Gde moze da se dobije fiksni za 200 din, preko agenta?Fiksni broj možeš onda preneti i u vip A1 pa da plaćaš 200 din mesečno ( sa 50% popusta ) a u supernovi onda solo NET, čisto da ti bude još jeftinije.
Gde moze da se dobije fiksni za 200 din, preko agenta?Fiksni broj možeš onda preneti i u vip A1 pa da plaćaš 200 din mesečno ( sa 50% popusta ) a u supernovi onda solo NET, čisto da ti bude još jeftinije.
Ako imas neki kontakt agenta prosledi mi 🙂tako je, daje 50% popusta na tarifu fiksne telefonije i 25 % popusta na cene kućnog neta
Ako je MOVE box nov i ispravan a veza dobra i stabilna i nema problema na instalacijama, nema razloga da box ne radi kako treba.Video sam da se dosta ljudi zali na SN Move STB, meni je bitno da mogu premotavati sadrzaj kao sto sad na MTS moze sa IRIS, da li znaci ako mi internet dobro radi u teoriji i STB bi trebao isto da radi dobro ?
I jos jedna stvar takodje sam procitao ovde da je neko pomenuo da SN move STB treba samo internet vezu da bi radili kanali? Ja sad imam Technicolor TC7210 od SuperNove da li je kod njih drugacije sa lan izlazima kad se povezuje sa STB, u smislu da moze bilo koji i za net i tv, jer u MTS jer uvek bilo odredjeni LAN ulaz je za STB a drugi su za net?
Ako imas uslova pređi kod novog provajderaDanas sam se malo cenkao sa njima, ponudili su mi varijantu da ostanem na novom paketu koji odgovara mom paketu od pre, ali mi se tu smanjuje net sa 120/15 na 80/8 sa popustom od 50% na 7 meseci ili varijantu da pređem na Plan 3 M i da mi daju 8 meseci 50% popusta. Tražio sam da mi daju 12 meseci 50% popust ili makar 10, ali mi je posle javio da su odbili tu ponudu i nude 8 meseci ako pređem na novi paket...
Hvala na odgovoru, U ponudi SN vidim da nude na nekim mestima 1 MOVE STB + 1 dodatni STB, taj dodatni nema funkciju premotavanja sadrzaja?Ako je MOVE box nov i ispravan a veza dobra i stabilna i nema problema na instalacijama, nema razloga da box ne radi kako treba.
Znaj da ti veza sa modemom nije neophodna ako imaš hibridni MOVE STB. Koaksijalni kabl pruža signal za TV uživo. Međutim, za funkcije premotavanja, EPG, video klub treba LAN kabl (može i preko Wi-Fi).
Ukoliko imaš MOVE IP STB sva funkcionalnost ide preko LAN kabla, koaksijalni je izuzet.
LAN kabl možeš ubosti u koji god hoćeš 1-4 port, provereno radi.
Pa uzmes CAM modul i karticu, instaliras app na TV i premotavas...tako koristim na Samsung TV-uHvala na odgovoru, U ponudi SN vidim da nude na nekim mestima 1 MOVE STB + 1 dodatni STB, taj dodatni nema funkciju premotavanja sadrzaja?
Isto i meni nude.Danas sam se malo cenkao sa njima, ponudili su mi varijantu da ostanem na novom paketu koji odgovara mom paketu od pre, ali mi se tu smanjuje net sa 120/15 na 80/8 sa popustom od 50% na 7 meseci ili varijantu da pređem na Plan 3 M i da mi daju 8 meseci 50% popusta. Tražio sam da mi daju 12 meseci 50% popust ili makar 10, ali mi je posle javio da su odbili tu ponudu i nude 8 meseci ako pređem na novi paket...
Prosledi i meni broj agenta ako ga imaštako je, daje 50% popusta na tarifu fiksne telefonije i 25 % popusta na cene kućnog neta
kad je Supernova u pitanju, nikad ne gledajte sajt za pakete, već njihove cenovnike u dokumentima na ovom linku:
![]()
Korisnička podrška: Dokumenti i uputstva za privatne korisnike | Moja Supernova
Dostupno na našem sajtu za sve postojeće i buduće korisnike! Preuzmi u PDF formatu sva važna Supernova dokumenta - uputstva, pravilnike, cenovnike, ugovore!mojasupernova.mts.rs
https://mojasupernova.mts.rs/Binary/208/Super-Plan-paketi-bez-mobilne.pdf - paketi bez mobilne mts linije
https://mojasupernova.mts.rs/Binary/209/Super-Plan-paketi-sa-mobilnom.pdf - paketi sa mobilnom mts linijom
ovde postoji i najmanji S paket
Hteli ili ne hteli,svi će skoro morati da predju sa starog paketa na novi,veći zbog veće brzine interneta...Hvala ti puno na savetima. Trenutno imam 120/15 internet, fiksni telefon i 210 tv kanala + HBO i to plaćam 2999 dinara. Oni mi sad nude internet 80/8, HBO bi ukinuli jer mi je to bila promocija od prethodnog aneksa i broj kanala bi valjda ostao isti, ali bi to koštalo 3600 dinara (samo prvi mesec valjda 1800). S konja na magarca, bukvalno.
Jedino da pokušam da podnesem zahtev za raskid ugovora...
https://apksos.com/app/rs.mts.supernova.tvDa li neko ima link za download za Move Smart aplikaciju? Kod mene je nema u store..
Ne samo da su zamenili ruter nego komplet koaksijalne kablove i komplet lan kablove.Znači uvek proveriti i kod komšije dal je isti slučaj, ako nije može biti modem ili neka glupost. U svakom slučaju nemojte nikad pozivati ljude da zaobiđu takozvanu mrežu. Uvek prvo proveriti kako i gde radi. Npr. bivši RV ko je bio kod njih tu je katastrofa. Ja koga god poznajem niko se ne žali. Žalbe i problem mreže samo ovde vidim. Imam par prijatelja iz Niša recimo, ljudi prezadovoljni. Pa čak i ako npr. sumnjaš u opremu imaš prava da zahtevaš zamenu iste. Lično sam shvatio da se više ovde ljudi žale umesto na adresu gde treba. Ja ti mogu pomoći samo da ti napišem, a to je da zoveš kol centar i da budeš izričit, nov ruter, to pod obavezno to će ti biti naplaćeno 500 din. zatim provera instalacije.
I jel sad radi?Ne samo da su zamenili ruter nego komplet koaksijalne kablove i komplet lan kablove.
Ne samo da su zamenili ruter nego komplet koaksijalne kablove i komplet lan kablove.
Hoće, čim se zameni još i provajder.😁I jel sad radi?
Ja ih ne menjam ni pod tačku razno... 🍻Hoće, čim se zameni još i provajder.😁
Zamenili su u Martu 2022. godine kada sam potpisao ugovor.Radilo je jedno vreme dobro pa su kasnije počeli problemi.Došli i zamenili neki razdelnik za koaks kablove i sada već tri meseca ne radi kako treba.Vikendom su prekidi redovni.Čekam mart 2024 i istek ugovora pa se vraćam na MTS Adsl koji je za 10 godina korišćenja 3 puta imao kraći prekid.I jel sad radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari