Šta je novo?

Supernova Move box software modding

i ovde prestaju preporuke za daljinac jer već postoji odgovarajuća tema koja je linkovana

Jel ima neko da okači februar ROM?
Iz recoverija ubacio neki 20211124214812 i ne radi ADB pristup. Kad prikačim net (MTS) krene da skida update, takođe ne radi ADB pristup... Hvala.

Da li moze neko da mi objasni kako da otkljucam move box dobio sam ga na poklon ,nemojte mi zameriti nov sam na forumu ima objasnjenje kako se radi kada je box aktivan meni je neaktivan box kakva je onda procedura?
Hvala unapred

Samo detaljno pročitaj temu i biće ti sve jasno. Ovde ti je februar ROM koji je neophodan za modovanje. Pošalji PM ako negde zakočiš.

Instalirao sam wokf launcher preko del1042del ali me ne pita kod starta koli launcher da koristim

Podesi ga da te pita. U prvom postu ove teme piše kako.

Pozdrav svima, instalirao sam youtube na ovom sokocalu ali nece da se pokrene iz nekog razloga. Verzija 20.20.39 skinuta sa apkpure. Wolf launcher radi normalno.

A druga stvar, mozda nije za ovu temu, aplikacije MOVE se restartuje u 90% slucajeva kada pokusam gledanje unazad ili premotavanje. To je krenulo da se desava od zadnjeg azuriranja plaforme.

Hvala puno, SmartTube radi kako treba.

Da li je neko inace primetio problem sa MOVE aplikacijom?

Da li je neko inace primetio problem sa MOVE aplikacijom?
Da, nisi jedini.
Edit: pre aplikacija kresuje pa normalno udjem u nju i idem ispocetka, ali od skoro aplikacija kresuje i dugmici za navigaciju ne rade, radi samo Ok dugme pa box mora da se cupa iz struje.

Da, nisi jedini.
Edit: pre aplikacija kresuje pa normalno udjem u nju i idem ispocetka, ali od skoro aplikacija kresuje i dugmici za navigaciju ne rade, radi samo Ok dugme pa box mora da se cupa iz struje.
Slazem se i ovo je tacno. Ali u svoj muci malo cu sarkasticno ovo reci... Mozes da zadrzis 3 sekunde dugme za paljenje pa na restart. Ne moras bar da ustajes 😜...

Koja (HBO) Max radi na boxu? Pre sam koristio, pokusao sam da instaliam poslednju verziju, kresuje, nece da radi.

Да ли неко може да ми пошаље апк фајл нове Мув апликације? И јел испробао неко, да ли може да ради на Мув боксу, Ирисима?

Imas na apkpure, trazis move 2.02.33 verziju ali je xapk da bi to instalirao na box treba ti x-plore aplikacija oa preko nje mozes te fajlove da instaliras. Malo gimnastike ali moze.

Da li je neko nasao resenje za Move aplikaciju na modovanom Iris box-u. Moze da se instalira i pokrene ali izbacuje gresku.

Da li je neko nasao resenje za Move aplikaciju na modovanom Iris box-u. Moze da se instalira i pokrene ali izbacuje gresku.
Imate moje rešenje , par stranica nazad.
Instalirajte neki browser, ukucajte u njega play.move.tv i ulogujete se , posle prebacite na full screen i menjate kanale i sve preko daljinca najnormalnije.
U podešavanjima namestite da automatski pušta preko celog ekrana čim pokrenete i to je to.
Ja iskreno bolje rešenje nisam našao, možete sva tri slota na taj način da iskoristite na TV-u umesto na telefonu, tabletu..

Ima li neko spotify apk za box da skinem za muziku posto imam svoju plejlistu da nebi pustao na youtube

Imate moje rešenje , par stranica nazad.
.... neki browser, ukucajte u njega play.move.tv....
Koji browser (ime, verzija itd ....) za Android 11 ?
(Vonrar X4 sa Slimbox ver. 3x.xx)

Nisam uspeo da pronadjem do sada ni jedan. Otvori se stranica, ali u njoj je nemoguće uneti ništa. Samo je izbor sa prve pad liste moguć.
U nekima ni to nije moguće.

Isprobano sa skoro svime što se browserom može zvati, sa moje strane. Posle 5-6 dana odustao sam sasvim.

Jedino uspelo da radi na Android telefonu i Win10 PC-u pod najnovijom Operom.

Koji browser (ime, verzija itd ....) za Android 11 ?
(Vonrar X4 sa Slimbox ver. 3x.xx)

Nisam uspeo da pronadjem do sada ni jedan. Otvori se stranica, ali u njoj je nemoguće uneti ništa. Samo je izbor sa prve pad liste moguć.
U nekima ni to nije moguće.

Isprobano sa skoro svime što se browserom može zvati, sa moje strane. Posle 5-6 dana odustao sam sasvim.

Jedino uspelo da radi na Android telefonu i Win10 PC-u pod najnovijom Operom.
Poveži tastaturu i miša radi unosa korisničkog imena i šifre. Samo se jednom unese, on posle zapamti.
Rekoh prelistajte temu malo unazad..
Aplikacija koju sam ja probao da radi jeste BROWSER, crveni krug ima kao logo.
Potrebno je da se u podešavanjima samo namesti da se pokrene preko celog ekrana i to je sve.
Sve radi najnormalnije, probao sam i na mom sony android tv i na boksu.

Prilozi

• Snimak ekrana 2025-06-04 100318.png
    Snimak ekrana 2025-06-04 100318.png
    21.2 KB · Pregleda: 10
Da li mogu da se otključaju dodatne rezolucije i framerate na ovom boxu? U kodiju imam samo 60 i 50hz, što je za filmove baš puno trzanja.

Na Kodi za Android? Čudo je da imaš unutar Kodi podešavanja više od jedne jedine opcije kad 98% boxeva aplikacijama prijavljuje da podržava samo jedan refresh rate = onaj koji je trenutno izabran u Android Settings. A opcije tamo zavise od EDID.

Nazad
Vrh Dno