Da, nisi jedini.Da li je neko inace primetio problem sa MOVE aplikacijom?
Slazem se i ovo je tacno. Ali u svoj muci malo cu sarkasticno ovo reci... Mozes da zadrzis 3 sekunde dugme za paljenje pa na restart. Ne moras bar da ustajes 😜...Da, nisi jedini.
Edit: pre aplikacija kresuje pa normalno udjem u nju i idem ispocetka, ali od skoro aplikacija kresuje i dugmici za navigaciju ne rade, radi samo Ok dugme pa box mora da se cupa iz struje.
Nijedna, hoce da se instalira udjes ulogujes se, pustis film i izadje... mozes samo preko adona na kodiju.Koja (HBO) Max radi na boxu? Pre sam koristio, pokusao sam da instaliam poslednju verziju, kresuje, nece da radi.
na move radi, na iris ne radiДа ли неко може да ми пошаље апк фајл нове Мув апликације? И јел испробао неко, да ли може да ради на Мув боксу, Ирисима?
Evo linka na Youtube sa uputstvom.Pozdrav , jel moze nova MOVE aplikacija za move uredjaj ?
Imate moje rešenje , par stranica nazad.Da li je neko nasao resenje za Move aplikaciju na modovanom Iris box-u. Moze da se instalira i pokrene ali izbacuje gresku.
Google, imas ih koliko hoces i obicnih i pemijum i modovanihIma li neko spotify apk za box da skinem za muziku posto imam svoju plejlistu da nebi pustao na youtube
Koji browser (ime, verzija itd ....) za Android 11 ?Imate moje rešenje , par stranica nazad.
.... neki browser, ukucajte u njega play.move.tv....
Da ali mi smeta sto radi u pozadini a ne znam kako to da iskljucim moze pomoc nema nista u podesavanja vezano za to?Google, imas ih koliko hoces i obicnih i pemijum i modovanih
Poveži tastaturu i miša radi unosa korisničkog imena i šifre. Samo se jednom unese, on posle zapamti.Koji browser (ime, verzija itd ....) za Android 11 ?
(Vonrar X4 sa Slimbox ver. 3x.xx)
Nisam uspeo da pronadjem do sada ni jedan. Otvori se stranica, ali u njoj je nemoguće uneti ništa. Samo je izbor sa prve pad liste moguć.
U nekima ni to nije moguće.
Isprobano sa skoro svime što se browserom može zvati, sa moje strane. Posle 5-6 dana odustao sam sasvim.
Jedino uspelo da radi na Android telefonu i Win10 PC-u pod najnovijom Operom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari