Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni sa korisnicima, a o čemu se radi nemam pojma.

Kod nas je u protekle 2 god. bilo veoma turbulentno.
Ugovor sam potpisao sa YUvideom 2010. god. , njih je kupio Gronet pretprošle godine i tada su zahtevali od nas da potpišemo nove ugovore ali tako da npr. kablovska ostane na moje ime a net da bude na nekog drugog od ukućana (totalna nebuloza, šta ako neko živi sam). Obrazloženje nisu dali zašto, jednostavno "mora" tako. Nisam bio tu kada su dolazili tako da sam to moranje preskočio (prema tome nije moralo). U avgustu prošle godine potpišem novi ugovor sa Supernovom (većina korisnika je ostala na starim ugovorima) u nadi da ću završiti sa tim i da više ne razmišljam o tome. Sada izgleda sve iz početka. Smučili su mi se više...

Poslednja izmena:
Kako vam radi televizija trenutno ? Ima li nekih problema (kocenje i kockanje) ?
Ne obraćam se tebi lično već stavljam citat kao tipičan primer nečega što se ponavlja stalno na temi...

Jel vi kapirate da je taj vaš problem lokalni, i da to što možda vaša ulica nema net ili TV nema nikakve veze sa nekim u Leskovcu, ili nisu

Šta će vam pomoći to što će ostali reći da nemaju taj problem?

Zovite tehnički podršku ovde vam niko neće pomoći.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Već drugi put u roku od dve nedelje cela ulica nema ni net ni televiziju i u oba slučaja niko ne nalazi za shodno da prijavi kvar sem mene.Oba puta kada sam rekao da ceo kraj nema uslugu preoverili su i rekli da niko nije prijavio kvar a oba puta su mi rekli da sačekam da provere ostale modeme i svi su bili ofline.Kvar se prijavljuje na 19911 gde se jave za manje minuta tako da priča da se ne javljaju i ne pije baš vodu...

I ja ponekad napisem neki problem ovde, jer sam primetio da su jos neki clanovi u mojoj blizini da proverim da li je do njih ili moje mreze ili tv-a ( u poslednjem slucaju sa kockanjem kanala), ali generalno kad imam problem zovem njih.

Kvar se prijavljuje na 19911 gde se jave za manje minuta tako da priča da se ne javljaju i ne pije baš vodu...
Imamo isto misljenje i mogu reci da su do sada bili vrlo efikasni u resavanju problema. Poslednji put mi je crkao modem u petak predvece, a oni su vec u subotu ujutru dosli da ga zamene.

Poslednja izmena:
Da li neko može da mi odgovori ako je upućen, kod bežičnog prenosa tv signala, da li je potreban dodatni uređaj i za smart TV koji ima mogućnost umrežavanja? Nije mi baš najjasnije ali rekao bih da neće moći bez dodatka. Već petu godinu koristim magični dajinac i nema šansi da pređem ponovo na neki obični od ovih skrnavih koji dolaze uz stb i sl.

Jedino ako radi po sistemu prijemnika iz koga ide antenski kabl u TV mada čisto sumnjam...

Poslednja izmena:
Meni stigao racun za januar super TV L paket 1699 din. A treba 1998 din. [emoji848]

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Da li još neko ima problem sa Horizont uredjajem sto se tice premotavanja, u zadnje vreme ova funkcija mi cesto nije dostupna ?

Da li još neko ima problem sa Horizont uredjajem sto se tice premotavanja, u zadnje vreme ova funkcija mi cesto nije dostupna ?
Iskljucio sa neta, dobio sve kanale, epg radi super, akomi nesto treba snimim na hard disk, ionako je malo programa za vracanje, problem kod mene je sto ponekad izgubi sve kanale, pa moram da ih skeniram ponovo

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Drugar dobio u sanduce ponudu sto im pise na sajtu sa sve ponudjenom optikom a ja kad sam odmah nazvao kaze NEMA JOS. Pa ja ne znam koga oni *****avaju vise? Kao bice "povecanje brzine" mada ta curka sto se javila mislim da ni ne zna o cemu prica.
Da,S.Mitrovica je u pitanju.

Poslednja izmena:
Da li neko može da mi odgovori ako je upućen, kod bežičnog prenosa tv signala, da li je potreban dodatni uređaj i za smart TV koji ima mogućnost umrežavanja? Nije mi baš najjasnije ali rekao bih da neće moći bez dodatka. Već petu godinu koristim magični dajinac i nema šansi da pređem ponovo na neki obični od ovih skrnavih koji dolaze uz stb i sl.

Jedino ako radi po sistemu prijemnika iz koga ide antenski kabl u TV mada čisto sumnjam...
Moraš malo da pojasniš šta te konkretno zanima. Pretpostavljam da TV, čim je smart, ima slot za karticu pa ti ne treba STB. Ako imaš STB a nemaš karticu možeš da ga zameniš za istu. Ako je u pitanju TV po tvom usluga, odnosno koristiš box uređaj koji si podesio da radi preko wi-fi signala onda ti treba daljinski za taj uređaj. Ako imaš TV po tvom uslugu i taj smart TV je Samsung ili LG imaš mogućnost da instaliraš na njega aplikaciju i koristiš daljinski od TV-a. Nadam se da sam pomogao.

Moraš malo da pojasniš šta te konkretno zanima. Pretpostavljam da TV, čim je smart, ima slot za karticu pa ti ne treba STB. Ako imaš STB a nemaš karticu možeš da ga zameniš za istu. Ako je u pitanju TV po tvom usluga, odnosno koristiš box uređaj koji si podesio da radi preko wi-fi signala onda ti treba daljinski za taj uređaj. Ako imaš TV po tvom uslugu i taj smart TV je Samsung ili LG imaš mogućnost da instaliraš na njega aplikaciju i koristiš daljinski od TV-a. Nadam se da sam pomogao.

Hvala na odgovoru. Do sada je bio modul sa karticom u TV-u, nije mi trebao STB. TV je LG ali model iz 2015. (lg webos). Sada sam izlistao koje aplikacije TV nudi za instaliranje i vidim da se pojavila SUPERNOVA - TV po tvom. Nije mi ovo trebalo ranije tako da nisam ni obratio pažnju.

Menjaće postojeće kablove i sve će ići preko optike i TV i net signal. Do sada su bili odvojeni kablovi, optika za net a koaksijalni za TV. Zato se raspitujem da znam šta me očekuje i šta može a šta ne.

Poslednja izmena:
Da li može račun za usluge Supernove da se dobija u elektronskoj formi na mail umesto u papiru?

Za sada ne.

Ja dobijam račun na sms, i vidim račune na moj.vektor ali to nemaju svi korisnici

Za sada ne.

Ja dobijam račun na sms, i vidim račune na moj.vektor ali to nemaju svi korisnici

Kako se sada pristupa nalogu za proveru plaćenih računa?

Da li može račun za usluge Supernove da se dobija u elektronskoj formi na mail umesto u papiru?
Može ali samo na zahtev. Ja sam par puta tražio i dobio na mail kada mi je račun puno kasnio ili ga poštar nije doneo.

Послато са Mi 9T

Da li se to meni cini, ili TV po tvom ima losiji kvalitet slike u odnosu na "direktno" kroz koaksijalni kabl?

Jedno pitanje za korisnike koji su potpisali novi ugovor i dobili 6 ili 12 meseci gratis. Da li se plaća račun koji dolazi na 1 dinar ili je to samo formalnost? Dva su mi stigala do sada i nisam ih platio vodeći se time da je samo formalnost i evo malopre nestao net a kablovska ne, pa reko da nije gašenje zbog neplaćanja?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Niš. Malo posle ponoci internet ne radi odjednom. Da li ima jos neko problem?

Jedno pitanje za korisnike koji su potpisali novi ugovor i dobili 6 ili 12 meseci gratis. Da li se plaća račun koji dolazi na 1 dinar ili je to samo formalnost? Dva su mi stigala do sada i nisam ih platio vodeći se time da je samo formalnost i evo malopre nestao net a kablovska ne, pa reko da nije gašenje zbog neplaćanja?

Uplati 6 ili 12 dinara i rešiš problem za celu godinu odnosno 6 meseci, zavisi koliko si dobio po dinar.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Otkud ti ideja da je formalnost? Dobio si račun 1RSD, plati šta si im dužan i gotovo. Ne kažem da će te isključiti zbog duga od 1RSD, ali ti im već duguješ 2 cela računa. Ako nisi platio ovi siću, šta da očekuju za veće cifre?
Pozdrav

Gotovo je i sa nama na opstini Grocka.Juce su zvali i najavili dolazak ekipe za potpisivanje novog ugovora,posto je ugovor sa Gronetom istekao sad cu dobiti 2 risivera,svaki naredni se placa dodatno 300 din.Izbacice sigurno Sport klubove,a Hbo i Cinemax zakljucati.Uz sve to povecanje cene na 1.500 din.

Kako se sada pristupa nalogu za proveru plaćenih računa?
Izgleda vise nikako, ugasili su moj.vektor.net
bas bez veze...radio je kada sam zadnji put pristupao.

Naravno da se placa, cim si dobio racun znaci da si zaduzen za odredjeni iznos ma koliko mali bio.
Ja sam to placao svaki mesec po dinar, oni meni racun ja njima dinar :)

Najveci apsurd tih racuna po dinar je sto ako ih fizicki platis u posti moras i 45 din proviziju po racunu..

Da je nesto 0 bilo bi kao poklon, a to bi se drugacije oporezivalo ili sta ti ja vec znam...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Zato je najbolje uplatiti odmah 6 rsd / 12 rsd i završiti posao. Dobro rešenje je i uplata putem e-bank ili m-bank aplikacije jer nema provizije (kod normalnih banaka). Dokaz-uplatnica je u pdf-u. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno