Danas su mi konačno doneli još jedan stb i promenili paket. Interesuje me dali su me natovali. ( Izvinite što pitam ali mi nije baš naj jasnijekoji je ip opseg za CGNAT? Unapred hvala![]()
Puno hvala na odgovoruProveri na bilo kom sajtu koja ti je javna adresa (na Guglu ukucaj my ip ili what's my ip) i ako je ista kao WAN IPv4 adresa nisi natovan. A ova 100. ne pripada privatnom opsegu tako da nisi natovan.
100.64.0.0 do 100.128.255.255 baš jeste opseg adresa za CGNAT...
Od 8.04. kada sam im poslao mail da mi je net oko 93 mbit, a ne 120 i da mi nisu pomogle nikakve "intervencije" preko telefona, i da hoću da mi se taj problem reši, niko mi se nije javio. Sa velikim nestrpljenjem čekam njihov sledeći račun, nadam se da će biti troslojni kao i do sada.
Jutros sam pozvao cal centar i za par minuta me skinupe sa CG- NAT-aJa sam ih večeras zvao i rekli mi da se javim u ponedeljak i da će da me skinu s nata. Sada ne rade ljudi koji se time bave. Videćemo u ponedeljak
Od 8.04. kada sam im poslao mail da mi je net oko 93 mbit, a ne 120 i da mi nisu pomogle nikakve "intervencije" preko telefona, i da hoću da mi se taj problem reši, niko mi se nije javio. Sa velikim nestrpljenjem čekam njihov sledeći račun, nadam se da će biti troslojni kao i do sada.
Jutros sam pozvao cal centar i za par minuta me skinupe sa CG- NAT-a
Ja sam kod vektora. Pozvao sam i zamolio ako mogu da me skinu s NAT-a . Operaterka mi je rekla da će me skinuti za desetak min i tako je i bilo.A vidiš ja ih juče kontaktirao preko Facebooka pa me jutros pozvali i rekli da nema šanse da me skinu sa NAT-a, već da jedino može ako doplatim 700 dinara za statičku IP!
Tako da mislim da ima veze na kojoj si mreži, ja sam kod Kopernikusa i kod njih si ili iza NAT-a ili na statičkoj!
Gde si ti kod Vektora ili ...?
Ja sam kod vektora. Pozvao sam i zamolio ako mogu da me skinu s NAT-a . Operaterka mi je rekla da će me skinuti za desetak min i tako je i bilo.
Gigabitni lan kabl i rešen problem,tako sam ja rešio i sada ja 120/15Brt znam kako ti je. Ni meni nisu bas nesto zainteresovani da pomognu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari