Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Pozdrav,

Da li neko ima custom rom za GK-MPM1111C da radi originalni (supernovin) daljinski i wifi? Ako neko poseduje file, zamolio bih ga da mi posalje. Hvala.
Izvoli slimboxtv koji mi je Kale poslao. Radi originalni daljinski, jedino me je WiFi zezao, umeo je da se isključi kao na originalnom slimbox romu. Rešio sam vraćanjem na fabrička podešavanja.

Pozdrav svima, da li mozda znate u cemu je problem: menjao sam najnormalnije kanale, dok u jednom trenutku daljinski neće da menja kanale, niti na dugme za menjanje, niti na brojeve, ali hoce da se pojacava/smanjuje zvuk. Daljinski je move iskljucivo za te kanale, tj. taj paket. Ja sam na dugme koje je na TVu krenuo da menjam kanale i prebacilo me je na kanale, koje sam imao u prethodnom paketu i normalno su bez signala. Da li znate u cemu je problem i kako da povratim move kanale na TVu?

Pozdrav svima, da li mozda znate u cemu je problem: menjao sam najnormalnije kanale, dok u jednom trenutku daljinski neće da menja kanale, niti na dugme za menjanje, niti na brojeve, ali hoce da se pojacava/smanjuje zvuk. Daljinski je move iskljucivo za te kanale, tj. taj paket. Ja sam na dugme koje je na TVu krenuo da menjam kanale i prebacilo me je na kanale, koje sam imao u prethodnom paketu i normalno su bez signala. Da li znate u cemu je problem i kako da povratim move kanale na TVu?
rešio sam problem ipak

Kako vam se svidja novi software? Ja sam iskreno razocaran... Mnogo je sporiji i pun bagova.

Nazalost gasi se stara platforma, na njoj je moglo povezati 4 smart boxa pored glavnog a na novoj samo jedno mesto za smart i tri za mobilne uredjaje.
Jel provereno da se gasi uskoro stara platforma? Mislim da ne bi smeli dok traje ugovor. Meni je moj move apdejtovan sa novom aplikacijom ali i dalje imam 4 mesta za box tj koristim ih. Mislim da ce vremenom da menjaju platformu kako isticu ugovori
Pozdrav,

Da li neko ima custom rom za GK-MPM1111C da radi originalni (supernovin) daljinski i wifi? Ako neko poseduje file, zamolio bih ga da mi posalje. Hvala.
Imam ja aidan rom, sve radi ne baguje wifi, na aidanu radi originalan supernova, radi onaj kinez od mxq i radi iris daljinac, modovao sam rom. Javi se u pm da ti prosledim

Da li je moguće na najnovijem sistemu gledati video fajlove sa usb memorije na prethodno instaliranim aplikacijama? (kodi, vlc, ...)

Da li neko ima novu Move aplikaciju a da hoce da radi na iris hp4024, imam onu za misa i ona radi, dok ova smart app ne radi pise da hp4024 nije registrovan uredjaj?A ista takva smart aplikacija radi na move boxu.

Verovatno ne radi jer je planirano da i na tom boxu u budućnosti bude Move app, i da se aktivira kao "provisioned device" / preko MAC adrese i onda kad proba tako da se aktivira pošto ta MAC adresa nije u bazi dodeljene opreme za Move platformu server vrati taj odgovor da login / aktivacija nije uspešna.

Doduše tom logikom ne bi trebalo ni da radi Move app sa Play Store kad se instalira na Move Hybrid box ako taj box nije "zadužen" kao oprema nego je "sa oglasa" npr.

Pozdrav drugari!
Uspeo sam na starom box-u da udjem u android meni sa kodom del 1042 del. Ubacio sam flesku i file manager je vidi pa pretpostavljam da tgako mozgu da se instaliraju i neke APK koji mi se svidjaju (kodi, i sl). Pitanje je da li moze da se tako instalira wolflancher i kako da se omoguci onaj dual boot odnosno da biram hocu li move lancher ili wolf. Modovao sam davno ovaj box ali se u nekim apdejtovima to izgubilo i pregledom aplikacija koje su instalirane ih nema vise. Pa ako bi instalirao preko usb-a wolf lanche i bottom maper hoce li to onda raditi

Ne treba ti onda buton maper ako ces da instaliras wolf launcher. Skin wilf i instaliraj ga . Pokreni ga i on ce ti ponuditi da biras koji ces launcer.

Buton Mapper je koristan za mapiranje određenih tastera za direktno otvaranje aplikacija bez ulaska u Wolf launcher. Recimo onih četiri tastera u boji.

Jel provereno da se gasi uskoro stara platforma? Mislim da ne bi smeli dok traje ugovor. Meni je moj move apdejtovan sa novom aplikacijom ali i dalje imam 4 mesta za box tj koristim ih. Mislim da ce vremenom da menjaju platformu kako isticu ugovori
I meni rade paralelno obe aplikacije jos uvek, vidim da su počeli da dele i nove boxeve na kojima je za onaj novi logo M i na oko je potpuno isti kao neki od eon boxeva samo ott nema coax. Moja pretpostavka ili sam negde i pročitao da ce stara platforma da se gasi jednostavno moze im se, kao sto su podigli cene bez najave.

Može li neko da postavi februarski sistem da bi mogao da pristupim preko adb-a? Kod mene piše 20211124....

Evo da podelim moja iskustva. Posle prelaza na novu platformu na starim uredjajima, moguce je sa kodom DEL1042DEL uci u android meni. Na usb flesu snimiti APK fajlove koji su Vam interesantne za instalaciju. File manager vidi usb disk ali preko njega se ne ogu instalirati aplikacije medjutim u sistemskim aplikacijama ima apkinstaller i on odradi posao. Ja sam instalirao downloader neki launcher posto nisam nasao wolf launcher tako da to radi ali nisam pri startu imao mogucnost da biram koji lancer da koristim mada move moze da se pokrene i iz lancera.

Uđeš u onaj meni sa strane pa odeš gore u "pretraga". Tu kucaš kod.

Ja uđem bez problema u android meni, ali mi iz nekog razloga ne vidi usb fleš.
Koji je fajl sistem, koliki je??
Androidi umeju da budu probirljivi po tom pitanju:

Fajl sistemMaks. fajlMaks. particijaKompatibilnostZa šta je dobar?
FAT324 GB2 TBVeoma dobraUSB, SD kartice, stariji uređaji
exFAT16 EB128 PBDobraVeliki fajlovi, flash memorije
NTFS16 EB+256 TB+OgraničenaInterni diskovi, Windows sistemi

Počni experiment sa FAT32 na 4GB fleški. Jedna mi samo za to služi.

Koji je fajl sistem, koliki je??
Androidi umeju da budu probirljivi po tom pitanju:

Fajl sistemMaks. fajlMaks. particijaKompatibilnostZa šta je dobar?
FAT324 GB2 TBVeoma dobraUSB, SD kartice, stariji uređaji
exFAT16 EB128 PBDobraVeliki fajlovi, flash memorije
NTFS16 EB+256 TB+OgraničenaInterni diskovi, Windows sistemi

Počni experiment sa FAT32 na 4GB fleški. Jedna mi samo za to služi.
Uh moguće da je do toga jer ovaj moj je od 64GB FAT32.
Probaću s manjim.

Postoji li mogućnost da IRIS MTS radi valjano preko daljinca, može li se srediti? Preko ovog modovanog Supernova boxa i A1 neta IRIS se pokreće, ali gotovo i da ne radi sa daljincem. Android 9 je instaliran.
Takođe, koristi li ko SL-IPTV aplikaciju za striming? Koja je zadnja verzija i gde se može skinuti?

Postoji li mogućnost da IRIS MTS radi valjano preko daljinca, može li se srediti? Preko ovog modovanog Supernova boxa i A1 neta IRIS se pokreće, ali gotovo i da ne radi sa daljincem. Android 9 je instaliran.
Takođe, koristi li ko SL-IPTV aplikaciju za striming? Koja je zadnja verzija i gde se može skinuti?
Moze da radi treba ti iris smart aplikacija i radi perfektno preko daljinca na supernova modovanom boxu. Ti imas mozda onu verziju za misa.

Ja imam onu verziju čiji je UI identičan sa https://iris.mts.rs/
Možeš li mi poslati tu verziju IRIS koja radi preko daljinca. Može u inbox. Hvala.

Poslednja izmena:
Koju aplikaciju preporučujete za IPTV za ovaj MOVE BOX? Imam listu, logujem se preko username, pass i dodajem adresu sa koje se vuče lista. Probao sam IPTV Smarters Pro 3.1.5.1 i ona radi, ali nema opcije da se formira lista kanala, favoriti, već uvek iznova listanje...

Probaj tivi mate.

Nazad
Vrh Dno