Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je SK Golf samo pomeren ili je izbacen iz ponude?
Citam na prethodnim stranama, neko pise da je izbacen, neko da ga jos uvek ima...

Da li neko ima problema sa Supernova TV kanalima....igra slika i treperi,gube se pikseli kao da skidaju sa torenta :)

Šta se pušta na Arena Esports kanalu?

Na sajtu nije ni ubačen program. A kanal nemam na EON TV-u, kao ni ostale. :) :(

Na MTS sajtu vidim da je ubačen u listi kanala, na SN ne vidim.

Kompjuterske igre, turniri... Uglavnom sve vezano za igre.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Zigic kako si dobio taj popust, treba i ja da obnovim?

Dodas nesto. Ja sam imao samo tv

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Zigic kako si dobio taj popust, treba i ja da obnovim?
Izgleda da taj popust ne vazi za sve, da ide od mesta do mesta, tj gde ima konkurencije. Meni nisu dali nista vise od 1m gratis, ili ako uzmem i fiksni, 2m gratis, tako da jos nista nisam produzio

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Da, postoji zvanična ponuda, a postoji i ponuda za određene lokacije jer tu postoji određeni plan za širenje ili održanje mreže, borba s konkurencijom. Kao što Supernova za stare korisnike zvanično za novi ugovor daje mesec ili dva po dinar, u zavisnosti od usluge, a nakon podnošenja zahteva za raskid ponude 6 meseci dinar, kao da je reč o novom korisniku. I to je verovatno samo na lokacijama gde postoji konkurencija.

Onda to kod mene odpada kao sto rece macak, ima samo ADSL a to je isto MTS. Nije moglo da radi 10Mbit kako treba.

Ne znam sta da ti kazem komso, jedino da se proba raskid ugovora pa da se vidi hoce li tada nesto ponuditi, nesto kao kod Telenora sto se radi...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Da li neko ima resen problem sa smanjenom brzinom interneta i da li ima neko predlog kako se ophoditi prema njima u vezi sa tim? Tri meseca, poslepodne i u vece, brzina pada na 6-7/7-8. Zaludjuju me, svaki put tehnicarima kazu da dolaze u stan iako je evidentirano da je problem nema veze sa instlacijama u stanu.

Mogu da probam ali ne smem da rizikujem, internet mi je neophodan za posao i ne mogu bez njega. Da je samo kucna upotreba onda bih mogao da probam.

Ne. Ušao sam u poslovnicu groneta u kaluđerici i rekao ne znam da li znate za akciji tu i tu. Ona kaze, da, naravno. A nisam rekao odma na kojoj sam lokaciji. A ja u kumodražu na vektoru. Sta znam, probaj preko messengera.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Poslednja izmena:
#DonVlad meni su dali internet 1 godinu za 1 din 60 mbps,posto smo vec imali TV a do sad sam na 'parici' imao Orion net 20 mbps (12 max na speedtestu)
Sad imam oko 45 download 8 upload na laptopu,a na desktop racunaru koji je u drugoj sobi imam oko 28 download.....mrzi sad preko zime da provlacim kablove kroz tavan ili kroz kucu pa sam uzeo wireless USB adapter

A je l' si potpisao novi ugovor ili si se samo raspitivao ?

Jel neko primetio da se DNS serveri Supernove "ogranak Kopernikus Smederevo" nalaze prvi u Nisu,a drugi u Svilajncu ?

Sad sam čuo reklamu na HIT fm radiju da će se uskoro u Supernovoj u ponudi naći Dexy co kanal.

Da li neko ima resen problem sa smanjenom brzinom interneta i da li ima neko predlog kako se ophoditi prema njima u vezi sa tim? Tri meseca, poslepodne i u vece, brzina pada na 6-7/7-8. Zaludjuju me, svaki put tehnicarima kazu da dolaze u stan iako je evidentirano da je problem nema veze sa instlacijama u stanu.

Isto je i kod mene, komšija, a i na drugoj strani grada kod drugara.

Poludeh. Dolazili i dolaze serviseri i tehnicka podrska, svaki put razliciti ljudi, i uvek isti zakljucak da je na banderi problem. I svi to znaju, ali se ne resava vec tri meseca. Dopisujem se i razgovaram sa njima vise nego sa svojima.

@Amilo dobro je dok ne kažu da su "rešili" problem, a sve ostano isto kao kod mene.

da li je na kablovskom netu generalno veci ping (18) u odnosu na adsl/vdsl? (5)

Zavisi od stanja mreže, instalacija itd... meni je 8-10ms ping obično, exKopernikus.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

da li je na kablovskom netu generalno veci ping (18) u odnosu na adsl/vdsl? (5)
Meni oko 4-6ms. Novi Beograd. Na Beogridu bio 1ms.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Jeste dobili račune za decembar? U Staroj Pazovi još nisu stigli...

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno