Instaliraš na kompu, android telefonu ili na android box-u Kodi i imaš sve iz EON ponude za dž.
U podesavanje STB kutije si mogao uci i podesiti kako ce stb da radi i kako da prikazuje na tvom tv.
Sad kad si stavio CA modul i kod karticu u tv sve radi sam tv i prikazuje onu sliku kako sam tv najbolje moze.
Ako i ima opcija da se sa 60 smanji na 30fps onda samo negde u podesavanjima televizora.
A sto bi smanjivao fsp na tv?
Najveca glupost na koju trosimo pare je televizija...
uz sve to i onako placamo supernovi pa najbolje da potpisemo da placamo i sbb...pa nismo toliki magarci
u redu je sto ne znas, ali eto da znas da ti i ne treba kodi...
Ne bih da smanjujem nego da podesim na 60fps.Posto pre kad sam imao stb kutiju automatski mi je bilo podeseno na 30fps pa sam morao da menjam na 60fps rucno.
Pa sam hteo sad da vidim da li mi je na 30 ili 60fps...Ili ako vec ne vidim razliku ko da je i bitno:d
Blokirana ti ja ip adresa. Da si adsl restartovao bi ruter i dobio bi novu ip adresu i gledao bi opet normalno. Ovako neces moci posto na supernova modemu restartovanjem dobijas opet istu. Zato i ja debelo razmisljam da li da predjem na supernova opticki net, jer su mi ponudili godinu dana gratis, zato sto imam takvih mnogo dobrih stabilnih svetskig listi, i imao bih problem da ih gledam bas kao i ti.Pozdrav može neko da mi pomogne pošto ovi iz kopernikusa ne rešavaju problem sa internetom. Ne mogu da puštam ni jedan tv kanal preko kodija samo očitava i izbacuje mi eror kada se prebacim na vip internet od komšije radi sve normalno
Šta da radim?
Imaš na FB grupu u vezi toga.Pozdrav može neko da mi pomogne pošto ovi iz kopernikusa ne rešavaju problem sa internetom. Ne mogu da puštam ni jedan tv kanal preko kodija samo očitava i izbacuje mi eror kada se prebacim na vip internet od komšije radi sve normalno
Šta da radim?
Još jednom da ponovim reči operatera koji se meni javio povodom NATa (za sve kojima adrese počinju sa 62.xxx.xxx): nema više dinamičke ip adrese za pakete ispod 120mbit/s! Mada ima ljudi ovde koji imaju tu brzinu pa su opet NATovani, SN bato!
Blokirana ti ja ip adresa. Da si adsl restartovao bi ruter i dobio bi novu ip adresu i gledao bi opet normalno. Ovako neces moci posto na supernova modemu restartovanjem dobijas opet istu. Zato i ja debelo razmisljam da li da predjem na supernova opticki net, jer su mi ponudili godinu dana gratis, zato sto imam takvih mnogo dobrih stabilnih svetskig listi, i imao bih problem da ih gledam bas kao i ti.
Sent from my SM-G950U using Tapatalk
Ta brzina je ako imas opticki link !? ...sumnjam da mogu da povecavaju upload na zatev, mada mozes da pitas svakako
Ruteri su im toliko dobri (Technicolor) da ne mogu obe wifi frekvencije (5 i 2.4GHz) da rade istovremeno.
Ja imam 350/20 na klasicnom kablu i posaljem im mail sa pitanjem: koja je logika da paket ima 350/20 ako je prethodni 120/15?? Rekoh,jel to nije moglo da bude bar 30-40mbit upload??
Prvo me iznenadilo sto su uopste odgovorili ali bolje da nisu. Uobicajen glupavi genericki odgovor kao eto mi smo ponudili ono sto imamo i sto korisnicima treba,wtf?
Imas 2 verzije tog Technicolor routera TC 7200 i TC 7200.2, ovaj drugi moze obe frekvencije u isto vreme !!! ...e sad, sta ti se zalomi da dobijes
https://www.normann-engineering.com/products/product_pdf/cable_modems/technicolor/EN_TC7200.20.pdf
Ne znam, koji se dobija u slucaju optike, moguce nesto drugo, bolje ?
Meni se nikad nije "zaglupeo" Technicolor, firmware je februar 2017-te !
Pogledajte prilog 285016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari