Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ta aplikacija za webOS koristi iste pristupne podatke kao i za TV po tvom mobilnu aplikaciju?

@Zeha
@blagos Tako je, samo korisnik nekog od Supernovinog Super Par ili Super Sve paketa dobija kredencijale za logovanje na Smart ili "TV po tvom aplikaciju".
Ili da iste dobije od nekog prijatelja koji ima prazan "slot".
Ja, na primer, imam. 😊

Poslednja izmena:
Da li se kanali Balkan Trip i MTV 00 (bivsi VH1) nalaze u osnovnom paketu Supernove?

@Zeha
@blagos Tako je, samo korisnik nekog od Supernovinog Super Par ili Super Sve paketa dobija kredencijale za logovanje na Smart ili "TV po tvom aplikaciju".
Ili da iste dobije od nekog prijatelja koji ima prazan "slot".
Ja, na primer, imam. 😊
Ja sam ugovor sklopio prošle godine u avgustu, kad nije bilo smart tv app ili "3 android uređaja". Imam li i ja pravo na to ili će usloviti nov aneks ugovora na nove 2 godine ili može po postojećem? Svakako sam razmišljao da ih okrenem ali rekoh da vidim i ovde kakva su iskustva, postoji li odgovor, jer oni preko telefona uvek nešto spetljaju.
Pozdrav druže i hvala unapred. :)

Ja sklopio pre par meseci tako da ne bih znao, najbolje im pošalji mail. Na kom si paketu? Mislim da je najlogičnije da će morati aneks, na osnovu koga dobijaš i Move box i pravo na tri android/smart aplikacije.

@cogito Da.

Ja sklopio pre par meseci tako da ne bih znao, najbolje im pošalji mail. Na kom si paketu? Mislim da je najlogičnije da će morati aneks, na osnovu koga dobijaš i Move box i pravo na tri android/smart aplikacije.

@cogito Da.
"Pokojni" SUPER SVE (do 100/10). Ugovor u avgustu ističe, nije mi sad zinulo za smart app jer imam EON da premostim što se tiče vraćanja a i kanala koje SN nema. Mrzi me da šaljem mejl, lakše mi je da okrenem 19911 i da popričam sa njima. Hvala na savetu! :)

Ja sam proslog juna produzio ugovor i imam pravo na Tv po tvom, tako da bi trebalo i ti da imas. Imam stari paket Super par, bez move-a...

Oni kreiraju nalog i posalju na mejl sifre za aktiviranje, prosle nedelje je produzen ugovor:

Untitled.png

Ima neko spisak kanala u Supernovi ? Gledao sam, nisam nasao, pise mi da zavisi od lokacije.

Nisam uspeo da pronađem app na GoogleTV platformi (Sony x90j), ima li neko informaciju da li je uopšte podržana?

Samo android aplikacija i za smart TV,
ATV nema koliko ja znam.

Ima neko spisak kanala u Supernovi ? Gledao sam, nisam nasao, pise mi da zavisi od lokacije.
imaš spisak kanal na stranici 336 post #10,055
spisak je od pre godinu dana....par kanala je izbačeno, par kanala je dodato u odnosu na sadašnji spisak kanala koji nećeš nigde naći

imaš spisak kanal na stranici 336 post #10,055
spisak je od pre godinu dana....par kanala je izbačeno, par kanala je dodato u odnosu na sadašnji spisak kanala koji nećeš nigde naći

Da, bilo bi lepo da srede spisak kanala na sajtu. Razlikuje im se spisak kanala u ponudi paketa i PDF programske seme (Podrska - Dokumenti i uputstva).

Pozdrav svima, da li može Supernova da se gleda na starijim televizorima, onim sa katodnom cevi? Neki su mi rekli da može ali nisam siguran u to.

Pozdrav svima, da li može Supernova da se gleda na starijim televizorima, onim sa katodnom cevi? Neki su mi rekli da može ali nisam siguran u to.
narvno da može....dobiješ kablovski resiver skymaster sa karticom nakačiš na stari tv sa katodnom cevi
a ako misliš na aplikaciju supernova to ne može....to može samo čak noris

Na ovoj strani ima objašnjenja kako da sami lako i brzo povežemo opremu, pretražimo kanale, pustimo uslugu. Treba malkice proširiti rečenicu, npr:
"Ono što treba uraditi je kontaktirati korisnički servis, tehničari će obaviti sav posao uz naplatu troškova a vi ćete biti zadovoljni što ste sami povezali opremu, pretražili kanale, pustili uslugu."

Da, bilo bi lepo da srede spisak kanala na sajtu. Razlikuje im se spisak kanala u ponudi paketa i PDF programske seme (Podrska - Dokumenti i uputstva).
Lako bi to bilo kad bi znali i oni sami koje kanale imaju u ponudi. Takav kupus sa listom kanala sam video samo kod SN. Hiljadu lista, a svaka pogrešna. Sudeći po ljudima iz SN, defintivno deluje da ni oni pojma nemaju koji kanali ulaze u koji paket.

Molim te reci neukom sta treba od sifri i kodova da bi se pokrenula ta smart aplikacija na tv...
Odakle se te sifre nabavljaju, podrska salje na zahtev il su neki brojevi iz ugovora il sta?
Mora li biti SN net na tv ili moze ta aplikacija sa svakog neta, bilo gde u svetu?

Telenorov Hipernet ali nije jeftin i tu imas 2:1 sto je najveci UL, moze samo na mts optickoj mrezi.
Ako imaš aplikaciju na telefonu možeš odatle aktivirati aplikaciju na smart tv-u

Prilozi

• Screenshot_20211209-172313_Supernova.jpg
    Screenshot_20211209-172313_Supernova.jpg
    51.7 KB · Pregleda: 42
Postao sam korisnik super nova pre nedelju dana i za sada sam zadovoljan kako radi internet i televizija imam ruter tc7210 brzina interneta je 120 /15 i maltene je uvek toliki protok kad testiramo ali čim smo promenili u podešavanjima ime pristupne tačke i šifru za WiFi brzina se prepolovila a kad vratimo na fabrička podešavanja opet brzina bude onakva kakva treba da bude sad mi nije jasno u čemu je problem

Da li neko zna ili je imao situaciju da je vlasnik ugovora umro pa da član iste porodice želi da nastavi korišćenje (ili potpisivanje novih ugovornih obaveza) ali pod svojim imenom? Da li je moguća procedura prenosa vlasništva ili je potrebno da se nekako stopira trenutno važenje ugovora pa da se potpiše novi? Sutra idem u poslovnicu u vezi toga pa sam mislio da se pripremim unapred...

Da li neko zna ili je imao situaciju da je vlasnik ugovora umro pa da član iste porodice želi da nastavi korišćenje (ili potpisivanje novih ugovornih obaveza) ali pod svojim imenom? Da li je moguća procedura prenosa vlasništva ili je potrebno da se nekako stopira trenutno važenje ugovora pa da se potpiše novi? Sutra idem u poslovnicu u vezi toga pa sam mislio da se pripremim unapred...
Pripremi umrlicu za svaki slučaj kao dokaz

Moze da se prenese ugovor na novog vlasnika, i sasvim verovatno da treba umrlica.

aplikacija za smart tv je odlicna, mnogo bolja od mobilne, ali moram da primetim da ponekad secne na sekund kao da protok stane ili da je nedovoljno velik bafer
nasuprot tome na istom internetu EON radi tecno bez secke, takodje i mobilna SN aplikacija radi bez te secke

kako vama radi smart Tv app?

Poslednja izmena:
Moze da se prenese ugovor na novog vlasnika, i sasvim verovatno da treba umrlica.

aplikacija za smart tv je odlicna, mnogo bolja od mobilne, ali moram da primetim da ponekad secne na sekund kao da protok stane ili da je nedovoljno velik bafer
nasuprot tome na istom internetu EON radi tecno bez secke, takodje i mobilna SN aplikacija radi bez te secke

Potuno isto radi kao i vama kao da secne na sekund a internet 115/15

Jel ima Smart TV app za android TV?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno