Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, ja imam 50/4
Nisam potpisao:D

Ovo podseca na onu pricu kada je b92 i prva ucenjivala RV i druge provajdere sa drugom cenom ze reemitovanje i na kraju su licimerno objavili kako ovi nisu hteli da potpisu....
Vrlo slicna prica, jedino sto UG niko ne moze da natera da ponudi drugu cenu ako nece, tj ako nece da proda.

A trenutno takva atmosfera vlada da njima odgovara da se o tome prica jer je to reklama za njih.

Da podsetim, ovo je i dalje aktivno u odnosu izmedju UG i SuperNova...ako Vi nama ukinete N1, SK i ostale kanale, mi Vama Pink, Prva, o2 TV i ostale. Ne postoji nikakav komercijalni ugovor izmedju njih osim ovog odnosa. Pozz

Pa bas zbog toga se pokrece Nova sport kanal. Da vi nama ne bi ukidali ovo ili mi vama ono, ostace Sk-a ,tj produzice se ugovori. Ali ce prenositi filipinsku kosarku i skotsku premijer ligu u fudbalu. Sve sto valja i vredi prebacice na Nova sport, a ne bi me cudilo da pokrenu sledece godine i Nova sport 2,3...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Pa nek prebace opet će teško dobiti tu bitku

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da podsetim, ovo je i dalje aktivno u odnosu izmedju UG i SuperNova...ako Vi nama ukinete N1, SK i ostale kanale, mi Vama Pink, Prva, o2 TV i ostale. Ne postoji nikakav komercijalni ugovor izmedju njih osim ovog odnosa. Pozz
Naravno da postoje ugovori, sve crno na belo ali sa kompanijama Radijus Vektor, Kopernikus, Telemark, Exe net i slično.
Kvazi Supernova ni ne postoji u APR-u. To je samo "brend", vlasnik je Telekom Srbija.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Da li će i Supernova dobiti Nova Sport? Ili je ovo pe*e*ski potez da vam ukinu najbitniji sportski sadržaj tako što nećete dobiti Nova Sport nego evo vam sad Sport Klub pa gledajte?

Ja koristim EON TV, imam sve SK kanale i imaću i Nova Sport ali odvratno mi je šta oni rade, jer sam i sam gubio živce kad nisam mogao da gledam nešto što samo glu*i SBB ima.

Ja gledam samo F1 i MotoGP i vidim logo MotoGP-a na reklami za Nova Sport (da kanal kreće 4.12.).

Na #skmotogp je nastao haos zašto je trka bila na SKHD, a sad prave novi da ne može ni jedna trka da se gleda. Ili će biti Nova Sport i na SN pa je sve ok?

Da li će i Supernova dobiti Nova Sport? Ili je ovo pe*e*ski potez da vam ukinu najbitniji sportski sadržaj tako što nećete dobiti Nova Sport nego evo vam sad Sport Klub pa gledajte?

Ja koristim EON TV, imam sve SK kanale i imaću i Nova Sport ali odvratno mi je šta oni rade, jer sam i sam gubio živce kad nisam mogao da gledam nešto što samo glu*i SBB ima.

Ja gledam samo F1 i MotoGP i vidim logo MotoGP-a na reklami za Nova Sport (da kanal kreće 4.12.).

Na #skmotogp je nastao haos zašto je trka bila na SKHD, a sad prave novi da ne može ni jedna trka da se gleda. Ili će biti Nova Sport i na SN pa je sve ok?

Nema teorije da Nova Sport bude dostupan korisnicima Telekoma, pa cela muka oko novih kanala nije da bi SBBovi korisnici nešto dobili, nego da bi ovi drugi izgubili.

Malo je nepošteno što SBB laže korisnike kako dobijaju nešto novo, a u stvari gledaće sve isto samo na kanalu za koji se još ne zna kakvog kvaliteta slike i zvuka će biti i koji će možda tehnički biti slabiji nego na kanalima SK.

Mislim da zaista vise nemaju smisla pitanja da li ce biti kanala koji se ekskluzivno emituju u odredjenoj mrezi kablovskog provajdera

Bacio sam pogleda na sajt SK i vidim da nece biti prenosa ManC - ManU u subotu od 18:30 - seli se na Nova Sport... pa bolje da nam ukinu SK nego da nas muce ovako.

Dragi korisnici,

Supernova intenzivno besplatno digitalizuje svoje korisnike kako bi im omogućila korišćenje brzog interneta i gledanje TV kanala najsavremenijom tehnologijom i sve to po najpovoljnijim cenama na tržištu.
Super TV M i L paket biće obogaćeni novim kanalima kao i mogućnošću pristupa velikoj bazi filmova.
Korisnicima koji nisu pretplaćeni na Super par i Super sve pakete cena će od 01. januara 2020. godine biti uvećana za 199,00 dinara sa uključenim PDV-om.
Pozivamo vas da se što pre prijavite za digitalizaciju, a ukoliko se odlučite za bilo koji novi servis očekuju vas posebne pogodnosti!
Odaberite naš najprodavaniji paket - Super par po ceni od 2599,00 dinara sa uključenim PDV-om koji će biti dodatno obogaćen novim kanalima.

Zadnjih 7 dana mi toliko stuca net da imam utisak da je to apsolutno nemoguce osim ako se ne desava namerno pa mi pada na pamet kako su iz SBB-a podmitili tehniku SN da sistem sto losije radi sa gomilom prekida kako bi pokupili gomilu novih korisnika :D

Meni su oni preslatki! Nakon svih poziva, pritisaka, laži, najava gašenja signala u septembru, sada imamo novi pokušaj, konkretniji. "Nećeš novi ugovor? - 199 rsd ćeš više da platiš." Uskoro novi kanali, ne sumnjam da će biti dobri, zanimljivi, raznovrsni. To će vam, braćo, biti potrebno kad vam se uskoro capne United Media paket. A ova promena cene nama koji smo pod UO daje mogućnost da u narednom periodu raskinemo ugovore.

Naravno, raskid pa na oca, majku, brata, sestru 6 meseci po 1 dinar. Sa lopovima samo lopovski.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Sad u tor ce da uteruju na ovaj nacin, a naredne godine, od marta verovatno ce da kazu svima da od 1. aprila se gasi usluga po lokalnim mrezama za sve koji nisu presli na SN, objedinjuje se usluga i kraj price ...

Kad bi oni poboljsali kvalitet usluge generalno, narocito brzine otklanjanja problema.
Kad bi oni povecali kvalitet slike tv kanala, da sto vise bude u HD.
Kad bi oni dozvolili izbor brzine neta i velicine tv paketa a da se dobije neko umanjenje cene za 2 i 3 usluge objedinjenje ali van ukalupljenih paketa.
Ja bi prvi uzeo max net (koji trenutno imaju) i srednji tv paket.

Poslednja izmena:
Da li je neko probao EON Mobilnu aplikaciju iz EON paketa na SuperNova internetu i da li to radi?

Radi.Za sada...Kopernikus bivši.

Ja koristim neometano EON na mobilnom i laptopu, net je bivsi Radijus Vektor.

Da li je neko probao EON Mobilnu aplikaciju iz EON paketa na SuperNova internetu i da li to radi?

Radi. Čak šta više nedavno sam boravio u Hrvatskoj i Makedoniji i aplikacija radi i tamo sem sto su izuzeti RTS1 i RTS2. Svi ostali kanali funkcionišu normalno

Radi u HR i NMK jer united media posluje i tamo pa imaju licence i za te teritorije. Van EXYU ne radi više od pola kanala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa EON i služi za to da može da se gleda na svim mrežama. Ograničenje imaju samo oni koji koriste SBB, a EON im je dodatan servis, logično da nebi davali ili prodavali eon nalog van mreže.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Dragi korisnici,

Supernova intenzivno besplatno digitalizuje svoje korisnike kako bi im omogućila korišćenje brzog interneta i gledanje TV kanala najsavremenijom tehnologijom i sve to po najpovoljnijim cenama na tržištu.
Super TV M i L paket biće obogaćeni novim kanalima kao i mogućnošću pristupa velikoj bazi filmova.
Korisnicima koji nisu pretplaćeni na Super par i Super sve pakete cena će od 01. januara 2020. godine biti uvećana za 199,00 dinara sa uključenim PDV-om.
Pozivamo vas da se što pre prijavite za digitalizaciju, a ukoliko se odlučite za bilo koji novi servis očekuju vas posebne pogodnosti!
Odaberite naš najprodavaniji paket - Super par po ceni od 2599,00 dinara sa uključenim PDV-om koji će biti dodatno obogaćen novim kanalima.

Srecna nam napredna nova 2020.

Pa EON i služi za to da može da se gleda na svim mrežama. Ograničenje imaju samo oni koji koriste SBB, a EON im je dodatan servis, logično da nebi davali ili prodavali eon nalog van mreže.

Mislim da je u pocetku sk, nova mozda jos par kanala bilo nemoguce gledati na telekom mts internetu. Bilo je u jednoj temi na ovom forumu o tome.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

A to je već druga stvar, njihovo prepucavanje. Znam to čitao sam, da ima države pa da telekom i sbb kažnjava, pa kad završe takmičenje ko može više kazni da plati, da razmene svoje kanale među sobom, pa lepo ko hoće da gleda arenu na sbb neka plati, i sk na telekomu neka plati dodatni paket.

Mojoj drugarici takodje nije radio EON na Telekomovoj mrezi, meni na RV radi normalno.

Takodje RV eon android aplikacija bez problema
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno