ping 8 ms, a ja na primer cekam po 15-20sekundi da mi ocita youtube pocetnu stranicnu, isto malo pre cekam po 15 sekundi da mi otvori benchmark forum?
Isti problem i kod mene, ima neki čudan delay, doduše nije toliko drastičan, najviše se zapravo primeti kad pokrećem Speed test, treba vremena da krene, a ping 7ms. DNS 1.1.1.1.
Mada primetio sam da mi Speedtest uvek u poslednje vreme baca Niš kao lokaciju odakle sam. A ja u Beogradu.
Kopernikus isto.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Zvali me is supernove, kaže operater da bi mao javnu ip adresu moram da uzmem najveći paket, super sve max.
Ma važi...
Da li neko zna, na paketu koji koristim stoji na sajtu da imam pravo na do 2 STB/CAM, da li se plaća za taj drugi STB/CAM?
Ako sam razumeo dobro cenovnik taj dodatni bih plaćao 1 RSD jednokratno i +299 RSD mesečno? https://mojasupernova.rs/Binary/45/Cenovnik za privatne korisnike 0102 ili grešim?
Može da traži da u ugovoru bude stavka statička ip adresa.
Zanimljivo da Telekonj ni pod tackom razno ne daje svoje pakete na Supernova optickoj mrezi
Kao to je be druga firma,a na istom salteru,mts i supernova
Ovo važi samo gde je optika prošla.
@milosvosti
Hvala na informaciji, nisam ni imao nameru da pređem na max paket, sada nakon tvog iskustva još manje imam.
Da tražim u ugovoru da to stoji posebno, to bi značilo novih dve godine kod njih, ne pada mi na pamet.
Čekam da vidim kojom dinamikom će se širiti sbb ovde u borči, ako mi baš bude frka radije im dam 700din ako moram ali da se ponovo vezujem ugovorom nema šanse, čak da moram da produžujem pre bih uzeo kraći rok uz veću cenu, ali o tom potom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari