Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod mene kada se ne razgovara jedna lampica sija stalno, dok druga ne sija. Nisam obracao paznju kako se pokazuje kada neko prica telefonom tj kada je linija zauzeta.
ovako stoji u podesavanjima: Telephony Registration State Line 1 disconnected, Telephony Registration State Line 2 disconnected

Zovi ih i prijavi smetnju, do njih je jer modem ne može da se registruje i pokupi podešavanja za telefonsku liniju 1!

Ne vidim neku razliku u odnosu na cene od pre 1.10.

Ne vidim neku razliku u odnosu na cene od pre 1.10.

Sad baš i ja to htedoh reći.

Cenovnik je isti, samo što na sajtu u dokumentima gde stoje cenovnici nema više akcijskog cenovnika za TV po tvom! :trust:

Prilozi

• TV po tvom.jpg
    TV po tvom.jpg
    256.9 KB · Pregleda: 135
Poslednja izmena:
Nisam siguran da li su u starom cenovniku bile navedene cene kada istekne UO?Većina ljudi je imala primedbu da su im podigli cenu a ustvari im je istekla UO...

Skinuli su cenovnik koji vazi do kraja godine?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pre nedelju dana mi je uveden paket Super sve + TV po tvom. Jedan uređaj u kući ima opciju gledanja programa unazad i uzeo sam još dva STB uređaja koja mi pripadaju po osnovnom paketu.

Nevezano za problem koji imaš sa korisničkim podacima, imaš pravo na 3 stb uređaja (Ili kartice, zavisi šta ti treba), a ne 2, plus još jedan koji ima mogućnost vraćanja unazad (iptv stb). Takođe, možeš, da registruješ do 6 uređaja ali istovremeno možeš da gledaš na 3 plus taj iptv stb.

Gde je pisalo dokle važi cenovnik?Obično piše od kada važi.
Dal mislimo na isto?
20db224f38350def8ec81fdbf95eeb4b.jpg

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Da.Ajmo sada 10 strana o raskidu ugovora...

Jedno pitanje. Pored 3 TV-a na koja imatr pravo, da li može i android aplikacija neka da se instalira za četvrti android TV, kao što ima/daje SBB

Nevezano za problem koji imaš sa korisničkim podacima, imaš pravo na 3 stb uređaja (Ili kartice, zavisi šta ti treba), a ne 2, plus još jedan koji ima mogućnost vraćanja unazad (iptv stb). Takođe, možeš, da registruješ do 6 uređaja ali istovremeno možeš da gledaš na 3 plus taj iptv stb.
A eto meni objasniše da mogu 2 +1

Jedno pitanje. Pored 3 TV-a na koja imatr pravo, da li može i android aplikacija neka da se instalira za četvrti android TV, kao što ima/daje SBB

tačno je da imaš pravo na 3 televizora tj. tri kartice(nebitno da li je setbox ili cam modul), za četvrti tv tražiš uslugu tv po tvom koja je zasebna usluga i dobićeš ott box.......aplikacija postoji samo za samsung i lg televizore a za ostale android televizore ne postoji....uostalom ona ti nije potrebna na četvrtom tv jer češ dobiti ott box

Od Supernove sam dobio Home Gateway Technicolor TC7200.20 pa se ubih da nađem DHCP IP reservation list i nigde ne vidim gde bih bilo šta mogao da unesem kada uđem u podešavanja!
Ajde pomažite ko ima takav Home Gateway da mi kaže gde se ta opcija nalazi. :)

Proradio mi je fixni telefon posle restartovanja rutera/modema. Ali mi od pre neki dan kada su nestale sve kds usluge (fixni, internet, tv), na stb uredjaju kartica ne radi, tj pise status pretplate je istekao. Na druga 2 tv-a sa cam modulom tv radi kako treba i status pretplate je aktivan.

Zovi da ti resetuju paket na toj kartici, izdiktiras broj kartice....

Objasnili smo više puta proceduru, nemoj da prijavis kvar jer ćeš da se nacekas.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

tačno je da imaš pravo na 3 televizora tj. tri kartice(nebitno da li je setbox ili cam modul), za četvrti tv tražiš uslugu tv po tvom koja je zasebna usluga i dobićeš ott box.......aplikacija postoji samo za samsung i lg televizore a za ostale android televizore ne postoji....uostalom ona ti nije potrebna na četvrtom tv jer češ dobiti ott box
Šta je ott box? Hoću li moći zasebno da gledam ili gledam šta gleda jedan od 3 TV-a u funkciji (pošto imma 4 TV-a u kući)? I hvala

Poslednja izmena:
..video sam kod matorog na stolu ovakav uredjaj samo beli i pise supernova na njemu https://www.youtube.com/watch?v=AO8uNbVGODo

cemu to sluzi...? jel to telefon?

...za problem sa uploadom ni da pozovu nazad a kamoli da rese ili dodju (3x sam vec prijavio) Untitled.jpg :vomit:

daj malo pojasni cemu to sluzi :) hvala

p.s 57.50 Mbps je download nisam video da je isao youtube klip u pozadini pardon.

Kao u kafani? alo pevaljka ajmo lagano pesmu "Sport klubovi" :)

Sto se Sport klubova tice, jedina opcija je pokretanje nekakvih inicijativa ( ili nesto slicno) od strane nekih nvo i pokusaj da se sve resi ili sudski ili promenom postojecih regulativa. Ali to ocigledno nikoga ne zanima, u prvom redu UM kao vlasnike SK, ali isto tako i MTS kao vlasnike Arene.

Pa on moze da gleda SK, ima "uredjaj" i samo pozove broj !? :D

Poslednja izmena:
Koristite Stbemu,vrlo je lako nabaviti besplatnu listu i eto i SK i Arena i još gomile sportskih programa.

Koristite Stbemu,vrlo je lako nabaviti besplatnu listu i eto i SK i Arena i još gomile sportskih programa.
Aman nije poenta u tome. Mnogi hoće da plate i da gledaju kvalitetan program, dobru, stabilnu sliku bez cimanja, a ne mogu zbog rata privatne firme i države.

Neće svi da se smaraju, jednostavno žele da sve bude prosto kao u normalnim državama.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

prestanite više upšte da spominjete SK-smarate više.......to je prošlost....ovde smo da pričamo o problemima vezano za supernovu i novitetima kao na primer od juče više nema pink2 nego umesto njega se emituje po meni glupi retardirani kanal red

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno