Dajte da se skupimo da vidimo koliko da platimo da se ukine Pink.

Kada se ova "farsa" završi i vrate kanali, raspored je sledeći:
Kod:N1 na broju 268 Lov i Ribolov TV na 673 Sport Klub 1 na 674 Sport Klub 2 na 675 Sport Klub 3 na 676 Sport Klub 4 na 677 Sport Klub 5 na 678 Sport Klub 6 na 679 Cinemania na 156 Vavoom na 218 Pikaboo na 219 Jedino će definitivno biti izbačeni kanali Grand TV i Grand 2
Pink da izbace a ima nacionalnu frekvenciju. Kada sam pogledao spisak kanala sa NF, umalo nisam pao u nesvest.Koliko pouzdan info?
Jel postoji tačan razlog zašto ne ide ceo paket UG? Bez Nove S, Nove Sport za koje znamo da neće doći, al ostali kanal UG, koji je razlog što njih nema? Zašto onda ne ubace sve SK kanale?Kada se ova "farsa" završi i vrate kanali, raspored je sledeći:
Kod:N1 na broju 268 Lov i Ribolov TV na 673 Sport Klub 1 na 674 Sport Klub 2 na 675 Sport Klub 3 na 676 Sport Klub 4 na 677 Sport Klub 5 na 678 Sport Klub 6 na 679 Cinemania na 156 Vavoom na 218 Pikaboo na 219 Jedino će definitivno biti izbačeni kanali Grand TV i Grand 2
U "Junajted mediji" su juče rekli da su "Telekomu" dali ponudu da svaki njihov korisnik može da gleda televiziju N1, koja je od opšteg interesa, a svi njihovi kvalitetni programi ponuđeni su po istim cenama, koje su važile i prethodnih godina, kao deo ugovora sa "Radijus vektorom" i "Kopernikusom". Uz to, naveli su da "Telekom Srbija" obmanjuje svoje korisnike oko razloga za isključenje programa, koje su emitovali do 17. januara.
Od kompanije "Junajted medija" juče nismo dobili odgovor zbog čega u svojoj ponudi nisu uvrstili kanale Nova S, Sport klub, Grand...
pa nisu ni trazili...:d
jel ti kapiras da ako traze onda ce morati da pristanu samo na razmenu kanala, znaci nema kesa.
Da imam ne bih sigurno pisao u temi nego bih odavno presaoto je zanemarljivo, ispod granica tolerancijesta da ti kazem, sacekaj da srede ili bezi kod nekog drugog, ako imas ?
@miki92
Mislilo se na ponudu Supernovi, ne ono sto SBB ima u svojoj ponudi.
Neko pitao koji kanali, pa svi koji su bili, ako se vrate ce biti u SD, za HD ce tek da traze ko zna koliko.
Izmedju redova je situacija ovakva, Kopernikus, kao najveca mreza od kupljenih je imao SK kanale a uslov je bio i da se ne siri u gradovima gde je vec SBB (primer KG, verovatno znate neki grad jos).
Kad je Telekom kupio operatere, on to sigurno nece postovati jer i sto bi, konkurencija treba da postoji. Razvija polako svoju opticku mrezu pa coax vise nije toliko bitan i uskoro ce biti proslost.
Telekom na svojoj Areni ima najjaci adut a to je Liga Sampiona, i od ove sezone, NBA, koji je do sada bio na SK. Ako uloze pare koje bi dali za UMG kanale (20-30 miliona evra za 3 godine) u otkup F1, tenisa i jos nesto sto vredi, njima SK kanali ne trebaju.
Takodje, UMG nece da garantuje da nece premestati sportske dogadjaje sa SK na Novu Sport (sto mi znamo da ce sigurno da uradi ako nekim cudom vrate SK Supernovi).
Takav ugovor ni ja ne bih potpisao, ako je tacno naravno.
Apropo kupovine prenosa F1, Euroleague, tenis, etc...
Prava za prenose sportskih događaja se sklapaju na duži niz godina, tako da nisu ti prenosi dostupni baš u svakom trenutku.
Ono što mi se ni malo kod njih ne dopada je što nemaju CI module. To znači da pored svakog TV-a kod SBB-a mora da postoji EON box preko kojih se dobijaju TV kanali. Nisam ih dobro razumeo, pa ako neko može to da potvrdi. Ako se uzima internet i TV za 3 tv uređaja, potreban je "D3 kuća" paket. A u toj varijanti svi EON box-ovi treba da budu povezani LAN kablom. Da li je to tačno?
Moze Cam do 3 komada, zavisi sta odaberes.
Ono na sta moram da upozorim da su djubre i ocajno spori, pretrazi moje postove u SBB temi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari