Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala ti.
Sacekacu februar i situaciju sa SK i N1, ako ne bude nista, odoh na Total TV (kad vec nemam uslova za SBB).

Istekla ti je ugovorna obaveza, ne korisnički ugovor. Imaš opciju da ostaviš kako jeste (ta varijanta poskupljuje za 200 rsd od januara), da potpišeš novi ugovor na oročeno vreme ili da raskineš korisnički ugovor. U tom slučaju je otkazni rok 30 dana.

Poslednja izmena:
Istekla ti je ugovorna obaveza, ne korisnički ugovor. Imaš opciju da ostaviš kako jeste (ta varijanta poskupljuje za 300 rsd od januara), da potpišeš novi ugovor na oročeno vreme ili da raskineš korisnički ugovor. U tom slučaju je otkazni rok 30 dana.

Aha. A taj korisnicki ugovor moge da traje u nedogled, mesec za mesec, sve dok se ne odlucim da ga raskinem ili potpisem novu UO?

Ja se samo pitam ko je to prosuo pricu da ugovor traje do februara? Da li to neko moze da dokumentuje.... Na ovom forumu se ta prica non stop prosipala i lupetali su se datumi kako je kome palo na pamet..

U direktnoj komunikaciji po poslovnicama nismo dobili konkretan odgovor već nejasne komentare, poput "pa za sada vidite da imamo te kanale". Za druge firme pod kapom SN ne znam ali Radijus Vektor je kanale uveo 5.2.2016. +/- Pretpostavka je da se ugovor potpisuje na određeni broj godina, zato se ostavlja mogućnost da se nešto tad dogodi. Oni koji mogu da daju konkretne dokaze to odbijaju da učine, zato se na forumu javljaju pretpostavke koje će vreme možda potvrdili.
Slobodno objasni korisnicima Pošta neta kako će sve biti ok, kako su paranoični i kako nema potrebe da se nerviraju.

Aha. A taj korisnicki ugovor moge da traje u nedogled, mesec za mesec, sve dok se ne odlucim da ga raskinem ili potpisem novu UO?

Da, ne moraš sad da potpišeš novu ugovornu obavezu. Imaćeš ponudu neta/kanala/telefona koju već imaš, skuplju za 200 rsd od januara. Ako su ti dali neke besplatne kanale, to možeš da izgubiš eventualno.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Greška, 200 rsd.

Jep, 200 kinti. Nije toliko ni bitno. Bitnije mi je sta ce biti sa UMG kanalima, kada bude doslo nevreme.

Da je još dva meseca, morgen malo bi SBB pravio Nova sport, već bi pustili, kao što su puštali do sada.

Moja informacija koju sam dobio od mts zaposlenog pre više od pola godine je bilo da imaju ugovor sa UM do kraja 2021.

Ne mora da znači da je to pouzdana i tačna informacija.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Bila je fora kod nekih da kad daju besplatne mesece, njih ne racunaju u duzinu UO. Prvo se kao potrose besplatni meseci (1-2m, 6m) pa se onda odradjuje UO od 24m, znaci da se sama uo produzi za trajanje besplatnih i za 1rsd meseci i bude 25-26m, pa i 30m. To vise nije slucaj? Je li to sigurno?
Nekako mi deluje da ako daju za 1rsd onda je i to placen mesec i mora se projati kao jedan od 24m (ili 12m)... jesam li u pravu?

Tako je to bilo kod vektora kod supernove se ti meseci normalno računaju u UO

Nego niko da pohvali da je proradio najzad EPG

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Sta je to RV, ja imam isto eon aplikaciju na smartu i nemam dosta kanala jer je internet Telekom, ima li pomoci?
RV Radijus Vektor internet, light Eon SBB verzija, HBO mora da se doplati, kao i jos neki filmski i za neke video klubove, ali nisam hteo, uzeo zbog Senki nad Balkanom i zbog kosarkasa
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Sta je to RV, ja imam isto eon aplikaciju na smartu i nemam dosta kanala jer je internet Telekom, ima li pomoci?
Bivsi kablovski operater Radijus vector. Nema pomoci. Telekom i SBB su u "dugogodisnjem ratu". Jednostavno ne daju jedan drugome kanale iz svoje kuhinje. Nije posteno, nije fer. Nekako su pronasli rupu u zakonu... I moze im se. Nazalost i ja sam korisnik Telekomovog interneta.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja se samo pitam ko je to prosuo pricu da ugovor traje do februara? Da li to neko moze da dokumentuje.... Na ovom forumu se ta prica non stop prosipala i lupetali su se datumi kako je kome palo na pamet..
Baš sam mislio ovih dana da okačim taj ugovor sa IKO media ovde da svi pročitaju.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Jel jos neko ima problema sa internetom.Pre dve nedelje sam potpisao novi ugovor gde treba da dobijam download 120,pre sam imao 100...Posle dve nedelje evo meni przina od 42-45 uz ping preko 600:mad:,nekad mi bio 7-10.
Zvao ih vise puta ulagao prigovore itd i svaki put mi kazu kod njih sve podeseno kako treba.
Kod mene isto sve zadnjih 1god nisam cak neki novi program instalirao.Restovao sam ruter,oni ga restovali,resetovao net u Win i dalje sve isto.
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Poslednja izmena:
Razmišljam da uzmem samo net od supernove. Trenutno imam VIP-ov kućni net i koristim ga pomalo za EON koji imam od drugara(on ima SBB, a EON mu i ne treba). Svi kanali mi rade normalno.
Pitanje, da li će svi kanali raditi normalno i na SN netu? Čitao sam po temi i nije mi jasno baš što neki kažu da imaju RV i da njima radi. Mislim, RV je sad SN, zar ne? Znači trebalo bi da radi?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni na bivsem Kopernikusu radi

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Jel jos neko ima problema sa internetom.Pre dve nedelje sam potpisao novi ugovor gde treba da dobijam download 120,pre sam imao 100...Posle dve nedelje evo meni przina od 42-45 uz ping preko 600:mad:,nekad mi bio 7-10.
Zvao ih vise puta ulagao prigovore itd i svaki put mi kazu kod njih sve podeseno kako treba.
Kod mene isto sve zadnjih 1god nisam cak neki novi program instalirao.Restovao sam ruter,oni ga restovali,resetovao net u Win i dalje sve isto.
Pogledajte prilog 278260
Pogledajte prilog 278261

Ako nisu oni nista menjali znaci da je nesto kod njih lose podeseno. Zovi, dosadjuj i trazi da problem hitno, najhitnije, proslede pravoj tehnickoj podrsci. Ovi sto se javlaju na telefon dalje od resetovanja i ponovnosg pustanja "paketa" ne znaju niti mogu.
Ako su menjali ruter, a verujem da jesu, onda je do rutera i mozda do podesavanja ali najverovatnije je ruter neispravan i trazi da ti dodju terenci u uniformama, dakle klasicni radnici na odrzavanju instalacija i opreme, da ponesu nov ruter (nov, ne samo neki drugi) da provere sve instalacije i zamene ruter, pa izmere i ne odu dok ne proradi kako treba...
Kazu ljudi da je cesto los ispravljac za ruter uzrok loseg rada uredjaja.

Kod svih nas je tako nekako bilo kad smo presi na SN, problema more celo pa se vremenom sredi, evo mene su akali 30 dana.

Poslednja izmena:
Slazem sa Zehom. I ja sam imao problema prvi mesec dok sve to nije rešeno.
Ostaje još EPG koji ne radi preko cam kartice no to nije pojedinacni problem.
Budi uporan. Piši im na email to je zvaničan kanal reklamacije.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Meni EPG nikad nije radio, odnosno radi delimično i kako na kojem kanalu (što mu maltene dođe kao da ne radi). Kada restartujem Horizont, kratko proradi ali opet ne baš 100%, vrlo brzo posle toga opet više ne radi, nego što radi. Inače bivši RV je u pitanju. Ne znam kakva je situacija kod SBB-a i IPTV-a (Telekom Srbija) po tom pitanju?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Meni nije jasno zasto im je EPG tolika misterija,ako ne znaju neka zovu nekog iz SBB da im to srede

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Pogledajte prilog 278260
Pogledajte prilog 278261

Naravno :D 120/15 paket

8835243469.png

@tebrovic jel su ti proveravali šum po kanalima?
Imao sam takvih problema 22 dana sam bio dosadan i na kraju rešili i umanjili račun za sve to vreme.

ExeNet ladno bolji a jeftiniji paket sa kablovskom i internetom ima, smartduo 100/40, sutra zovem da vidim dal će da daju 12 meseci gratis umesto 6 koliko promovišu.

Edit... Plus optika!
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Exe net je isto u SN toru... bice i oni jednom objedinjeni u ponudu...

Da, ali sada imaju bolje pakete. Šta će biti u budućnosti, biće.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Ako neko može da potvrdi (ili demantuje) - zbog poskupljenja od Nove godine imamo pravo na raskig ugovora sa Vektorom (tj. obaveze) bez plaćanja penala? Da li je za raskid dovoljno odneti zaduženu opremu u poslovnicu ili treba još nešto?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno