Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Pozdrav,da li je moguće na modovanom boxu dobiti surround sound? U podešavanju sam ga uključio ali prilikom puštanja filma u Stremiju dobijam samo stereo.

settings put global device_provisioned 1 - ovo,predpostavljam,važi samo za stari firmware.

Naravno jer komandu treba izvršiti kroz ADB koji je disabled na novijim firmware.

A što se tiče dolby zvuka?

Na Supernova optici na (modovanom) Move box-u mi na većini kanala pokazuje grešku "Timeout".
Iz podrške kažu:
Molimo da uradite fabrički restart Move uređaja.
Ako uradim reset, da li gubim Wolf Launcher?

Jedno pitanje, brat je skoro dobio Supernova Box model je UCA-BI60R, ali gore ne piše Move, nego Supernova. Da li na ovom isto može da se primeni tutorijal iz prvog posta i da li to pravi neki problem ako nekad dodju ovi iz Supernove i vide da je nešto čačkano po box-u?
Ja sam kod SBB, i njihov box znam, sa ovim nisam imao dodirnih tačaka, pa da prvo pitam pre nego što krenem u akciju 🙂. Par app bi ubacili, YT, HBOMax, Stremio i to je to otprilike.

Cim budes modovao box oni ce to videti i poslati ekipu da proveri. Tako je nekada rts upadao ljudima u kuce i stanove da vide imaju li televizor jer nisu prijavili tv pa nisu placali pretplatu.
Naravno da se salim. Moduj box slobodno. Inace sam box ima bolji procesor od oba Eon boxa dok im je memorija ista.

Nakon kucanja prve komande u powershell dobijam ovo. "No connection could be made because the target machine actively refused it. (10061)" Ima li neko resenje za ovo ili prc.
Isti problem imam i istu poruku mi izbacuje. Ima li ko resenje ?

Rešenje je detaljno pročitati postove u temi.
Nema ih mnogo.

Znam da je off ali gde da nadjem sportklub 1? Odakle ga vi očitavate (za one koji prate sport)

Na sbb eon boxevima.Ili instaliras Eon app na box.

Na Supernova optici na (modovanom) Move box-u mi na većini kanala pokazuje grešku "Timeout".
Iz podrške kažu:

Ako uradim reset, da li gubim Wolf Launcher?
Da odgovorim sam sebi.
Da bi se rešio ovaj problem, dovoljno je izvući box iz struje na npr. sat vremena, pa onda ponovo preskenirati kanale.
Nije bio potreban factory reset.

Dobar dan svima.Nov sam na forumu,da li neko moze da postavi link februarskog updatea.Unapred zahvalan.

Posto box ima tuner u sebi(mislim da podrzava dvb-t2,dvb-c i dvb-s2),da li ima aplikacija da se instalira i da se npr gleda zemaljka telefizija ili satelitska?

Imam Iris tv box da li moze da se prepravi da mozes skidati aplikacije druge posto je sad zakljucan???

Probaj od prve strane da citas polako pa ces videti da li moze.

Firma Beacon pravi model UCA-BI60R,a to je supernova box i kod njih na sajtu tako pise(da podrzava box DVB-C / S2 / T2).

A i da ima,kako onda skenirati kanale iz dvb T2 mreze?

Pozdrav svima.
Imao bih jedno pitanje oko ovog modifikovanog Move Box. Pošto vidim na KUPUJEM PRODAJEM da se unajveće prodaju i to već sređeni kao iz ove teme(modifikovani).
Pa me zanima dali je uređaj vezan za nalog Supernove... ili bi recimo mogao da koristim i kupljen sa K. P. uređaj recimo u drugoj sobi ili bilo gde u kući? I mogao bih još 2..3 komada da imam ili grešim. Dali bi me ovi iz SUPERNOVE možda sankcionisali ili oni nemaju uvid u to? Napominjem da ja već imam legalno svoj MOVE'N'GO koji koristim sa paketom SUPER PLAN 2 L.Screenshot_20230317_230343.jpg

To su uglavnom boxovi bez aktivnog naloga sa fabrickim supernova aplikacijama uklonjenim.
Mozes instalirati Move aplikaciju i aktivirati je preko svog naloga.

Kako se brišu ovi nalozi preko PC WEB pristupanja? U opciji "AKCIJA" ih sistem ne prepoznaje i nemam mogućnost brisanja?? I takođe ih u rubrici povezani uređaji uopšte i nevidi? Ispada svaka prijava prreko WEB ADRESE ostaje upisana i POLAKO POPUNJAVA NALOG KORISNIKA.
Ako neko zna i voljan da pomogne neka mi se javi ovde ili na P. P. Izvinjavam se ako sam malo "SKRENUO SA TEME"... ali čitajući ovde čini mi se da je neko već (IMAO SLIČAN PROBLEM) ? Screenshot_20230320_200232.jpgScreenshot_20230320_200131.jpgScreenshot_20230320_195900.jpgScreenshot_20230320_195711.jpgScreenshot_20230320_195414.jpg

Od malo pre mi ne radi box, izgleda da iskljucili da moze da radi na bilo cijem internetu.
Primetih da app na telefonu radi samo na mobilnom mts internetu, kada se telefon zakaci na wifi koji nije mts ili supernova ne radi ni aplikacija. Takodje ne radi ni smart app na tizen samaung tv, zakacen na net koji nije mts ili supernova

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno