Ne verujem da ce skoro biti 4k bilo koji od nasih kanala jer retko ko snima sadrzaj u toj rezoluciji, dobro je i kad je HD a i FHD nije čest slučaj, bitno je da su na move box stavili sa HDR kodiranjem slike i BT.2020 pa su slike blagi užasDa li je neko čuo nešto o Arena Sport kanalima, tj. da li je istina da se radi na pripremama za uvođenje Arena Sport 4K kanala ?
A što se tiče mrcvarenja sa SD kanalima, ja to ni ne gledam. HD je minimum za 2022. godinu, mislim nije ali ajde to je kompromis.
Treba svi korisnici da se organizujemo i da svi INSISTIRAMO na tome da SVI KANALI BUDU MINIMUM HD. A ne ovaj ste prebacili, onaj niste, pa ispada da Žika uživa sa Belarus HD, a Mika je oštećen što ima HTV u SD rezoluciji.
SD je relikt od pre 10+ god, i ponižavajuće je da se trpi tako nešto. Ne plaćamo kablovsku 299 din. nego 10 puta više.
Ne verujem da će išta domaće ići na 4K, ali mislim da će zbog Premier lige koja kreće od sledeće sezone morati da pređu na 4K, bar jednim kanalom, kao SK što je uradio.Ne verujem da ce skoro biti 4k bilo koji od nasih kanala jer retko ko snima sadrzaj u toj rezoluciji, dobro je i kad je HD a i FHD nije čest slučaj, bitno je da su na move box stavili sa HDR kodiranjem slike i BT.2020 pa su slike blagi užas
Ja sam isto to imao sa SBB nema max brzine koju placam.I posle par svadjanja preko telefona jer mi je bilo dosta utakni LAN ovamo utakni onamo.Pa sad zameni kabel kaze docice nekp da pogleda.i u roku pola sata dosao lik poceo sa pricom da je to to ja reko nije jer necu da placam 150 a imam 60 ili max 100 i to posle par sekundi opet bude 60mb/s i onda krene sa pricom da taj modem ide uz moj ugovor inda on ide do 150 pa ja tekp toliko je moj ugovor i hocu 150 mb/s kaze on imamo drugi ruter koji kosta 5000 dinara pa ce raditi bolje reko samo ti njega ugradi za dzabe ili nosi sve ovo jer sam imao jos foru da vratim 14 dana od ugovora potpisivanja.I na kraju lik instalira taj drugi ruter i sad brzina lagano do 150mb/s ide plus wifi radi bolje dosta jer tu ima i 5gh/z i 2.4 pa su rastereceninUpravo sam prijavio Ratelu ovog "provajdera" posto pune 3 nedelje imam 50-100 puta manju brzinu interneta od deklarisane i ne mogu svaki dan da slusam "nalog je prosledjen".
Koliko su ljudi koji su prijavljivali probleme Ratelu otprilike cekali na resenje tog predmeta?
Kod mene su DW English, AJB i RT u HD.BBC Earth, ID, DW English, AJB, RT... Red je sad i da BBC Earth vrate u HD rezoluciju. Mislim da od svih nabrojanih isti najviše zaslužuje da bude vraćen u HD.
Pa nisu ali sklonis 3 SD kanala i napravis mesta za dodatni bitrate i podizanje u HD. Po ovome deluje da ce i HRT 3 u HD.Otkad su ti kanali bili u HD-u? Meni je sad vidim prebačen Belarus 24 i English Club u SD, mudra odluka.
EDIT: Sad mi je jasno. Samo je došlo do pretumbavanja.
Da li bices novi kanali??Ne znam da li ste primetili ali se CUDA na SN obicno desavaju tu negde izmedju 21h-23h.Ocekujmo neocekivano!!!
![]()
Govorim o toliko cekanoj korekciji rezolucije. Novih??? Tesko jer prakticno ni nema sta novo vise da se ubaci..Morate shvatiti da je sve sto je dostupno za ADRIA-EX YU trziste vec tu sem naravno SBB exkluzive. To je to. Ubacice jos BLOOMBERG SERBIA HD i 2-3 ARENE i to je za 2022.!!! Eventualno jos regionalnih tipa RTL II, RTL KOCKICA, FTV...Mozda SLO 1, SLO2...Jednostavno bara je presusila!!!Da li bices novi kanali??
Hvala na obaveštenju,već sam pomislio da su ih izbacili.Ovo je veliki problem ako je neko uspeo da poređa kanale kao ja.Cbs reality mi je bio na četvrtoj poziciji i sad kad ga vratim na početak liste mogu samo na petu poziciju,četvorku više ni nemamNastavlja se show..Zbog podizanja HRT 1 i HRT2 ponovo u HD nestali AXN SPIN i AMC!!!
Ispravka: sa frekvencije 634 gde su HRT 1/2 kanali CBS REALITY, AMC i AXN SPIN porazbacani na nove frekvencije tako da ih tv stavio skroz na kraj sa POSTANET kanalima.
Ja sam im pisao 100x da AMC ubace HD ono ništa.Sve što gospoda iz Supernove treba da shvate, jeste da u 2022. godini svima više znače kvalitetni HD kanali, a ne ukupan broj kanala u paketu. Nije "kul" kad kažete "imamo 300 kanala", a da vam od tih 300 kanala, najkvalitetniji kanali idu u SD-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari