Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni radi net,a kanali rade ali na ekranu pise da su skremblovani!!A na drugom TV-u uopste ne rade.:)

Došao je i taj 01.januar, a ja i dalje imam sve Cinestar kanale. Novi Beograd, bivši Radijus vektor. Da li je ova priča u vezi Cinestar kanala bila samo bajka ili su zaboravili da ih isključe? A možda su se sažalili jer su nam nešto iza ponoći isključili sve kanale na sat vremena.
Srećna Nova godina svima.

HRT 1 i 2 prebačeni u SD...

Još veći biser je što su i na aplikaciji prebacili u SD, dok im je na toj istoj aplikaciji dodat HRT 3 u HD verziji..

Bitno da TV 101 ide u HD-u, a za BBC Earth, HRT, nema kapaciteta...

Stvarno bruka, HRT 1 i 2 prebaceni u SD, mada u nazivu i dalje stoji HD. Kod mene se samo HRT 3 SD pojavio, pozicija 82.

101 TV je u SD za sada.

Sada sam preksenirao kanale i definitivno je samo HRT 3 pusten, nema HRT 4 i HRT Int. Moguce da je neka greska pa vrate HRT kanale u HD kako je i bilo.

Ma nema bukvalno vise mesta u frekv opsegu. Nagurali 330+ kanala na ukupno 31 frekvenciju a svaka je ogranicena na 50mbps bitrate-a. Na jednoj frekvenciji ide i po 18 kanala a HD uzima 5-8 mbps a SD 1-2,5 mbps
Sada sam preksenirao kanale i definitivno je samo HRT 3 pusten, nema HRT 4 i HRT Int. Moguce da je neka greska pa vrate HRT kanale u HD kako je i bilo.
Ma nema greske nazalost. BBC EARTH su pre 3 ipo meseca spustili na SD i jos uvek je. SKY NEWS i M1 isto u nazivu stoji HD pa su godinu dana ustvari SD!!!!

Poslednja izmena:
Kod mene su pušteni HRT 3, 4 i Int.

Dodati HRT3, HRT 4, ali sve u SD formatu. Pronašao sam i HRT Int, ali nema slike.
HRT 1 i 2 takođe u SD formatu.
Postoji i neki RTV101 kanal, ali takođe u SD formatu. Ne znam da li je na taj kanal mislio @bericrasa
Bivši Radijus vektor.

Jasno je da nemaju kapaciteta, al nije jasno zbog čega onda u Supernova aplikaciji za Smart TV nisu ostavili HD HRT1 i 2, kad tamo nema ograničenja. A recimo tamo su ubacili HRT3 u HD-u...

Ono što je najveći problem je što ne možeš da kontaktiraš nikoga u ovom kvazi operateru i da pokušaš da saznaš nešto više o ovim promenama i da im eventualno sugeriše čovek da ubace HD makar u aplikaciju...

Gospoda u kontakt centru i ne znaju šta su HD kanali.

Naravno mts korisnici ponovo povlašćeni, dobili HRT u HD-u danas.

Najveca svinjarija je ! sto su mi scramble-ovani HBO i Cinemax !!! a regularno ih placam u paketu, jos su kao otkljucani svima "tradicionalno" za Novu G. !? ...stvarno su najveci pajseri, ovi konji iz Telekoma/MTS/Supernova, totalno nesposobna firma !

Kako internet radi na ovom provajderu? Mozda cu biti primoran da ga koristim.
Potrazio sam poslednjih desetak strana, ali nisam nasao info jer se uglavnom prica o tv-u.
Dakle, tv mi je nebitan, zanima me samo da li im internet radi ok?

Zavisi od lokacije ! meni licno, net radi izuzetno stabilno i dobro, nema prekida ! ...pitaj po komsiluku, ko koristi Supernova i kako im radi net, to jedino relevantno

Problem je sto ne mogu jos uvek da se raspitam jer tek treba da se preselim za par meseci. Situacija je takva da je u zgradi prisutan jedino PTT, a njih gase tako da ce ih pretpostavljam zameniti Supernova (jer MTS optika nije dostupna u zgradi).

Dobra stvar je sto si u zgradi, sve je vrv ispod, po podrumima provucena infrastruktura, to je plus !

Kolege želim svima da čestitam sretnu novu godinu, sve što poželite da tako i bude. 🧑‍🎄🎄
Takođe sam hteo da poželim da vas, kao korisnike SN, prati pesma:
Supernova? Super stvar!
Nikad problem! Nikad kvar!

Sad vidim da vas, u zadnje 2-3 strane, zapati druga:
Supernova? Super smeće!
Kakvo smeće? Nikad veće!

Da poželim da vam telekomunikacije od sad rade kako priželjkujete.🍺

Kartice više ne funkcionišu. Kada ih izvadite iz slota svi kanali rade

Nezvanična informacija iz MTS-a/Supernove za novi kanali: Planiraju nove filmske kanale(ostaju bez Cinestar kanala),e sad da li će to biti njihovi kanali kao SUPERSTAR ili dolazak nekih kanala kao recimo HBO videćemo,takodje se očekuje još novih kanala Arena Sport...

malo sam saltao radi hrt i cinema, xxx zakljucani

bivsi av com, inace tako je i stojalo na https://www.myip.com/ dok me nisu natovali od tada stoji da sam kopernikus sto ne kapiram bas al nmvz

Najveca svinjarija je ! sto su mi scramble-ovani HBO i Cinemax !!! a regularno ih placam u paketu, jos su kao otkljucani svima "tradicionalno" za Novu G. !? ...stvarno su najveci pajseri, ovi konji iz Telekoma/MTS/Supernova, totalno nesposobna firma !

Meni radi hbo i cinemax. Palilula, bivsi AVCom.
Radi i kod mene. Samo na HRT int. nema slika. Ex Kopernikus-Svilajnac (opština Kušiljevo).

Proradio je HBO i Cinemax...ne znam tacno kad, ali nocas i tamo negde do 15h nije ! svejedno, jako neprofesionalno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno