Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nije cena usluge 129 dinara (toliko i ja plaćam) a ne 299....tako piše na njihovom sajtu....pazi da te ne za...u i naplate 299 din...
Ja plaćam 299 od prvog dana. Piše na njihovom sajtu i 299.
d3c01ca4eb254b53f4932c18836e5f6a.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Bila je akcija za nove korisnike, sada je 299 kako su mi rekli ako porucujem u okviru ugovora [emoji848]

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

199 je bilo u početku ali bez ott uređaja. E kad su počeli da daju ott tada su podigli cenu na 299 i to ima baš dosta odavno

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Pre verujem da su to akcije za nove korisnike, ali svi smo odavno ustanovili da svima daju različito uslove i pogodnosti pa kome se kako zalomi

Pazi sad sam opet gledao link što si postavio. Već ulazi to u paket. Ali kad skroluješ vidim tu stavku 129. Sad i mene buni to isto, a već je u paketu???? [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

Pogledajte prilog 292008

Ukoliko imaš samo kablovsku bez interneta onda plaćaš 299 din...ukoliko imaš super par plus/max i super sve plus/ max pakete bez ugovorne obaveze ili ugovor na 12 meseci plaćaš 299 din....ukoliko imaš ugovor na 24 meseci plaćaš 129 dinara.....

Pogledajte prilog 292008

Ukoliko imaš samo kablovsku bez interneta onda plaćaš 299 din...ukoliko imaš super par plus/max i super sve plus/ max pakete bez ugovorne obaveze ili ugovor na 12 meseci plaćaš 299 din....ukoliko imaš ugovor na 24 meseci plaćaš 129 dinara.....
Od vajkada koristim samo paket usluga, tako i kod supernove super par i tv po tvom na 24 meseca. Tv i internet 2599 i tv po tvom 299, sada sam prešao na super par plus isto na 24 meseca.

@Muki.Beograd
Uz paket "Super Par Plus Move" dobijaš "Move uređaj", a uz doplatu od 129 dinara dobijaš stari uređaj "TV po tvom". Tako sam bar ja shvatio.

Od vajkada koristim samo paket usluga, tako i kod supernove super par i tv po tvom na 24 meseca. Tv i internet 2599 i tv po tvom 299, sada sam prešao na super par plus isto na 24 meseca.

Zaboravio sam da napišem da je cena za "super par" bez obzira na ugovor ili bez cena 299 din......dakle samo super par plus/max i super sve start/plus/max na 24 meseci je 129 dinara......

Poslednja izmena:
Probao sam daljinac izgleda da nema podešavanje da može i tv da ide preko njega il ja ne umem da nađem

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

@Muki.Beograd
Uz paket "Super Par Plus Move" dobijaš "Move uređaj", a uz doplatu od 129 dinara dobijaš stari uređaj "TV po tvom". Tako sam bar ja shvatio.
Ja kad sam potpisivao move nije ni postojao a isto bile različite cene

Taj move uređaj po meni i nije loš jer kad gledaš uživo ne koristiš internet samim tim ga i rasterećuješ, već internet koristi kad gledaš unazad ili nešto iz video kluba.

Ovaj drugi link je info za uslugu tv po tvom i tu je cena 299din. jer je predstavljena kao pojedinačna usluga kao dodatak za kablovsku televiziju misleći na super par.....
A u ostalim paketima je cena drugačija......
Slagali su te da je ta cena samo za nove korisnike ali te nisu slagali za tvoju cenu koja je 299 jer imaš super par....po novom super start paket

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Čitaj moje postove da se ne ponavljam....detaljno sam napisao ko koliko plaća i zbog čega je razlika
A zašto na ovom linku nude jeftiniju cenu isto super par paket? Ajde objasni mi živo me zanima kažem oduvek je tako pisalo. Nije problem u ceni plaćam ali da ljudi znaju o tome se radi.

A zašto na ovom linku nude jeftiniju cenu isto super par paket? Ajde objasni mi živo me zanima kažem oduvek je tako pisalo. Nije problem u ceni plaćam ali da ljudi znaju o tome se radi.

Zato što to nije više super par paket gde je cena bila 299din. sada je to super par start paket i sad je cena 129 din. ti imaš super par i zato plaćaš 299din.....i ne razumem zašto su korisniku " ninareflex" rekli da ce cena biti 299din (a dobiće novi ugovor jer svaki dodatni uređaj ili usluga povlači i novi anex ugovora)......očigledno da hoće da ga zavrnu za cenu....zato se dobro informišite i kažite im šta konkretno želite i koja je cena na sajtu jer njihovi nazovi operateri nemaju pojima.......ja kada sam uzimao tv po tvom( tri boxa) u poslovnici u borči, likuša mi je rekla vi nne možete da dobijete 3 možete samo 1.....ja sam joj rekao pogledajte na vašem sajtu i videće te da imam pravo na 3 i to po ceni od 120 dinara.....ona mi reče to je nemoguće cena je 299 din......ja sam joj rekao pogledajte ili nazovite vašu centralu.....ona je pozvala centralu i potvrdili su joj da sam u pravu i još je i pogledala na sajtu.......onda sledi ono klasično jao ja se izvinjavam ovo je nova cena.....ma mislim se ma važi loži nekog drugog. nije imala pojima i nije pre toga ni pogledala cenovnik .......

Poslednja izmena:
Ja ima super par plus i meni su rekli da je doplata za move 299 i da plaćam 500 din izlazak ekipe na teren.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Ja ima super par plus i meni su rekli da je doplata za move 299 i da plaćam 500 din izlazak ekipe na teren.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ja lepo napisao kome se kako zalomi, ja isto sada imam taj paket. Lepo sam napisao da je za super par na netu uvek pisalo cena 120. I to ljude zbunjuje, a na posebnom linku 299.
Na slici je ovako izgledao super par nekada i kad uđeš na naruči i skroluješ piše cena 120 oduvek je tako bilo sada je izmenjen paket i isto piše 120, a na posebnom linku 299 zbog toga se vodi polemika.
322cbaf116d3c97aeb227e0b33ee42b0.jpg

@razor81
Move smart box ide u sklopu paketa, (1 uz Super par/sve plus move, 2 uz Super par/sve max move), tako da za njega ne može da ide doplata. Doplata od 299 dinara bi mogla da ide samo za staru uslugu "TV po tvom".

Poslednja izmena:
A novu uslugu još ne mogu svi korisnici da imaju, na žalost.

Ja imam super par plus paket i ugovor mi vazi jos godinu dana, ne pravim novi ugovor a i imam vec 3 uredjaja a potreban mi je i cetvrti... Ne potpisujem novi ugovor vec dodajem na postojeci... Mozda i to ima veze [emoji848]

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Heh, u Paraćinu može, a u Beogradu ne. Baš čudno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno