Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace.... Fiksna IP adresa 699,00din se ne moze uzeti online,nego mora u poslovnicu i ide mesec za mesec....moze da se otkaze u svakom trenutku...tako mi rekose preko telefona

Ljudi moji ovo nije realno, na jednom tv-u odradim pretrazivanje i lepo nadje i slozi kanale kako treba
A na drugom nadje samo 3 digitalna kanala :D
Od 12 sati pokušavam i ne vredi
Sve sam pokusao i cak zvao podršku, koju cu opet zvati
Ne znam gde gresim
Izaberem automatsko memorisanje, dogitalni kanali, ubacim karticu ore svega i pustim ga da izvrti.
Nadje samo 3 programa..
A do sad sam bar dva puta na tom tv-u pretraživao i sve je bilo ok
Proveri da li si obeležio kabl ili antenu, ja sam napravio takvu glupost kad su pustili sve kanale zbog korone

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Možda ti cam kartica ne radi, probaj da im zamenis mesta

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Zemlja pretrazivanja mi je bila Nemačka, u razgovoru sa podrškom kazu treba Nemačka. Ok
Reko ajde da probam i ostale (nema Srbija)
Krenem i na Svajcarskoj nadje kanale :)

Tv nije smart cisto da napomenem ima neke malo drugačije opcije, smart mi nije trazio zemlju.

Oprrater, ti li si?

Ne, nisam, ali malo mi je vec degutantno vase kukanje kako "jao, brzina mi je 35 Mbit/s! Idem da raskinem ugovor!" u ovakvim uslovima. Ako ne mozes ni najmanje da shvatis koliko je opterecena (dadatnog) uvelo ovo stanje u celokupnu svetsku mrezu, onda idi lepo raskini ugovor, izadji iz teme i uzivaj.

Kako bi voleo, da si na mom mestu, pa da tako pricas.
Ja ocajan net imam, mnogo ranije, nego sto je pocelo ovo cudo sa virusom.
Svi u mom mestu imaju isti problem, i bilo je obecano da ce se to srediti, a sada kazu, da imamo strpljenja, globalni problem.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Organizujte se, podnesite kolektivno i pismeno zalbu SN u najblizoj poslovnici ili emailom sa spiskom svih zalilaca i njihovim podatcima, okupite se oko poslovnice i proteste pravite (nakon sto korona prodje), cinite nesto jace od zalbi pojedinaca. Pojacajte svi svaki dan zvanje i zalite se neprestano. Trazite svi umanjenje jer ne radi valjano net. Kad dobijete gomilu obecanja i ne rese problem, onda podnesite prvo opomenu pred utuzenje (opet kolektivno ako moze) i onda i tuzbu...
Protivzakonite stvari nalik ludističkim shvatanjima i ponašanju necu da vam predlazem... :d

Ne, nisam, ali malo mi je vec degutantno vase kukanje kako "jao, brzina mi je 35 Mbit/s! Idem da raskinem ugovor!" u ovakvim uslovima. Ako ne mozes ni najmanje da shvatis koliko je opterecena (dadatnog) uvelo ovo stanje u celokupnu svetsku mrezu, onda idi lepo raskini ugovor, izadji iz teme i uzivaj.
Ti bi da se raspravljas?
Ja ne zelim.

Inace, teme na forumu su sasvim u redu i dosta toga je zanimljivo. Informacije kojima pomazemo jedni drugima su neprocenjive. Bar je to moj utisak i misljenje. Tako da se mogu skloniti iz teme tek ako zasluzim ban. Za razliku od tebe, ja tebi ne zelim "otklon" iz bilo koje teme, osim ako ne zasluzis.

PS. I dalje mislim da si operater jer ne citas sta je napisano a odgovars isto.

Ma mislis sta hoces.

Upravo mi je stigao odgovor na prigovor o ucestalim prekidima interneta u toku dana koji traje vec neko vreme. Ne mogu da zakljucim da li je problem na evropskom ili globalnom nivou problem. Moroni.

"Poštovani,

Zbog povećanog protoka internet saobraćaja na teritoriji Evrope došlo je do otežanog rada interneta na globalnom novou. Preporuka svim korisnicima interneta jeste da se u što većoj meri smanji korišćenje aplikacija i usluga koje zahtevaju velike protoke (video striming, Youtube, video pozivi, online video igre).

Hvala na razumevanju."

Cirkus.
Pa sto onda ne smanje pretplatu na lokalnom nivou? :)

Ja njima ne verujem nista. Malo malo pa problemi. Do januara /februara bio problem sa brzinom. Pa kada su sredili brzinu, poceli su cesti prekidi. U toku danabar deset puta za koje prekide znam. Dodati su mi beslatni meseci. To nista ne znaci kada je nekvalitet usluge isti. Razumes? Ja sam okacio njihov mejl jer je indentican mejlu koji sam dobio
u oktobru/novembru kada sam im pisao da blokiraju otvaranje web stranica. Optika MTS ubija kako dobro radi. Delim ga sa komsijom dok ovi smradovi ne srede.

@Aleksandar

Poslednja izmena:
Inače dok se vi lepo zezate, pokusao sam preko maila da izvrsim promenu paketa.
Posle ukidanja sk kanala i isteka ugovora hteo sam da smanjim paket sa najjaceg koji je postojao na vektoru, na najslabiji.
Gospoda mi lepo odgovorise da moram novi ugovor da potpisem, nije mi jsno zasto?
Imam otvoren ugovor, ne zelim da placam 3300din, hocu najnizi paket dok ne odlucim gde cu i sta cu. Da li sam u pravu?

Ja njima ne verujem nista. Malo malo pa problemi. Do januara /februara bio problem sa brzinom. Pa kada su sredili brzinu, poceli su cesti prekidi. U toku danabar deset puta za koje prekide znam. Dodati su mi beslatni meseci. To nista ne znaci kada je nekvalitet usluge isti. Razumes? Ja sam okacio njihov mejl jer je indentican mejlu koji sam dobio
u oktobru/novembru kada sam im pisao da blokiraju otvaranje web stranica. Optika MTS ubija kako dobro radi. Delim ga sa komsijom dok ovi smradovi ne srede.

@Aleksandar

Ja sam pisao pre par meseci kakve sam probleme imao sa njima.
Dva meseca natezanja da bi net radio kako treba. I to neko vreme je radilo.
Od kako je krenulo ovo *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sa virusom brzina mi je konstantno manja za od 30 do 50mb. I zalio sam se 2 puta i nisam vise. Prvog komsiju nagovorim da predje kod nih,sve je super radilo 3 meseca i ja ga lozim da je net super.
On presao kod njih pre mesec dana,radilo mu super sve 10 dana i od kako je poclo ovo njemu se net lomi konstantno,mao radi malo ne. Brzina duplo sporija.
On ih je zvao X puta,vise nece ni da podnesu prijavu na resavanje,operater se vadi na smak sveta i slicno :)

Nazalost,nemam sbb u kraju,da imam,nikad ne bih ni pomisljao o ovim *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ma.

Inače dok se vi lepo zezate, pokusao sam preko maila da izvrsim promenu paketa.
Posle ukidanja sk kanala i isteka ugovora hteo sam da smanjim paket sa najjaceg koji je postojao na vektoru, na najslabiji.
Gospoda mi lepo odgovorise da moram novi ugovor da potpisem, nije mi jsno zasto?
Imam otvoren ugovor, ne zelim da placam 3300din, hocu najnizi paket dok ne odlucim gde cu i sta cu. Da li sam u pravu?
Uvek je kod RV bilo ako hoces sa promenis paket ili predjes na novi koji su uveli mora nova UO...koliko sam primetio to rade i sad sa uzimanjem tv.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

U Smederevskoj Palanci je toliko loš internet zadnjih para dana da jedino što može da se radi je obično surfovanje. Sve drugo koči nenormalno. Brzina interneta je od 1mbps do max 10mbps. Zvao sam ih više puta, isto sam dobio poruku kako je u celoj Evropi problem.

net 120/15 i da moze 0 zvazdica doblili bi cistu nulu ovako samo 1 zvezdica

Ja sam pisao pre par meseci kakve sam probleme imao sa njima.
Dva meseca natezanja da bi net radio kako treba. I to neko vreme je radilo.
Od kako je krenulo ovo *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sa virusom brzina mi je konstantno manja za od 30 do 50mb. I zalio sam se 2 puta i nisam vise. Prvog komsiju nagovorim da predje kod nih,sve je super radilo 3 meseca i ja ga lozim da je net super.
On presao kod njih pre mesec dana,radilo mu super sve 10 dana i od kako je poclo ovo njemu se net lomi konstantno,mao radi malo ne. Brzina duplo sporija.
On ih je zvao X puta,vise nece ni da podnesu prijavu na resavanje,operater se vadi na smak sveta i slicno :)

Nazalost,nemam sbb u kraju,da imam,nikad ne bih ni pomisljao o ovim *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ma.

Znam, citam ovu temu pazljivo. Ja ne znam da li postoji neka tema sa pozitivnim iskustvom ovde. I ako ima, mali je broj postova. Svi, skoro, imamo probleme sa njima koji traju dugo. Nesto je resivo, nesto nije. Ali to nije razlog da neki pravdaju i odobravaju ocajnu uslugu koja traje mesecima, identicnim recima kao klik osobe za mejlove iz supernove. Ja bih bas voleo da svima bude sjajna usluga. Umesto svih obaveza i situacija koje zivot nosi, da gubim nerve zbog usluge nesposobne supernove. Ako mozes pomozi, ako ne mozes preskoci. A ako ne mozes da preskocis, eno ti informer pa pisi tamo komentare.

A zna li neko kako upariti gigaset a170h sa bazom, dobio sam nov telefon od njih ali nije uparen sa bazom. Konstatno blinka "BASE", uputstvo ne pomaze kao ni tehnička služba Supernove. Ili im je neko uvalio celu seriju telefona sa problemom ili neko ko je uvozio kontigent nije prosledio dalje uputstvo.

Prilozi

• 9215217786.png
    9215217786.png
    19.6 KB · Pregleda: 72
  • 9215229146.png
    9215229146.png
    18.9 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Odkad supernova daje gigaset telefone?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Iz Zaječara sam, i koristim TV, internet sam odjavio. Malopre zovu i nude 12 meseci besplatno internet do 60 MB/s, a meni taman isteklo 6 meseci gratis VIP interneta...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno