Kod mene nema 101 TV a ima Hrt3, HRT4, HRT Int.Stvarno bruka, HRT 1 i 2 prebaceni u SD, mada u nazivu i dalje stoji HD. Kod mene se samo HRT 3 SD pojavio, pozicija 82.
101 TV je u SD za sada.
Ma nema greske nazalost. BBC EARTH su pre 3 ipo meseca spustili na SD i jos uvek je. SKY NEWS i M1 isto u nazivu stoji HD pa su godinu dana ustvari SD!!!!Sada sam preksenirao kanale i definitivno je samo HRT 3 pusten, nema HRT 4 i HRT Int. Moguce da je neka greska pa vrate HRT kanale u HD kako je i bilo.
Takođe sam hteo da poželim da vas, kao korisnike SN, prati pesma:Kolege želim svima da čestitam sretnu novu godinu, sve što poželite da tako i bude. 🧑🎄🎄
Meni radi hbo i cinemax. Palilula, bivsi AVCom.Najveca svinjarija je ! sto su mi scramble-ovani HBO i Cinemax !!! a regularno ih placam u paketu, jos su kao otkljucani svima "tradicionalno" za Novu G. !? ...stvarno su najveci pajseri, ovi konji iz Telekoma/MTS/Supernova, totalno nesposobna firma !
Najveca svinjarija je ! sto su mi scramble-ovani HBO i Cinemax !!! a regularno ih placam u paketu, jos su kao otkljucani svima "tradicionalno" za Novu G. !? ...stvarno su najveci pajseri, ovi konji iz Telekoma/MTS/Supernova, totalno nesposobna firma !
Radi i kod mene. Samo na HRT int. nema slika. Ex Kopernikus-Svilajnac (opština Kušiljevo).Meni radi hbo i cinemax. Palilula, bivsi AVCom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari