Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Aoo ta fora. Ne koristim njihov box uopste, stoji nov u kutiji, ja na eonu imam move aplikaciju koju koristim.
Vidim covek pita za aplikaciju za tx3 pa sam pomislio da je nova verzija samo.

Pozdrav, kako na android box tx3 instslirati novu move aplikaciju a da radi kako treba
Čovek pita za novu aplikaciju ( com.mtssi.supernovabih ):

I žali se na probleme sa kontrolom pomoću daljinca. Nadam se da problemi nisu zato što je instalirao mobilnu verziju aplikacije ( com.mtssi.supernova) na taj Tanix 😁

Pa tu aplikaciju sam i postavio samo za nase tržište, ova je za BiH. Moguce da je ubacio mobilnu verziju jer move smart se ne nalazi bas lako, na play store samo ova za BiH ima.

Ne nisi. Postavio si aplikaciju za staru Supernova platformu. A ta nova bez obzira što ima "bih" u package id podržava i korisnike Telekom Srbija tj sve države za koje je predviđeno da se koristi u budućnosti.

Tu koju si postavio su već i sklonili sa Play Store-a. Radi i stara platforma za sad ali je u planu da se ugasi u dogledno vreme.

Upravo stigla poruka za novu aplikaciju.

Prilozi

• Screenshot_2025-03-21-16-05-04-114_com.android.mms-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-21-16-05-04-114_com.android.mms-edit.jpg
    106.5 KB · Pregleda: 78
Ćao ljudi,

Od danas izlazi ovaj pop-up na modovanom boxu, i ne mrda od 0%. Restart boxa ne pomaže.

1000008068.jpg

Iskljuci ga iz struje pa posle par minuta ukljuci.

Ti si na starom softveeu iz 2023?

Ti si na starom softveeu iz 2023?
Trebalo bi da sam na latest - 1. Pre par meseci sam flash-ovao "februarca" odavde pa sam ga tad update-ovao odatle koliko mi je dao. Od tad do danas mi nije nudio ništa više. Pretpodstavljam da je ovo sad nova verzija koja se pominje u poruci kod @dulehak gore.

Da li ti je u moj mts app aktivirana nova move app,?

Na novu aplikaciju se loguje sa "moj mts" nalogom, tj. user i pass koji je za moj mts kada bude bilo prebačeno na novu platformu.

Ako vratim na februarsko ažuriranje i tu odradim sve po ovom detaljnom upustvu, da li će mi pri povratku najnovijeg ažuriranja ostati mapirano dugme za menjanje launchera i pristup instaliranim aplikacijama? Hvala još jednom za ovaj tutorial.

Ako vratim na februarsko ažuriranje i tu odradim sve po ovom detaljnom upustvu, da li će mi pri povratku najnovijeg ažuriranja ostati mapirano dugme za menjanje launchera i pristup instaliranim aplikacijama? Hvala još jednom za ovaj tutorial.
Hoće, samo će prvi put kad budeš stisnuo mapirano dugme(srce) tražiće da stavis koji će default launcher da bude,u ovom slučaju (wolf launcher li koji si ti instalirao) i to je to, zapamtiće ga i normalno sve.

Posto je ovaj Move v2 ******, razmisljao sam da vratim neku prethodnu verziju. Znam da je bio nacin da se spreci update. Je li ima neko uputstvo kako to odraditi? Tj blokirati update. Kapiram da samo flesujem neku verziju roma iz ove teme i to je to.

Posto je ovaj Move v2 ******, razmisljao sam da vratim neku prethodnu verziju. Znam da je bio nacin da se spreci update. Je li ima neko uputstvo kako to odraditi? Tj blokirati update. Kapiram da samo flesujem neku verziju roma iz ove teme i to je to.
Nije bas tako. Citaj prvi post pa redom dalje da bi vido sta sve treba da se odradi.

Nema vajde jer prethodna /stara Move platforma se uskoro gasi

Nazalost gasi se stara platforma, na njoj je moglo povezati 4 smart boxa pored glavnog a na novoj samo jedno mesto za smart i tri za mobilne uredjaje.

Pozdrav,

Da li neko ima custom rom za GK-MPM1111C da radi originalni (supernovin) daljinski i wifi? Ako neko poseduje file, zamolio bih ga da mi posalje. Hvala.

Prelistaj nekoliko strana unazad,
Prelistao sam ja vise strana, i probao 100 aidan roma i svakakvih, ali nijedan nema ubacen daljinac. Ubacivao sam config fajl ali na android 6,7. Na Android 9 je drugacije. Zato sam pitao ako vec neko ima rom sa ubacenim remote fajlom da mi posalje. Ovaj link sa Mega ne radi.

Nisam uspeo da probam jer me nesto zeza box, ne ulazi u flash mod i nisam dalje pokušavao. Video sam da pisu ljudi da radi pa sam prosledio.

Neka neko uploaduje ROM jer je link obrisan a moj upload je slab.

Vrh Dno