Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Zar nije bolje uzeti full Apollon direktno nego preko Supernove? Razlika u ceni je bila 100 din.
Pa ja imam i apollon nevezano za move box plus ima i na move boxZar nije bolje uzeti full Apollon direktno nego preko Supernove? Razlika u ceni je bila 100 din.
Naravno da sam se odmah bacio na to. Moj post je bila samo konstatacija o cemu se radi.Džaba se nama žališ, lepo ponovo razgovaraš i objasniš zabunu.
Što će reći da si više nego kompetentan da pružiš odgovore.Pa ja imam i apollon nevezano za move box plus ima i na move box
Do kabla ti je to. Treba ti ako se ne varam CAT 5e kabalPozdrav,imam optički net 200/20 ali mi brzina ne prelazi 100,modem je ZTE F660,da li ima neko rešenje ili da zovem SN?
Na istom ethernet kabelu sam kod SBB-a ima punu brzinu 300/30.
Proveri u koji port je utaknut kabl na tom F660, port br1 je 1000/1000, ostali su 100/100.Pozdrav,imam optički net 200/20 ali mi brzina ne prelazi 100,modem je ZTE F660,da li ima neko rešenje ili da zovem SN?
Na istom ethernet kabelu sam kod SBB-a ima punu brzinu 300/30.
Probao sam sve portove a kabel je isti preko kojeg san na SBB imao 330/30 u punoj brziniProveri u koji port je utaknut kabl na tom F660, port br1 je 1000/1000, ostali su 100/100.
Probaj preko telefona, Ako ruter ima 5ghz,ako ne, najjednostavnije pozoves.Probao sam sve portove a kabel je isti preko kojeg san na SBB imao 330/30 u punoj brzini
Deaktivirala ti se kartica u risiveru ako risiver nije dugo korišćen.Danas sam premestio risiver iz jedne u drugu sobu i povezao na tv. Međutim kako god podesim pokazuje mi da su kanali skremblovani i da pozovem njihov korisnički servis. Ima li ko ideju šta je u pitanju?
Ako je move box to rešava se daljinski oni resetuju i radiće. Bukvalno dok si na telefonskoj vezi...Da, nije dugo radio. Izgleda da ću ipak morati da zovem podršku. Hvala na pomoći.
To ti je static obichno da namestish ako si u vpn sa firmom, pa da stavish rutu ako VPN sam ne stavi. imao sam taj sluchaj.Moze li neko da objasni cemu sluzi ovaj network routing na ZTE F680? Na drugim ruterima nisam vidjao ovakvu postavku. Na prvoj slici je iz dropdown-a moguce birati sva tri iz liste. Iz nekog razloga mi DNS bloker na lokalnoj mrezi ne radi tj. radi samo parcijalno blokiranje reklama, pa pokusavam da provalim u cemu je problem.
![]()
![]()
Bilo je negde prosle godine u ovo vreme u ovoj temi priče kako su korisnici na koaksijalu počeli da koriste IPv6. Sada vidim da je bilo i u medijima.Na optici ne daju IPv6, nego nude zakup javne statičke IP adrese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari