Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najveci apsurd tih racuna po dinar je sto ako ih fizicki platis u posti moras i 45 din proviziju po racunu..

Da je nesto 0 bilo bi kao poklon, a to bi se drugacije oporezivalo ili sta ti ja vec znam...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Provizija zavisi od toga kako se placa.
Ako se placa najbolje uplatiti u napred ceo iznos.

Danas potpisano za Super Par + Tv pa cu javiti utiske kad rese

Da li je neko probao da preko supernova interneta koristi sbb eon? Interesuje me konkretno u dve varijante,preko racunara gde bi se preko veba gledao sbb eon i druga varijanta preko android uredjaja gde bi se istalirala aplikacija.

Koji si ti car, svi bese a ti potpisujes novi ugovor jos uzimas krs tv

Care, kablovsku imam kod njih a sa netom od 60/8 prva godina 1600 din a druga 2600. U telekomu placam samo net 1900 20/2, fiksni koji se ne koristi 660 i kablovsku 1400

Ima ljudi koji su zadovoljni uslugom, ima ljudi koji nemaju alternativu. Postoji ljudi koji nemaju kes pa im je kupovina na rate jedina solucija. Tako da ti komentar nije na mestu...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

I ja sam potpisao novi ugovor sa njima, ne zato sto sam odusevljen njima vec zato sto mi je alternativa ADSL 20/2. Jednostavno morate da shvatite da nemamo bas svi alternativu sa optikom, SBB-om...itd.

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Razumem da nema neko drugi izbor provajdera, ali sto kupujete televizore preko njih, to mi nije jasno ?!!

Gomila njih je ili zadužena ili nije kreditno sposobna a skupo im je da daju odjednom sve i onda im je ovo jedina opcija...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Vec par dana oko ponoci nema ni jednog kanala u Svrljigu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Evo i u Vranju isto, nemože da se gleda kablovska, samo kockice[emoji38][emoji38][emoji38]

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
2f1845a9d5628ae71bf88e9022d52af6.jpg

Poslednja izmena:
I u Kotežu isto. Crn ekran.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Beograd centar (Avcom) na kablu crn ekran, internet radi, tv po tvom radi.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Na nekim kanalima se kockaju i koce slike,na nekim kanalima su dobre slike,a na nekim kanalima uopste nema slika! Nivo i kvalitet signala su puni! Internet za sad radi! Isto je tako bilo i prosli put kad je prvi put bilo ubaceno do 30 lokalnih i regionalnih kanala! Kusiljevo kod Svilajnca!

Ne znam u cemu je problem sa tv oko ponoci, ali to vec polako ulazi u praksu da je slika problematicna. Sinoc je bas bila katastrofa, ne znam koliko je to trajalo, jer sam prebacio na Total

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Sad kad sam uradio automatsku pretragu kanala na TV slike na svim kanalima se popravile! Ja ne znam sta je ono bilo...

Evo i u Vranju isto, nemože da se gleda kablovska, samo kockice[emoji38][emoji38][emoji38]

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
2f1845a9d5628ae71bf88e9022d52af6.jpg
A ja mislio zeza me kabal i ulaz u tv. Hteo sam da pojedem kabal.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Jutros sve OK definitivno problem kod njih ali to je neozbiljno jer ne priznaju . . .

Ocigledno su nesto cackali sinoc, na Tv-u je sve ok ali na stb polovina kanala nije radila, ponovo sam sve preskenirao i sad radi normano sve...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Vi koji ste produzili ugovore i dobili 1 mesec gratis, da li ste uopste dobili racun na kom stoji 1 din?

Vi koji ste produzili ugovore i dobili 1 mesec gratis, da li ste uopste dobili racun na kom stoji 1 din?

Ja još uvek nisam dobio račun sa 1,00 din, ali dobio sam za januar sa nekim umanjenjem....

Ja sam produzio ugovor 15 novembra, super par 2600 din. Decembarski racun je stigao na 1741 din, a Januarski na 922 din, danas mi je stigao Februarski po punoj ceni od 2600 din. Oni izgleda kroz 2 umanjena racuna stvore taj 1 gratis.

Da li je neko probao da preko supernova interneta koristi sbb eon? Interesuje me konkretno u dve varijante,preko racunara gde bi se preko veba gledao sbb eon i druga varijanta preko android uredjaja gde bi se istalirala aplikacija.
Radi odlično Eon Sportski paket kod mene, to je ono van mreže. Ako uzimaš od nekog nalog sa sbb, onda ne znam.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Kojom kurirskom sluzbom salju televizore?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno