Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno sam se nadao da će kad već nemaju više UG kanale poraditi na proširenju liste HD kanala, da probaju sa tim da napadnu konkurenciju.
Međutim krenuli bili sa HRT, DW, Cinestar 2 (nejasno zašto nisu i ostali Cinestar u HD-u) i stali.
RTS 3 odavno ide u HD-u, ali baš ih briga da ga uvrste u toj rezoluciji, sve news kanale komotno bi mogli da emituju u HD-u, ali nema volje...
2020. godina, a mi gledamo muljave SD kanale...

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Još jednom da ponovim reči operatera koji se meni javio povodom NATa (za sve kojima adrese počinju sa 62.xxx.xxx): nema više dinamičke ip adrese za pakete ispod 120mbit/s! Mada ima ljudi ovde koji imaju tu brzinu pa su opet NATovani, SN bato!

Još jednom da ponovim reči operatera koji se meni javio povodom NATa (za sve kojima adrese počinju sa 62.xxx.xxx): nema više dinamičke ip adrese za pakete ispod 120mbit/s! Mada ima ljudi ovde koji imaju tu brzinu pa su opet NATovani, SN bato!

Moguce da imaju samo NET i TV !, tj. nemaju fixni...kad imas sve tri usluge, ne bi trebalo da te NAT-ju ?!

Ali mora se priznati da televizija radi besprekorno, barem kod mene. Internet je zato los uvece, nadam se da ce bar malo se rasteretiti za par dana kada se ukine policijski cas.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Generalno i kod mene televizija radi ok, sem ovih par dana kada je bio globalni problem pa se i to rešilo.
Što se tiče neta tu stvarno ne mogu da se požalim od kako su kod mene u kraju zamenili CMTS uređaj i ubacili 32 DOWN i 3 UP kanala, više nema baš nikakvih problema.

Poslednja izmena:
Taman sam hteo da odjavim tv i da ostavim samo net i telefon dok mi orion ne uđe u ulaz, kad ono - nema takvog paketa. Ako bih uzeo pojedinačne usluge, em je net 100/10 (a sada imam 120/15) em bi to ukupno koštalo više nego što sada plaćam, jer mi ne pada na pamet da potpisujem ugovornu obavezu.

Sve u svemu, čim prođe ova virus-zezancija moram da upogonim orion da što pre dođu i da se rešim ove bede. Sramota kako rade.

Generalno i kod mene televizija radi ok, sem ovih par dana kada je bio globalni problem pa se i to rešilo.
Što se tiče neta tu stvarno ne mogu da se požalim od kako su kod mene u kraju zamenili CMTS uređaj i ubacili 32 DOWN i 3 UP kanala, više nema baš nikakvih problema.

Posto su kod vas u BG-u to sredili, nadam se da ce i kod nas na jugu to srediti za nekih 5 do 10 godina :)

Poslednja izmena:
Potpisao sam danas ugovor. Imam internet od 60 mb i neki srednji paket Televizije. Plaćam prvu godinu 1100 dinara kao stari korisnik Telemarka a u drugoj godini plaćam 2600.

Internet radi bez problema. Zaboravih da proverim da li sam Natovan.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Potpisao sam danas ugovor. Imam internet od 60 mb i neki srednji paket Televizije. Plaćam prvu godinu 1100 dinara kao stari korisnik Telemarka a u drugoj godini plaćam 2600.

Internet radi bez problema. Zaboravih da proverim da li sam Natovan.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
To nude i u Vranju. Posto ja imam kablovsku meni su ponudili da uzmem i internet 60/8 prvu godinu za 1 dinar, znaci placam samo kablovsku 1300 prvu godinu, a drugu godinu net i kablovsku 2590. Cini mi se da je dobra ponuda, dobijes internet godinu dana džabe.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Posto su kod vas u BG-u to sredili, nadam se da ce i kod nas na jugu to srediti za nekih 5 do 10 godina :)

Ma verovatno će i kod vas srediti uskoro, ali kao što sam i rekao evo mojih rezultata od malopre kada bi trebalo da je opterećenje najveće!

Prilozi

• 9385643588.png
    9385643588.png
    19.1 KB · Pregleda: 129
I meni odavno stoji mts. Ja sam na mrezi bivseg Kopernikusa.

U Čačku su preuzeli lokalnog provajdera Telemark i njihov kablovski internet. Pretplatnik kablovskog neta sam već 6 godina kao pravno lice. Na sajtu imaju promocije za fizička lica ali ne za pravna. Otišao u ekspozituru rekli to je to, poslao mejl i kazao da nemoguće da za starog korisnika ne daju nikakav popust, posle pola sata zvoni telefon...kažu: “Dobićete sigurno javljamo sutra najbolju ponudu.”
Samo treba pitati i biti uporan...

Konkretno meni je net bio 30mbs i 1699 rsd a sad nude 75mbs za 2000. Otprilike ću dobiti za 1700 ili 75 ili 100mbs.

^ nema N1 od jutros [emoji57]

I ponovo su prekrsili zakon, gde je obavestenje 30 dana pre promene?

Treba mi mala pomoc, do pre koji mesec sam imao set top box i poseban daljinac za njega. Imao sam tad opciji preko tog daljinca da udjem u menu kablovskog operatera i da podesim da mi tv radi na 60hz i 30fps.
Sad imam karticu u tv-u i daljinac od tv-a.
Kako sad da to podesim?
Kako da sad pristupim istom tom menu?

Kome fale kanali N1, Nova S, sportklub, neka kupi eon light bez ugovorne obaveze ako ima smart tv, a ako nema, uz ugovornu obavezu 24 sa 3 meseca po 1 din, dobijes i android stb.

^^
Kakav ti je to savet?

Sto bi neko ovde placao eon light 1500din?
zbog 2 kanala?
I jos da potpise ugovor da placa i jednima i drugima?

Pa za dvadeset dolara od kineza ima da gledas 75000 kanala cele godine ukljucujuci i ta dva, a da ne pominjem da moze sve i besplatno.

Poslednja izmena:
Instaliraš na kompu, android telefonu ili na android box-u Kodi i imaš sve iz EON ponude za dž.

Jel ima neko optiku na vojnom putu i kako radi, pitam za prijatelja nudli su pre neki flayer kao gronet a vidim pise i supernova pored, da li ima prekide tv i net jer sbb zeza u zadnje vreme bas pa bi da predje ako ovo radi kako treba?

Ne znam kako može besplatno, pogotovo sportklub. Za N1 i nova s ok. A verujem da 80% ljudi ne zna da uradi setup pluginova na kodi. To za kineze prvi put čujem.
A tu je i vraćanje unazad 7 dana.
Sta znam, meni 1500din mesečno nije neki izdatak, pogotovo sad kad deca nemaju treninge i engleski.
Za veće gluposti trošimo pare.

Sta znam, meni 1500din mesečno nije neki izdatak, pogotovo sad kad deca nemaju treninge i engleski.
Za veće gluposti trošimo pare.
Najveca glupost na koju trosimo pare je televizija...
uz sve to i onako placamo supernovi pa najbolje da potpisemo da placamo i sbb...pa nismo toliki magarci

u redu je sto ne znas, ali eto da znas da ti i ne treba kodi...

Treba mi mala pomoc, do pre koji mesec sam imao set top box i poseban daljinac za njega. Imao sam tad opciji preko tog daljinca da udjem u menu kablovskog operatera i da podesim da mi tv radi na 60hz i 30fps.
Sad imam karticu u tv-u i daljinac od tv-a.
Kako sad da to podesim?
Kako da sad pristupim istom tom menu?

U podesavanje STB kutije si mogao uci i podesiti kako ce stb da radi i kako da prikazuje na tvom tv.
Sad kad si stavio CA modul i kod karticu u tv sve radi sam tv i prikazuje onu sliku kako sam tv najbolje moze.
Ako i ima opcija da se sa 60 smanji na 30fps onda samo negde u podesavanjima televizora.
A sto bi smanjivao fsp na tv?

Najveca glupost na koju trosimo pare je televizija...
uz sve to i onako placamo supernovi pa najbolje da potpisemo da placamo i sbb...pa nismo toliki magarci

u redu je sto ne znas, ali eto da znas da ti i ne treba kodi...
U redu, pametan si, daj mi adresu za add-on da instaliram i podesim eon kanale.
Ja nisam uspeo. I hvala unapred.

Gluvi telefoni.

Ja napisah da ti ni ne treba kodi .... ti mi trazis add-on:d

Snadji se malo za besplatno, sve ima na ovom forumu, ako hoces da platis i to se lako nadje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno