dulehak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.12.2009
- Poena
- 320
Izvoli verziju koju koristim:
Hvala veliko, radi ova aplikacija.
Izvoli verziju koju koristim:
Skinuo sam tu verziju ali opet samo izbaci aplikacija nije instalirana.
Odradio sam factory reset i sada radi instalacija i radi app ko zmaj.
I jesi li ga utepao ili si ga namunjio? 😁OPA nasao sam rom od aidana koji ima istu arkihekture ko i ovaj nas promisvet tanix tx3
sad cu da ga probam
ovaj nove bcr60ir?Ja sam uspeo da stavim ta 3 iz gornjeg posta ako mislimo na isti box.
Trebalo bi da je ovo:Jel moze neko mi posalje februerac?
On some ROMs, like Cyanogenmod, there are scripts in /system/addon.d that run during a ROM update or flash. They can backup and restore system apps (like Gapps), or perform many other functions.
adb shell
su
mount -o remount,rw /system
cd /
echo "persist.service.adb.enable=1" >> default.prop
echo "persist.service.debuggable=1" >> default.prop
echo "persist.sys.usb.config=mtp,adb" >> default.prop
echo "persist.service.adb.enable=1" >> /system/build.prop
echo "persist.service.debuggable=1" >> /system/build.prop
echo "persist.sys.usb.config=mtp,adb" >> /system/build.prop
1.Aidan rom najboje radi i on ima drajvere za wifi,ali kad se konektujes na wifi i povezes sa nekim bluetooth daljincem,baguje wifi znaci ne moze istovremeneo da radi wifi i bluetooth jer ide preko istog cipa ili ti wifi kartice,ne vuce maksimalan protok,aidan nema fajlove za daljinac,ali ja ubacujem naknadno remote.cfg fajlove,i rutujem ga,i sa tim fajlovima radi i njegov originalni i onaj kinez daljinac od mxq.Još jednom hvala za rom.
Do danas je super radio, ali po današnjem uključenju, wifi se ponovo ponašao kao i na originalnom slimboxtv-u kao da ga nema, prijavljuje da nije povezan, u podešavanja sustema na glavnom ekranu ne može ni da uđe, softverski restart uređaja vrti beskonačno i bezuspešno. Uspeo sam nekako da dođem do podešavanja za wifi, ali je tu prazan ekran, samo u vrhu stoji naziv zaglavlja "WiFi".
Pomoglo je vraćanje na fabrička podešavanja, i od tada ponovo radi bez problema.
Imaš li ideju šta bi mogao da bude uzrok?
Hvala na detaljnim objašnjenjima, Vratio sam ga na fabrička podešavanja, i od tada je "miran".1.Aidan rom najboje radi i on ima drajvere za wifi,ali kad se konektujes na wifi i povezes sa nekim bluetooth daljincem,baguje wifi znaci ne moze istovremeneo da radi wifi i bluetooth jer ide preko istog cipa ili ti wifi kartice,ne vuce maksimalan protok,aidan nema fajlove za daljinac,ali ja ubacujem naknadno remote.cfg fajlove,i rutujem ga,i sa tim fajlovima radi i njegov originalni i onaj kinez daljinac od mxq.
2.ATV xperience ima sve drajvere i za wifi i za daljinac i radi sve,ali kad npr ukljucujes onu kvacicu i iskljucujes brzo,onda zabaguje wifi i ne moze da se ukljuci wifi ,mora na fabricka da resetujes.
3.Slimbox i na njemu sve radi ali isti problem za wifi-ijem ,kad ukljucujes brzo i iskljucujes wifi zabaguje.
Hvala na detaljnim objašnjenjima, Vratio sam ga na fabrička podešavanja, i od tada je "miran"
Probaj brzo ukljucuj ii iskljucuj wifi i vidi dal ce da zabaguje, mada imam rom aidan koji radi perfektno i ne zeza nista i radi mu originalni daljinac 😄
Imam move tv risiver kako ga otkljucati da radi kao android risiver???Hvala na detaljnim objašnjenjima, Vratio sam ga na fabrička podešavanja, i od tada je "miran".![]()
Koju si verziju custom room postavio,ja sam ovde skinuo tri koda i svaki mi javlja eror 21 i nece dalje.Uspeo sam da ga modujem ali sada neće da se poveze ni na jednu mrežu ni putem wifi ni mrežni kabl.Sta je problem
Ajde da pitam,raspakujem room na usb,uspem da udjem u box,dajem da ide sa ext i krene i onda izbaci eror 21.Da li moram tu praviti lokalnu mrezu..i ako sam dobro shvatio nju pravim kada idem da odradim sa adb.u cemu gresim.Hvala.Isključi internet (odvrti koaks kabal iz modema) dok radiš modifikovanje da ti box ne bi automatski "vukao"update " februarca".
Potrebna ti je samo lokalna mreža.
Super, ako možeš, pusti mi link za taj dobar Aidan rom na pm. Hvala.Probaj brzo ukljucuj ii iskljucuj wifi i vidi dal ce da zabaguje, mada imam rom aidan koji radi perfektno i ne zeza nista i radi mu originalni daljinac 😄
Ajde da pitam,raspakujem room na usb,uspem da udjem u box,dajem da ide sa ext i krene i onda izbaci eror 21.Da li moram tu praviti lokalnu mrezu..i ako sam dobro shvatio nju pravim kada idem da odradim sa adb.u cemu gresim.Hvala.Isključi internet (odvrti koaks kabal iz modema) dok radiš modifikovanje da ti box ne bi automatski "vukao"update " februarca".
Potrebna ti je samo lokalna mreža.
Ajde mi pi prosledi link na pp ako ga dobijes.HvalaSuper, ako možeš, pusti mi link za taj dobar Aidan rom na pm. Hvala.
U pitanju je rom za Supernova OTT Media Device GK-MPM1111C, nisam siguran da se raspituješ za njega.Ajde da pitam,raspakujem room na usb,uspem da udjem u box,dajem da ide sa ext i krene i onda izbaci eror 21.Da li moram tu praviti lokalnu mrezu..i ako sam dobro shvatio nju pravim kada idem da odradim sa adb.u cemu gresim.Hvala.
Ajde mi pi prosledi link na pp ako ga dobijes.Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari