vendigo022
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.09.2014
- Poena
- 180
Superplan 2 XL 350/20, takođe radi odlično, i bez problema!!!😉Ja imam 350 i radi odlično.
Superplan 2 XL 350/20, takođe radi odlično, i bez problema!!!😉Ja imam 350 i radi odlično.
Juce,prekljuce su ih pustili,a ne znam zasto.Od kad do kad su otkljucani history2 i taj set kanala a vidim i xxx...❓
😒Nek povecaju brzine starim korisnicima... 60/8 ..Nešto su baš baš poranili sa novogodišnjom promocijom.
Lepo sa njihove strane-(za pohvalu)
Nikakav problem, obnovi ugovor i dobićeš povećanje brzine neta kao stari korisnik. Ne treba ti novogodišnja promocija za to.😒Nek povecaju brzine starim korisnicima... 60/8 ..
Sad kad pročitaju i shvate da su se prešli pa zaključaju.Nešto su baš baš poranili sa novogodišnjom promocijom.
Dobiće bolji net, ali i 500 din jaču pretplatu. Ja sam u Kopernikusu počeo sa 20mb, u roku od 4 god sam stigao do 80mb, uz neznatna poskupljenja. Kako su prešli u državno vlasništvo ostao sam zakucan na toj brzini, bez ikakvih pogodnosti pri obnavljanju ugovora. Brzina je čak i pala, neka je išla do 79,50mb sada jedva dobaci do 77mb.Nikakav problem, obnovi ugovor i dobićeš povećanje brzine neta kao stari korisnik. Ne treba ti novogodišnja promocija za to.
Novogodišnja promocija je uvek tradicionalno bila vezana isključivo za TV uslugu a ne za internet
Al si fin 😁😁😁☕, bolje zvuči 24 meseci po 1 din. 🍻
Zašto bi koristio emulator + Android app na kompu kad Supernova ima sajt / web player na https://supernovaott.rs ?da li bi move aplikacija radila preko bluestacks ili nekog drugog android emulatora na windowsu?
nisam znao da ima ovaj link kao na EON-u.Zašto bi koristio emulator + Android app na kompu kad Supernova ima sajt / web player na https://supernovaott.rs ?
Aj polakoJel bi neko hteo da menjamo naloge dao bi za sbb tj eon?
Da li je EON van mreže ili u mreži? I da li je sa svih 10 Sportkluba ili sa 3?Jel bi neko hteo da menjamo naloge dao bi za sbb tj eon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari