Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vam radi kitchen.tv (domaći kanal o kuvanju)? Meni zabada, secka, ponekad i nestane skroz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Los ti je signal.

Kad god pocne da kocka, secka i zabada provo proverite kakav vam je signal.
ovo problemi se najvise vide na visokim kanalima, dok se na nizim ne primecuju.

Kako mislis iskljucuju povremeno kanale na analognoj, gase vam kanal po kanal bez povratka ili privremeno iskljucuju signal na tim kanalima pa ih vrate nazad?
Koliko znam Gronet jos uvek nudi analognu uslugu i nece je bas u skorije vreme gasiti, a kanali RTS 1 i RTS 2 treba da budu medju poslednjim kanalima koji ce biti iskljuceni kada dodje do gasenja analogne usluge.

Puste umesto RTS-1 i 2 po 24h promo a onda uključe opet RTS, a na pojedinim kanalima je "zamrznuto" nekoliko dana od njihovog preuzimanja. Gronet je preuzeo petrovački YUVideo pre Nove godine ali sve je ostalo isto što se tiče kanala i na analognoj i na digitalnoj. Supernova je isključila filmske Pinkove kanale i još neke a umesto njih pustili RTS-ov glupavi paket i nekoliko kanala Prve televizije. Nakon toga počeli sa zezanjem. Kada sam poslao mail odgovorili su mi da analogni signal ostaje a u Petrovcu mi rekli da ga isključuju gotovo sigurno. Od prošlog ponedeljka ih čekam da dođu i sutra je 8. dan od onog njihovog biće za 2-3 dana max. Kada dođu jednog dana, ne potpisujem nikakav ugovor dok mi ne puste brži net. jer je to stvar jednog klika za one koji su za to zaduženi.

Los ti je signal.

Kad god pocne da kocka, secka i zabada provo proverite kakav vam je signal.
ovo problemi se najvise vide na visokim kanalima, dok se na nizim ne primecuju.

Kod nas je bilo tih problema pre nekoliko godina i evo ovog leta ponovo. Tada su prčkali po banderama i vratili sve u normalu. Problemi se javljaju pri visokim temperaturama bar kod nas, kao da "rade" neki lemovi - padne mrak i hladnije, slika super :d :smoke:

Zoves ekipu i oni promene ono cudo na banderi i radi sve kako treba.

Ovo samo do mene ili je apache.org blokiran preko "supernove" tj avcoma tj supernove xD posle flesovanja DNS-a?Probao sam da menjam dns servere i jok.Preko mobilnog neta mogu da pristupim(mislim na net od mobilnog provajdera VIP-a kada ga serujem, ne supernove/mts-a), radi i posle jer je kesirao njinjdovs, ali ako odradim flushdns opet nece, takodje i na mobilnom telefonu ne mogu da pristupim ako idem preko supernove. To je kod njih normalno?iskljucen je firewall na 3925 modemu. Ili je ovo samo problem u ove sitne sate xD? Svi ostali sajtovi rade, tj. problem je samo sa apache.org i openoffice.org koliko vidim

Poslednja izmena:
Evo sad SN sa RV dela mreze oba sajta otvara.

Kod mene nastavak agonije.
Juce pustili signal i net,danas dodjem kuci kad ono ne radi.
Okrenem korisnicku sluzbu i obaveste me opet da su podneli prigovor i da u roku od 48 sati ce resiti problem.
*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i.

Molim za savet kako da se otkacim od ove Supernove.
Danas me prvi put okrenu posle 2 nedelje i kazu mi da mi je internet ugasen zbog neplacenog racuna

Da platis punu ceno od prikljucenja (sklapanja ugovora) do dana raskida i kraj.

A sto je problem sto su te obavestili da gase jer ne placas racun?
Inace njima dok papirologija prodje treba 2 dana (barem) pa se nemoj cuditi sto ne prikljucuju brzo.
Jos ce i da naplate cini mi se to ponovno ukljucivanje (proveri cenovnik).

Poslednja izmena:
Ma problem nema veze sa racunom.
Pisao sam par strana u nazad.
Za sta da im platim kad mi uslugu nisu omogucili od prelaska sa Maska na Supernovu?
Jel postoji neka glavna poslovnica gde mogu da trazim raskid ugivora ili to preko Ratela da trazim?

Pa sta si onda placao ako nisu pustili uslugu uopste?!
Odes do bilo koje poslovnice i trazis raskid jer nisu omogucili uslugu, oni traze neke uslove da islunis, ti vidis da li to je prihvatljivo i u skladu sa onim sto jesu ili nisu ispunili po ugovoru pa pristanes ili se s njima nastavis raspravljati do konacnog dogovora oko uslova raskidanja ugovora.

Meni je jednom dok je bio YuVideo a jednom Gronet isključio net zbog neplaćenog računa iako sve uredno plaćam od kada znam za sebe.
Bar da sam dobio obično izvinjenje, još su se prvi put i naljutili na mene.
Inače YiVideo smo plaćali do 20. u mesecu za tekući mesec, mimo pameti.
Iz Groneta poslali uplatnice, rok za plaćanje aprila do 20. maja, a rok za plaćanje maja do 1. maja itd.

Ne vredi se nervirati, sve je po principu uzmi ili ostavi. Ja ove iz Supernove više i ne očekujem, iskreno prošla me i volja na isteku druge nedelje.

Da li može da prođe mesec dana a da sa ovima i SuperNove nema neki problem?Od večeras mi skremblovani kanali iz najvećeg paketa i sada treba da ih zovem,čekam na telefonu pola sata,objašnjavam se sa nekom upali-ugasi,isčupaj iz struje...:mad:

Proradilo je posle sat vremena,bilo je i nekih smetnji...Da li zbog nevremena sinoć...

Meni konacno pustili paket u petak,naravno nije bio racun sporan nego nesto do njih!
Danas dodjem kuci kad jedan uredjaj za TV mrtav skroz :)
Ja zovem da prijavim,opet pise zahtev i u roku od 48 sati ce me neko kontaktirati :)

Net za sad bez greske, 120/15 ,tv takodje na drugom uredjaju radi super. Samo plasim se sta ce sutra biti kad dodjem kuci :)

Da li se kod njih dobija pristup hbo.rs sajtu posto imam i hbo paket? Znam da je to bilo na totalu,oni to nemaju?

Borča opet nema internet. U poslednjie vreme na svaka 3-4 dana nestaje, i tako satima... Okreneš telefon za žalbe, a mašina ti kaže: "Borča, Mirijevo, Karaburma, ...itd nemaju internet". E fala Vam lepo, sad mi je lakše, baš dobro što sam okrenuo korisnički servis

Blok 44 nema internet prekid posle 23

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Ma problem nema veze sa racunom.
Pisao sam par strana u nazad.
Za sta da im platim kad mi uslugu nisu omogucili od prelaska sa Maska na Supernovu?
Jel postoji neka glavna poslovnica gde mogu da trazim raskid ugivora ili to preko Ratela da trazim?

Jesu li svi digitalni kanali u Masko mrezi sada kodirani, i jel imate i dalje u ponudi analogne kanale ?

Jutros ustajem oko 6h i nista ne radi. :wave::whip:
Ni net ni TV.

Plasim se sta cu danas zateci kad dodjem kuci.
Pokusao sam da malo pre prijavim totalni kvar ali sam 11 u redu za cekanje.

@nexla ja sam kao presao sa maska na supernovu,sa onim najvecim paketom,svi kanali su kao otkljucani kad radi sve kako treba...

Meni slepci nisu u stanju otkloniti kvar, ma nisu u stanju doci da utvrde sta je neispravnoa (verovatno ruter), tako ja derem mts-ovih 100GB neta sto uz paket za telefon imam, vec sedmi dan... (trosim ja njega u stvari od pocetka jer sam od 26 dana na SN imao net kako treba samo 2 dana, skrljao sam preko 50GB do sada). E Vektore, Vektore, sto te prodase...
Prvo kazu "zapisacu", pa naredni dan "da, da, doci ce neko danas sutra", u petak kazu "ima kvar u vasoj ulici doci ce net", "ali meni ne radi vec dva dana", "ma doci ce net cim poprave kvar a i ekipe su sad tu zauzete", u subotu naravno nemaju pojma sta ja govorim od srede i zapisali su i oni, u nedelju nisam zvao, sto bi kad ionako niko od terenaca ne radi... u ponedeljak bi se na**'* mile m***e svima redom al suzdrzavam se i kazu zapisnicari da je zapisano i da ce "danas-sutra" neko doci, evo sutra je pa cu da vidim gde cu ja u sredu, dal u teretanu il u Sava centar da raskidam s ovim slepcima ugovor za net...
Tv radi dobro, samo sto nemaju mozga da logicno sloze kanale po nekim smislenim grupama, ko ce da pamti gde je koji kanal... a i 18+ su dno dna (vecinom), jos na ekranu stalno reklama u nekon uglu i to povelika, zaklanja sliku bas u zoni akcije...

Poslednja izmena:
Ja sam cekao 20 dana da se nesto desi od strane njih i onda opet problemi.
Ne bih me cudilo da i tebe zovu da kazu da je racun neki sporan i da nisi platio.
Sa Maskom nikad problem,ne secam se da li sam ih zvao jedanput za 2-3 godine.
Ove budale su mi na brzom biranju.

Zeha ti si stalno pre govorio "pa naravno da vam ne popravljaju kad ne prijavljujete, samo prijavite i sutra vam odma poprave, sta pisete na forumu". Eto pa ti sad prijavi njima.

Ma zekan sada "jede go**na", vidis kako je karma opaka kučka... ;)

Šta tek sleduje njima?! :D

Ovo nije supernova ovi su super katastrofa opet im ništa ne radi.

Toliko problema odjednom d aje to strašno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zavisi gde, kod mene sve ok, danas je bio jedan prekid neta od par minuta, tv radio.

Koliko puta na dan nije previše da se zove "tehnička podrška" ove SuerNikakve i zahteva da se popravi internet?
Je li dovoljno 5 puta ili treba više?
Koliko emailova na dan nije malo da se pošalje i na koliko načina treba objasniti da nemam uslugu?
Da li bi trebalo da pišem i na engleskom jeziku, na nemačkom, možda bolje razumeju ako ispišem na ruskom ili još nekom jeziku...

Ko može neka bega od ove SuperKATASTROFA firme.

Svi vi koji ste povedeni mojim dobronamernim pisanjem pristupili ovoj laznoj firmi sa laznom uslugom imaginarnog interneta i imate problema, IZVINITE.

FAT1.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno