Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sace NG pa ce otkljucati svima mesec dana (il koliko vec je uobicavao RV, pa prosle godine i SN)...
Bice sve (il skoro sve) sem hopacupa otkljucano svima...

Sace NG pa ce otkljucati svima mesec dana (il koliko vec je uobicavao RV, pa prosle godine i SN)...
Bice sve (il skoro sve) sem hopacupa otkljucano svima...
Pa hopa cupu nema samo start paket. Ja i ne znam šta mi od kala fali u super par plus.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Gospoda se ni nakon 9 dana nisu smilovala da pošalju podatke za TV po tvom i HBO Go. Kakvi profesionalci. Jurim se sa podrškom i svaki, ama baš svaki put mi prodaju priču da se strpim i da su prosledili ponovo zahtev...

Za 80Mbit moracemo da potpisemo novi ugovor, stari ostaju na 60Mbit :( Mozda nije tacna informacija, videcemo. Kad ovo krece?

I mene to baš zanimalo, malo pre sam zvao i kažu da mora samo nova obnova ugovora.
Ne dižu brzine svima, već novim korisnicima koji potpišu ugovor, a postojećim korisnicima koji obnove ugovor! :trust:
Mada sam ja sa coax-a prešao na optiku nedavno pre 20-ak dana i obnovio ugovor, tako da mi nije problem da ponovo obnovim, jer dodatnih 50Mbps nije za bacanje!;)

Poslednja izmena:
Pa i nije neko povećanje sa 60 na 80. Da li ti se isplati da za 20 megabita koje ni ne osetiš obnoviš ugovor na 24m? .....inače ja ima dva kompjutera i brzinu od 120 megabita. Na jednom kompjuteru imam ful brzinu od 120 megabita jer je povezan direktno na modem a na drugom kompjuteru imam 100 megabita jer je povezan preko rutera tp link(povezan na kablovski modem) koji može maksimalno preko lana da šalje 100 megabita (ograničen je na toliko). Dakle razlika je 20 megabita i verujte nikakva bitna razlika se ne provaljuje u strimingu surfovanju na netu i gledanje youtubea. Čak i skidanje preko torrenta je isto jer su i torenti za skidanje ograničeni. Ne zaleći te se za velikim brzinama jer sve je to manje više isto......neko će sad reći pa nije ti isto 300 megabita i 60megabita....PA KOD SUPERNOVE JE ISTO JER IM JE INTERNET TAKAV KAKAV JESTE-ZNATE I SAMI KAKAV JE

Poslednja izmena:
Ja sam malopre putem call centra porucio tv po tvom, doplata je 299 dinara, bez da mi uzimaju nesto od onoga sto trenutno imam (2 kom CI modul i 1 kom dvb-c box) jer mi treba za decju sobu. E sad videcemo ovih dana kako ce da se odvija situacija, jer sam bio izricit da mi treba 4 uredjaja [emoji848]

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Sve ovo sto pricate i raspravljate, odavno postoji kod TOTL TV. Ako uzmes TOTAL Tv, imas EON gratis (cija aplikacija, premotavanje i sve ostlao radi vrhunski) dok god ti traje ugovor i koristis njihovu televiziju.

Ja sam malopre putem call centra porucio tv po tvom, doplata je 299 dinara, bez da mi uzimaju nesto od onoga sto trenutno imam (2 kom CI modul i 1 kom dvb-c box) jer mi treba za decju sobu. E sad videcemo ovih dana kako ce da se odvija situacija, jer sam bio izricit da mi treba 4 uredjaja [emoji848]

ako ti ne oduzimaju ništa od uređaja koje već imaš onda će ti dati najverovatnije predhodni da ne kažem stariji ott box a ne ovaj novi

Sve ovo sto pricate i raspravljate, odavno postoji kod TOTL TV. Ako uzmes TOTAL Tv, imas EON gratis (cija aplikacija, premotavanje i sve ostlao radi vrhunski) dok god ti traje ugovor i koristis njihovu televiziju.

aplikacija, koja je samo aplikacija za mobilni telefon i ottbox koji je poseban uredjaj a ne aplikacija nije isto.....total tv ima samo službeni resiver i eon APLIKACIJU i nema poseban box kao supernova za vraćanje unazad.....imam total tv i eon na 3 mobilna uređaja....nemoj da porediš eon aplikaciju i ott uređaj.....i supernova ima svoju službenu aplikaciju kao što ima total tv(eon)....ovde pričamo o boxovima a ne o aplikacijama

Poslednja izmena:
Gospoda se ni nakon 9 dana nisu smilovala da pošalju podatke za TV po tvom i HBO Go. Kakvi profesionalci. Jurim se sa podrškom i svaki, ama baš svaki put mi prodaju priču da se strpim i da su prosledili ponovo zahtev...
Pa pazi, sad da sam na tvom mestu ja bi ih zvao tri puta na dan i dosađivao... Stvarno pa da si kopao kanale do sada bi iskopao za ceo kvart za optiku i to ručno.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Super par start je sad 2700din? Poskupelo 100din u odnosu na stari paket.

Pa pazi, sad da sam na tvom mestu ja bi ih zvao tri puta na dan i dosađivao... Stvarno pa da si kopao kanale do sada bi iskopao za ceo kvart za optiku i to ručno.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Moraćemo tako izgleda, pošto očito ne planiraju da proslede nešto što im regularno plaćam i šta mi sleduje nakon što sam potpisao ugovor sa njima. Bezobrazluk Level max.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Pa nije mnogo 100din za 20Mbit :D Al ga pilicare samo tako.

aplikacija, koja je samo aplikacija za mobilni telefon i ottbox koji je poseban uredjaj a ne aplikacija nije isto.....total tv ima samo službeni resiver i eon APLIKACIJU i nema poseban box kao supernova za vraćanje unazad.....imam total tv i eon na 3 mobilna uređaja....nemoj da porediš eon aplikaciju i ott uređaj.....i supernova ima svoju službenu aplikaciju kao što ima total tv(eon)....ovde pričamo o boxovima a ne o aplikacijama
Kako nema? Sta je onda Ein box. I Eon kao sama aplikacija je miljama ispred ovog ****** sto nudi SN...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

EON je ozbiljna platforma na kojoj je radio ozbiljan tim, a ova polurešenja koja koriste mts i SN su najveći škart i templejt platforme sa 0 (nula) personalizacije za naručioca softvera. Znači bukvalno su za najmanju moguću svotu uzeli gotovo rešenje koje samo treba da radi kako-tako. A sama platforma je očaj živi i koristi se i na drugim mestima, mislim da rts planeta koristi tu platformu.

Čak je i nesrećni D3 i pokojni D3 Go bolje izgledao i imao više funkcionalnosti.

Poslednja izmena:
Kako nema? Sta je onda Ein box. I Eon kao sama aplikacija je miljama ispred ovog ****** sto nudi SN...

Eon box NE DOBIJAJU korisnici total tv-a već korisnici SBB kablovske. ti si pomenuo i napisao za total tv a ne za sbb. lepo sam napisao da total-tv ima SAMO službeni resiver i eon APLIKACIJU (ne eon box). ti očigledno ne kapiraš to što neko napiše, pa i dalje teraš po svom i širiš dezinformacije.......nauči prvo razliku između kablovske, satelitske, iptv,ott platforme i informiši se ko šta nudi, kakve boxove daju i koje aplikacije imaju pa onda komentariši

Poslednja izmena:
Evo
ecb0e2bdd662943dcbf8aebc0bf03619.jpg

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Ako ti nije cim probaj samo da li daljinski upravljač ima i funkciju da mu se programiraju određeni tasteri pa da se sa njim pali, gasi, smanjuje ton i određuje input na TV-u, Skymaster ima tu funkciju...

Eon box NE DOBIJAJU korisnici total tv-a već korisnici SBB kablovske. ti si pomenuo i napisao za total tv a ne za sbb. lepo sam napisao da total-tv ima SAMO službeni resiver i eon APLIKACIJU (ne eon box). ti očigledno ne kapiraš to što neko napiše, pa i dalje teraš po svom i širiš dezinformacije.......nauči prvo razliku između kablovske, satelitske, iptv,ott platforme i informiši se ko šta nudi, kakve boxove daju i koje aplikacije imaju pa onda komentariši
Decko, pazi malo kako pises ,mnogo si se osilio nesto ovde na forumu. Citaj malo vise, nit sam ja spomenuo sbb niti total tv!!!

Decko, pazi malo kako pises ,mnogo si se osilio nesto ovde na forumu. Citaj malo vise, nit sam ja spomenuo sbb niti total tv!!!

Covek je spomenuo da OTT i Total Tv nije isto i da u okviru paketa Total TV nemas EON box niti mogucnost za bilo sta vise sem da putem web aplikacije gledas na racunaru ili telefonu. Ja imam nalog za EON preko Total TV i ne mozes cak ni smart tv da zakacis. A da ja EON miljama daleko ispred Supernove/MTSa sigurno da jeste i to si 100% u pravu.

Ok,ok, samo me ocogledno covek pomesa sa nekim, pa me napade da teram po svom a ja napisa prvi post [emoji23] jedino da je na platnom spisku SN pa nastupa ovako agresivno [emoji848] i nikada nije pogledao Eon aplikaciju pa ovako reaguje...

Poslednja izmena:

U pravu si da nisi spomenuo total-tv (izvini zbog toga) ali si se nadovezao i citirao moj post gde sam replicirao "marcomania35" koji je pisao total-tv. Zatim si ti meni odgovorio "kako nema? šta je onda eon box?. Dakle odnosilo se na total tv. Ja sam ti odgovorio to što sam ti odgovorio.
Nisam se osilio nego samo iznosim činjenice i dajem ljudima informacije da se ne bi za......i, jer znam šta pišem jer imam i supernovu i total tv i tv po tvom, eon aplikaciju za smart tv(dobio sam je od sestre) i eon aplikaciju na 3 uređaja koja me sleduje zbog ttv-a.......

Poslednja izmena:
Ok znam i ja sve to vrlo dobro, samo nisam obrati paznju da se odnosi na TotalTv. A inace sam vise reagovao oko aplikacije... Ok, idemo dalje...Opusteno

Ok znam i ja sve to vrlo dobro, samo nisam obrati paznju da se odnosi na TotalTv. A inace sam vise reagovao oko aplikacije... Ok, idemo dalje...Opusteno

Ok.....pozzzz....

Covek je spomenuo da OTT i Total Tv nije isto i da u okviru paketa Total TV nemas EON box niti mogucnost za bilo sta vise sem da putem web aplikacije gledas na racunaru ili telefonu. Ja imam nalog za EON preko Total TV i ne mozes cak ni smart tv da zakacis. A da ja EON miljama daleko ispred Supernove/MTSa sigurno da jeste i to si 100% u pravu.

Eon mobilnu aplikaciju za telefon mozes da nakačiš na bilo koji android smart tv zaobilazeći play prodavnicu. Pošto ovo nije forum za Eon ukoliko zeliš poslaću ti na privatno kako to da uradiš......

Poslednja izmena:
Ako ti nije cim probaj samo da li daljinski upravljač ima i funkciju da mu se programiraju određeni tasteri pa da se sa njim pali, gasi, smanjuje ton i određuje input na TV-u, Skymaster ima tu funkciju...
Probaću pa javljam

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Zar nije cena usluge 129 dinara (toliko i ja plaćam) a ne 299....tako piše na njihovom sajtu....pazi da te ne za...u i naplate 299 din...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno