Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево ја немам нормалног интернета већ 11 дана. У почетку је нестајало три-четири пута дневно по 2-3 сата, од 05.07. ДОЛАЗИ два пута по 3-4 сата дневно. Кориснички сервис зовем сваки дан и увек имају исту причу, али кад ме пита да ли сам ресетовао рутер, појео бих слушалицу. Најгоре је што радим од куће, па ћи морати још једног оператера да узмем, јер ми посао трпи због будала. Веће го+-+но нисам појео од овог преласка на Супернову.

DTV :) i ovako vec nekoliko dana...

Prilozi

• IMG_20210713_082016.jpg
    IMG_20210713_082016.jpg
    187 KB · Pregleda: 74
Treba da produzim ugovor za koji dan, uzeo bih Super par Plus. Trenutno imam dva tv-a sa karticama, a sad ce kao dati MOVE uredjaj. Da li mogu ja njima da trazim da mi ostave kartice a da samo dodamo MOVE na jednom od tv-a? Kapiram da je to ok jer po tom paketu imam prava na 1 Move i 2xSTB/CAM

Treba da produzim ugovor za koji dan, uzeo bih Super par Plus. Trenutno imam dva tv-a sa karticama, a sad ce kao dati MOVE uredjaj. Da li mogu ja njima da trazim da mi ostave kartice a da samo dodamo MOVE na jednom od tv-a? Kapiram da je to ok jer po tom paketu imam prava na 1 Move i 2xSTB/CAM
Ja baš to i koristim, meni kad je bilo hteo je da uzme jednu karticu ali mu nisam dao, reko zemljak kartice mi sleduju, a takođe i move box, sve sam se raspitao. I tako imam 2 TV aparata u kome su te CI kartice i plus move box koji je zakačen na jednom tv-u.

A zasto uopste produzavas aneks, prelazis na veci paket? kao postojci korisnik vrv ne dobijas nikakve benefite? ...moj savet, nikako nemoj da dajes kartice !

ne produzuj ugovor vec ako hoces da si i dalje kod njih potpisi novi ugovor i uzmi benefite jer prelazis na veci paket
moje mišljenje

Ево ја немам нормалног интернета већ 11 дана. У почетку је нестајало три-четири пута дневно по 2-3 сата, од 05.07. ДОЛАЗИ два пута по 3-4 сата дневно. Кориснички сервис зовем сваки дан и увек имају исту причу, али кад ме пита да ли сам ресетовао рутер, појео бих слушалицу. Најгоре је што радим од куће, па ћи морати још једног оператера да узмем, јер ми посао трпи због будала. Веће го+-+но нисам појео од овог преласка на Супернову.
Odes i raskines s njima uslugu jer nemas net.
Da bi to mogao prtkrepiti pisi im emailove.
Ako posle puna 3 dana od slanja emaila ne osposobe net idi u poslovnicu i raskidaj na njihovu stetu uz upozorenje da ti ne slaju racune za bilo sta sem do dana kad vratis opremu (nakon 30 dana recimo).
Videces kako ce (verovatno) da pozure da poprave ako je moguce.

Onda odes po raskidu kod drugog operatera i uzmes samo net, a kod njih opet tv (ako gledas tv ili ti treba tv).

Znaj i da svaki put kad zoves i prijavljujes da ne radi oni obustave prethodni nalog i prikazu ga u sistemu kao resen, barem su to radili dok su bili samo SN.
Zato kazem email...

ne produzuj ugovor vec ako hoces da si i dalje kod njih potpisi novi ugovor i uzmi benefite jer prelazis na veci paket
moje mišljenje
Pa pazi, meni ugovor ističe u oktobru, oni zvali, kao da produzimo, jer meni po trenutnom ne sleduje Move. A ako produžim, sve ostaje isto , samo dobijam Move uredjaj. Trenutno mi je isti paket kao i što bi bio taj novi. Ne bi se nista menjalo sem što bi dobio Move

A Move je kao dobra stvar, u odnosu na novih 24 meseci bukagija :rolleyes:

Ljudi uzimaju move box ko da je dzabe

Move nije neki narocit benefit, kao ni HBO paket koji obicno nude, oba su smece.
bar meni takva ponuda je vredjanje inteligencije

Naravno, to je stvar izbora ...ako ti sve radi ok i zadovoljan si brzinom net-a, ne vidim razlog da se ponovo obavezujes na 24 meseci zbog "Move" a jos ti nije ni ovaj aneks istekao !

Meni na Samsung tv bolje radi aplikacija tv po tvom,ima sve isto kao move a radi perfektno,ne treba drugi daljinski,kablovi

Primetio sam kockanje slike,kao kocenje,uvek prepodne i retko kad uvece
Popodne radi odlicno,ci kartice

Nova instalacija,net odlican

A nije realno da imam neki izbor, u principu mi i odgovara to sto oni nude... Nije ni move neki benefit, slazem se, ali kao placao bih svakako, pa sto ga ne uzeti.
Pa što se mene tiče uzimanje ugovorne obaveze "tek onako" je loš potez posebno ako ne dobijaš ništa, jer gubiš pregovaračku poziciju za sve buduće incidente bilo kvarove ili ako želiš popust ili ako izađu novi paketi.

Naravno, to je stvar izbora ...ako ti sve radi ok i zadovoljan si brzinom net-a, ne vidim razlog da se ponovo obavezujes na 24 meseci zbog "Move" a jos ti nije ni ovaj aneks istekao !
Naravno, uvek je loše uzimati novi UO24 posebno kod SN koja to uvaljuje kao dobar dan, ako ne dobijaš nikakve benefite, a dodatno je loše jer može da dođe do pogoršanja kvaliteta usluge i u tom slučaju ako si bez UO možeš lakše da pregovaraš da ti se reši problem i da ucenjuješ operatora sa brzim i lakim raskidom, čak i ako nemaš nameru da raskineš, a svakako možeš bolje popuste da dobiješ kad konačno finalizuju nove pakete koje je direktor Telekoma najavljivao prošlog meseca za 15. jun.

Opet nema net ni kablovska na svakih par dana nestane po nekoliko sati
Srećom imam i box ali ne mogu da ih otkažem jer mi je preko boxa internet užasan 5-6 mbps i to nestabilno
Ako se žališ prave se ludi kao još smo analogni .
Do pre par meseci to je bila lokalna kablovska koja kakva god bila je makar bila stabilna .A ako nastanu neke smetnje sve se reši expresno
Sada kada su ih ovi kupili ništa nije promenjeno osim što su nam izbacili SK i N1 a dodali Kurir,star,superstar...sve stare instalacije ,isti net ,iste cene ..
Nemamo boxeve što je dobro jer se nije promenila cena dakle još nema ograničenja na televizore

A nije realno da imam neki izbor, u principu mi i odgovara to sto oni nude... Nije ni move neki benefit, slazem se, ali kao placao bih svakako, pa sto ga ne uzeti.
Mogao se uzeti move i paket od 3000din sa 6 meseci po 1din.
Bar sam ja tako prosao za produzenje ugovora.

Jel se nešto promenilo po pitanju najboljeg (ili najmanje lošeg) rutera koji daju za koax? Treba da produžim ugovor pa sam hteo da tražim da mi zamene stari.
Inače za on-line plaćanje - ne unosite ime ćirilicom pošto Telekom ne prepoznaje to pismo.

Cuprija. Pre pet-sest dana oko 18h nestalo sve i doslo oko 22h. Pa danas isto tako. U isto vreme. Ako nesto radite onda to radite nocu a ne u sred dana. A ako nista ne radite onda radite na tome da popravite svoju mrezu. Jer cim dodje pakao 40+ C , odmah puca sve zivo. Odrzavati mrezu je mama , kao kad peres ruke. To mora da funkcionise. A da se naplati zna se i to jako dobro i na vreme. Cim ne bude na vreme , obustavljamo uslugu. Steta pa nema nista drugo sem onog smesnog Jotela , inace bih presao momentalno.

Cuprija. Pre pet-sest dana oko 18h nestalo sve i doslo oko 22h. Pa danas isto tako. U isto vreme. Ako nesto radite onda to radite nocu a ne u sred dana. A ako nista ne radite onda radite na tome da popravite svoju mrezu. Jer cim dodje pakao 40+ C , odmah puca sve zivo. Odrzavati mrezu je mama , kao kad peres ruke. To mora da funkcionise. A da se naplati zna se i to jako dobro i na vreme. Cim ne bude na vreme , obustavljamo uslugu. Steta pa nema nista drugo sem onog smesnog Jotela , inace bih presao momentalno.
Od kako su i zvanicno presli pod okrilje Telekoma,zaista se desavaju stalno kvarovi.U Jovcu takodje nestalo sve oko 18,30 tek pre jedno sat vremena proradilo.Uzas.

Isto i u Paracinu, ovi prekidi kablovske i interneta stvarno pocinju da budu frustrirajuci poslednjih nedelju dana.

Pozdrav, super nova preuze i invest kablovsku iz bačke palanke.
Nazvaše i kao da potpišemo novi uo24 i ide promocija. Potposan uo, sve po starom. Još se prave ludi, nemaju pojma za promociju. Kod investa sam plaćao dodatno paket sport klub 300 dinara. Koji mi nisu naplaćivali pre potpisivanja uo. Ali sad opet stiže po starom, jer kao treba da plaćam staru cenu, pa i sport klub. A svaki put se prave ludi, kao da prvi put zovem. I čude se još što se bunim što treba da plaćam sport koji nema u ponudi. A o promociji da ne pričam, to je dodatnih 12x po 1000rsd što me prevariše.
Ima nas jako puno iz palanke koje vozaju. Pa sad pokušavam da vidim koliko nas je. Ne bi me čudilo da post nestane :( ...

Uff, kralj_licno, pa da ga tako odrade :) ... zasto si pristao da potpises novi ankes, samo zato sto su te zvali i navukli sa nekim promocijama, koje nisu napismeno u tom aneksu koji si potpisao ?!

i zasto bi ti neko brisao post ?

Pozdrav, super nova preuze i invest kablovsku iz bačke palanke.
Nazvaše i kao da potpišemo novi uo24 i ide promocija. Potposan uo, sve po starom. Još se prave ludi, nemaju pojma za promociju. Kod investa sam plaćao dodatno paket sport klub 300 dinara. Koji mi nisu naplaćivali pre potpisivanja uo. Ali sad opet stiže po starom, jer kao treba da plaćam staru cenu, pa i sport klub. A svaki put se prave ludi, kao da prvi put zovem. I čude se još što se bunim što treba da plaćam sport koji nema u ponudi. A o promociji da ne pričam, to je dodatnih 12x po 1000rsd što me prevariše.
Ima nas jako puno iz palanke koje vozaju. Pa sad pokušavam da vidim koliko nas je. Ne bi me čudilo da post nestane :( ...
to je superG...A provajder

Uff, kralj_licno, pa da ga tako odrade :) ... zasto si pristao da potpises novi ankes, samo zato sto su te zvali i navukli sa nekim promocijama, koje nisu napismeno u tom aneksu koji si potpisao ?!

i zasto bi ti neko brisao post ?
Kralj lično :D
Pa u ugovoru ne piše ništa od cenovnika, samo da sam sad korisnik 24 meseca. Ja već polako uviđam da pri bilo kakvom pravljenju ugovora trebam voditi advokata sa sobom, be vredi drugačije. A godinu i pol sam kod prethodnih bio i super bilo. Na svaki poziv odgovarali u toku dana. A ovi su zvali samo da uture ugovor i ćao. Žao mi investa što ga pojede država, mislim da jedino što može da preživi državne zube je sbb, a nema ga u palanci :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno