Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto su baš baš poranili sa novogodišnjom promocijom.
Lepo sa njihove strane-(za pohvalu)

Ide Svetsko prv. a blizi se i kraj godine..
Neko ce morati da kesira ratu za Premijer ligu...

Zamenio jutros move box za skymaster. Zanimaju me sledece stvari ko ga jos uvek koristi neka mi odgovori na sledece: software version v. 1.5.4 2019-3-25 17:35:46 ili postoji neka novija da se skine negde? verzija hardware HDX2-3 DVBC v. 1 2014-4-23 ?

😒Nek povecaju brzine starim korisnicima... 60/8 ..
Nikakav problem, obnovi ugovor i dobićeš povećanje brzine neta kao stari korisnik. Ne treba ti novogodišnja promocija za to.
Novogodišnja promocija je uvek tradicionalno bila vezana isključivo za TV uslugu a ne za internet

Paa kad bi ponudili ovo, produzio bi.

oprem.jpg

Nikakav problem, obnovi ugovor i dobićeš povećanje brzine neta kao stari korisnik. Ne treba ti novogodišnja promocija za to.
Novogodišnja promocija je uvek tradicionalno bila vezana isključivo za TV uslugu a ne za internet
Dobiće bolji net, ali i 500 din jaču pretplatu. Ja sam u Kopernikusu počeo sa 20mb, u roku od 4 god sam stigao do 80mb, uz neznatna poskupljenja. Kako su prešli u državno vlasništvo ostao sam zakucan na toj brzini, bez ikakvih pogodnosti pri obnavljanju ugovora. Brzina je čak i pala, neka je išla do 79,50mb sada jedva dobaci do 77mb.

Pozdrav drustvo, imam problem sa supernovinim internetom koji me ubija oni ne mogu da rese, a prijavio sam im ja mislim 150 puta smetnje. Sve je krenulo negde u februartu mesecu 2022 tacno negde kad su pustili ipv6, problem se manifestuje tako sto iz cista mira pukne net ali nije sto pukne net nego izgubim i pristup ruteru (kao da se on zaglupi) kako kroz lan tako i preko wireless-a i nista mu ne mozes bukvalno dok ga ne restartujes menjana komplet instalacija u kuci nov koaks kabal zamenjeni spliter koji je postojao nov kabal sa bandere su vukil 3 rutera promenjena i dalje isti problem u pitanju je ruter tehnicolor TC7210.

Da li neko ima ideju sta bi moglo da bude problem ili jos bolje ako se neko susretao sa slicnim problemom kako ga resiti. Inace internet do gore pomeutih prekida radi perfektno ping dobar brzina dobra, i da televizija radi bez perfektno kroz koaksijalac CI kartice su u televizorima i tu nema nikakvih problema

Hvala unapred na odgovorima

Jesi li menjao razdelnik? Ja sam iste probleme imao sve dok mi ga nisu zamenili ovim.

20221104_183530918.jpg

Zamenjen ne znam sad konkretno koji su tacno stavili ali nije resilo problem, a caka je u tome sto kada se to desi tehnicka podrska pridje ruteru sa njihove strane i kaze da se signali i parametri ok ali ja sa moje strane izgubim komplet pristup ruteru bukvalno nema pinga do rutera ni preko lana ni preko wi-fi, a sve lampice, online, DS, US blinkaju kao da je sve ok, ruter otkaci pristup iz lana i preko wifija skroz cak su i manjeali par rutera i uvek isto

ima lik na kp prodaje naloge 500 din mesečno što mislim da je smešna cena s obzirom da ima sve arene i vraćanje unazad. e sad ja tv gledam preko kompa EON-a. da li bi move aplikacija radila preko bluestacks ili nekog drugog android emulatora na windowsu?
ja ga pitam dal bi radilo i preko SBB on kaže da bi radila.
Šta vi kažete na tu temu?
do sada sam arene gledao preko kodija i balkan green addona i to je do pre neki dan odlično radilo kad je svima prestalo, dosta je i trajalo.
a pametnom ocu iz sbb uvalili da potpiše ugovor

Da li se login preko weba na supernovaott.rs racuna kao jedan slot ili bese to ne broji?

Ne prikazuje browser "uređaje" u sekciji "Aktivni uređaji" na SelfCare portalu (a ima ih u "Istorija spajanja") , a pretpostavljam da ih verovatno broji makar u aktivne streamove dok se koriste?

Molio bih ako neko moze da prosledi najnoviji apk fajl smart move aplikacije…. 🙏

onda ja ne mogu nikog tako dodati, za moj paket u EON-u nemam EON za smart TV nego samo za aplikaciju -5 uredjaja

Jedini nacin da se dobije tih 12 meseci je da se podnese zahtev za raskid. Vrati oprema nakon 25 dana i onda preko agenta postajes novi korisnik i menjaju ti ruter, kripto karticu/dvb-c daju drugi. Usluge ne bi imao dan dva mozda dok ne stigne oprema 🤔

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno