem drugi kraj USB male to male kabla, ali ga Amlogic Flash tool ne vidi.
Inače, box se upali, može da se poveže i na lan mrežu i na wi-fi, ali ekran je crn i mogu da pristupim samo nekim osnovnim podešavanjima. Od aplikacija mi startuje samo neki media player i to kad povežem eksternu tastaturu i pritisnem dugme koje je shortcut do media playera. Originalni daljinski nemam.
Negde sam našao informaciju da su tri USB porta koje uređaj ima zapravo neki hub i da ne može preko njih da se poveže sa kompjuterom. Ne znam da li je ovo tačno.
U svakom slučaju, rasturio sam ceo box u nadi da ću naći ili pinove gde mogu da vežem neki isečeni USB kabl, ili da nađem pinove koje mogu da prespojim da bih aktivirao maskrom mode.
Da li je neko uspeo u tome? Vidim da je nekoliko ljudi pisalo kako je uspelo da flešuje firmware, ali nisam video detaljnije objašnjenje za ovaj uređaj. Čini mi se da većina instrukcija važi za onaj drugi sa RF ulazom.
U prilogu ću okačiti slike matične ploče. Svaki savet je dobrodošao.
Probao sam sve usb ulaze i na boxu i na laptopu, probao i na drugom laptopu koji ima win10, probao nekoliko različitih verzija amlogic flash toola, ali ga kompjuter jednostavno ne prepoznaje... Usb kabl je dobar, koristio sam ga ranije da flešujem drugi box.Izbrisi amlogic flash tools pa instaliraj drugu verziju, instaliraj drajvere i probaj drugi usb ulaz na kompu/laptopu i proveri kabl usb na usb da li je data.Mora da ima 4 zice v+ v-, d+, d-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari