Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba mi pomoć kod ovog rutera. Ne mogu da mu pristupim, da otvorim portove.

Pokušao sam sve kombinacije koje su default za taj model (admin/password, blanko/blanko itd), pokušao sam sa kombinacijama oznaka sa poleđine rutera ... ništa.

Izvinjavam se ako je offtopic, mada jeste Supernova u pitanju.

Default login za njega je cisco cisco
Ako ti to ne radi probaj da ga resetujes cackalicom. Meni se desilo da nije hteo da prihvati taj login iako je taj bio, a ni reset nije radio pa sam morao da ih zovem i onda su mu oni odande nesto uradili i onda je proradilo sa tim defaultnim.

Prazno/prazno, admin/prazno

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Default login za njega je cisco cisco

Prazno/prazno, admin/prazno

Probao sve ovo - ništa.

Ostaje da probam i ovo:

Ako ti to ne radi probaj da ga resetujes cackalicom. Meni se desilo da nije hteo da prihvati taj login iako je taj bio, a ni reset nije radio pa sam morao da ih zovem i onda su mu oni odande nesto uradili i onda je proradilo sa tim defaultnim.

Meni je bilo prazno/prazno

Sad sam se setio da sam prilikom inicijalnog logovanja (da promenim naziv wi-fi mreže) i ja ušao sa prazno-prazno.

Ali sada neće pa neće. Ni nakon reseta.

SuperNovo kad ce da prestane ovo nestajenje neta na 10 sekundi iz cista mira...

A, pa to je bio Kopernikusov zaštitni znak, a vidim sad je i Supernovin.:)

E zato se ja veselim sto ce pored SN (exRV), PTTKDS, Oriona u ulaz da se useli i MTS optika... jos fali da udje i SBB i bicemo kompletni... :D

20191115_182236.jpg

20191115_182244.jpg

Za oko 1,5g kad istekne uo sto ce biti šaltanja operatera... ;)

Sinoć bila ženska u centru 3, Borča da pita želim li sbb i da li dajem saglasnost da udju u zgradu sa optikom, naravno potpisao odmah ali ne znam za sve stanare da li su pristali.....pa eto bar se nadam.

Zna neko mozda kako na normalan EPG da vratim za tv po tvom uredjaj, da ne stoji ovo pauziraj itd ko na slici dole sto cu linkovati..
Cale uzo njaka nesto, dok se vratio kuci sve mi ******o, a ne mogu da vratim na prethodno, cupo iz struje resetovo sve isto :D
epgzz-min.jpg

Obrenovac uzas... Po 10ti put menjaju programsku semu, frekvencije kanala vise mi pun K da stelujem kanale po svom izboru... A od sinoc ne radi ni vodic... Za povremeni zastoj neta potpisujem i ja, 10ak sec, kao da ode u neki sleep ako se ne koristi malo duze pa mu treba da se povrati... Vidim janda ce biti raskid prevremeni uskoro.

Nisam imao net i fiksni od juce, isto sam iz Obrenovca...zvao sad podrsku, resetovali sve i proradilo...videcemo kako ce sad da radi... :)

Jedno pitanje, keva i tetka zive u istoj kuci ali 2 ulaza... Do sad islo sve na kevu, i juce rekose mi potpisali saglasnost da se sve prebaci na tetku, pa za koji dan da se ode tamo i poypise ugovor novi... Da li mogu da zahtevam 6x1 dinar sobzirom da je novi korisnik sada! Rekoh im da au trebali mozda prvo keva da raskine a tetka podnese zaaebno... Sad sta raditi dok nisu joa nista potpisali za paket, tj tetka.

Mogli ste...
Sad je kasno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima nesto i o 6m da nije na toj adresi bilo njihove usluge, samo novi stanar, kupac nekretnine eventualno... ne secam se tacno, bilo ovde price.

Pa dobro bre ne bi im oni radili DNK analizu zbog popusta, ali svakako nisu ni veverice da daju popust ako ne mora, a naročito što nisu ni tražili.

Poslednja izmena:
@bakara
Kakva je sada situcaija kod tebe sa kanalima, jesu li ti menjali nesto sto se tice digitalnih i analognih kanala?
Kod mene je jos uvek sve po starom za sada, ne znam koliko ce jos biti, ali znam da planiram da momentalno raskinem ugovor cim se desi promena koja je vec zahvatila odredjeni broj korisnika RV mreze.
Takodje zanima me posto si na starom RV paketu kao i ja, da li koristis Horizont STB, i ako koristis da li u zadnje vreme imas nekih problema sa funkcionisanjem te platforme?

Sve je isto što se tiče kanala, samo što epg ne radi ovih dana.

Stb ne koristim, imam CAM, ako zaključaju meni će trebati 4

Imam i povremene prekide interneta pa ovde menjaju kompletnu mrezu, i ko zna kad će da završe.

Meni brat juce bio i dobio kod SN 6m po 1rsd za gasenje (raskidanje) ugovora na majku i prebacivanje na njega sa 24m UO.
Stan je jos ranije prepisan njemu ali on nije menjao ugovornu osobu, sad mu se isplatilo... ;)
Jeste da je razgovarao sa nekim visim od salterskog osoblja (kod njih nije moglo nista) jer se bunio "ko grk u zatvoru" pa su ga culi "da tera musterije ostale" sto su u redu stajali i pozvali ga u kancelariju "da vide sta je problem" i dali mu ...
Morao covek jer su i njemu ukinuli u digitalizaciji sve RV kanale a net mu je bio neki minimalisticki stari...

4 dana pred istek ugovora meni krene da pada brzina interneta, umesto 60 imam 20 i kusur mb. Lepota...

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

U petak mi istice ugovor, moracu danas da svratim da vidim sta i kako.

Ono što sam plaćao kod AVcoma ima da plaćam sada 700din skuplje, ista stvar. Da li je realno ovo...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Jel ima neka varijanta da otkazem avcom net, uzmem supernova net+kablovsku i dobijem 6m za 1 din? Mozda ugovor na zenu ili nesto sl? Kazu mora da prodje 3m od otkazivanja usluge da bih se vodio kao nov korisnik

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Sad sam bio do poslovnice i daju jedan jedini mesec gratis. Veoma velikodusno.

To smo i mi mogli da ti kažemo da se ne cimaš...;)

Neverovatni su ti njihovi marketinški stručnjaci koji nagradjuju vernost starih korisnika sa jednim mesecom gratis usluge.
Inače tačno posle 6 dana i jednog sata kako sam prijavio usporavanje interneta sa 120 na 20 kontaktirali su me njihovi radnici da dodju i pogledaju.

imam problema sa fiksnim aparatom sto sam od njih dobio. fensi plavo beli bezicni sa kopernikus logom. radi ali nikako da ga podesim da zvoni. melodija izabrana podesena na max.
+ zna li neko da li na box uređaju za sve po tvom mogu ikako da se instaliraju apk sa usb.fleša? ili ima li browser pa da preuzmem sta mi treba i instaliram
3. pitanje. da li se plaćaju ovi filmovi iz video kluba?
rekoše mi da je usluga dz...ali da pitam....(paket je super sve plus) hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno