Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo tih 80% je minimalno prosecno na neki vremenski period, ne manji od 48h cini mi se.
Ako 2 dana ne radi ili se stalno vice net onda moze zalba, umanjenje, raskid, ako veza puca povremeno ali ipak previse po tvom misljenju onda mozda moze ali mozda i ne moze, sve zavisi da li je to zaista previse cesto i onog sto to procenjuje...

Misliš da oni iz SN nisu sposobni da zaj*** internet ne radi 48h kako treba :)

Ja ZNAM da su mene akali MESEC dana dok nisu konacno sve uspostavili da radi (net).
Ej mesec dana im je trebalo.
Reseno posle mesec dana jednim pozivom iz napredne podrske da pita sta je problem i posle 30 sekundi mu je bilo jasno gde je zaheb i onda je za 4-5 minuta sve odradio pri cemu su restarti rutera trajali jedno 3-4 minuta.
Dakle ZNAM da su u stanju sve zahebati.

Ova usporenja neta u popodnevnim casovima ili u špicu su obicno zbog zagusenih cvorista, neka bude to jedno 90-95% slucajeva, ostalo su neki problemi sa opremom, na mrezi, pojacivaci po podrumima, razdelnici, kablovi sa labavim konektorima i sl. (stari katodni tv kod dede Miloja :D)...

Poslednja izmena:
Ne. Slabo šta kod njih ima besplatno.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Vi to sto pricate da se zove svaki sat, jel neko od vas to probao? Ja sam ih tako zvao par puta dnevno i tako jedno 4 meseca...upisu jednom da si zvao i to je to mozes da zivkas koliko hoces dzabe trosis vreme i zivce. Ako je neko probao sve opcije u tih par meseci to sam bio ja... Nema mnogo pomoci ako nisu zainteresovani da rese kvar tj da uopste i priznaju da ima kvara...

Vi to sto pricate da se zove svaki sat, jel neko od vas to probao? Ja sam ih tako zvao par puta dnevno i tako jedno 4 meseca...upisu jednom da si zvao i to je to mozes da zivkas koliko hoces dzabe trosis vreme i zivce. Ako je neko probao sve opcije u tih par meseci to sam bio ja... Nema mnogo pomoci ako nisu zainteresovani da rese kvar tj da uopste i priznaju da ima kvara...

Tačno tako!
Evo ja zovem već 5 dana i juče kao izmislili da nemaju dobar kontakt telefon, a to je moj broj i već 3 godine je zaveden u njihovm sistemu i kada pozivam već znaju i sami mi kažu da po tom broju vide adresu priključka...!

Znaju da im se može i da nemamo drugi izbor zato se tako i ponašaju, a nama ostaje samo da boga molimo da sve radi!

Poslednja izmena:
Nemam vise zivce za Supernova internet....da li postoji opcija da se raskine ugovor za internet bez nekih penala,tj placanja preostalog iznosa
Evo kaze zena i TV bi posto non stop ukidaju neke kanale.

Poslednja izmena:
Nemam vise zivce za Supernova internet....da li postoji opcija da se raskine ugovor za internet bez nekih penala,tj placanja preostalog iznosa
Prilikom raskida ugovora biraš za sebe povoljniju opciju:
1. Plaćanje svih preostalih pretplata
2. Plaćanje preplata koje si dobio po akcijskom cenovniku (ako je bilo recimo 6 po dinar onda to) zajedno sa cenom priključenja

Ako si uređaj kupio preko njih onda se i tu plaća razlika do maloprodajne cene.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Dobio sam net na godinu dana po dinar 12 meseci (ugovor na 24)...koristim ga od januara meseca

Ako sam dobro shvatio opcija2. je placanje 10 meseci po jedan dinar,dakle platim 10 dinara + prikljucenje?
Koliko kosta prikljucenje?

Poslednja izmena:
Pre ce biti da placas 10 meseci punu cenu neta.

@spyderco
Lose si shvatio, znaci od januara koristis sad je oktobar to je 10 meseci, placas za tih 10 meseci punu cenu mesecnog paketa ili posto je ostalo 14 meseci do kraja ugovorne obaveze placas punu cenu za tih 14 meseci na tebi je da izaberes, po ovome vise se isplati da se plati prvih 10 meseci.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Da,sad kapiram.....da li postoji opcija da im vratim sve pa da me tuze?Koliko znam za svaki prekid interneta i oni su duzni da smanje cenu racuna?Naravno to nisu nikad uradili,takodje ukinuli su na desetine programa na TV-u......
Znam da je bilo reci na tu temu negde ranije u temi,ali da sad ne listam 500-ak stranica

Napominjem da ugovor nisam potpisao,dosli tehnicari namestili ruter za net,kad nisam bio kuci i otisli....TV smo koristi i ranije i za TV nisam nikad ni imao ugovor

Poslednja izmena:
Taksa za priključenje iznosi 9.990,00 dinara.

Ja sam produžio ugovor i evo par dana se prave blesavi, nisu mi pustili brzinu 100/10. Pitaju kao da li je puštena optika tu, a mogu preko koaksijalnog kabla. Sada ću da vidim šta će biti...

Meni su rekli za 15 minuta će ti biti puštena nova brzina... Očigledno svako ima neku drugu informaciju. Sada ih ganjam, pa sve nešto uvijaju. Stašno

Dobio sam net na godinu dana po dinar 12 meseci (ugovor na 24)...koristim ga od januara meseca

Ako sam dobro shvatio opcija2. je placanje 10 meseci po jedan dinar,dakle platim 10 dinara + prikljucenje?
Koliko kosta prikljucenje?
Nisi dobro shvatio.

Ako uzmeš opciju 2 plaćaš 10 meseci punu cenu usluge + troškove priključenja koji su po trenutno važećem cenovniku 4.900 din ukoliko je samo net u pitanju.

Malo mi je neverovatna priča da baš nemaš nikakav ugovor.

Nisi dobro shvatio.

Ako uzmeš opciju 2 plaćaš 10 meseci punu cenu usluge + troškove priključenja koji su po trenutno važećem cenovniku 4.900 din ukoliko je samo net u pitanju.

Malo mi je neverovatna priča da baš nemaš nikakav ugovor.

Imam ugovor,ali nije potpisan,koristili TV par godina i ove godine dodali net,dosli tehnicari postavili za minut i otisli...deca bila kuci,rekli kazite tati da dodje do poslovnice da potpise

Da,sad kapiram.....da li postoji opcija da im vratim sve pa da me tuze?Koliko znam za svaki prekid interneta i oni su duzni da smanje cenu racuna?Naravno to nisu nikad uradili,takodje ukinuli su na desetine programa na TV-u......

Ali ovo mi je najjača izjava. "nisu smanjili cenu računa". A šta da smanje kad si rekao da uslugu plaćaš dinar?

Vređanje i psovanje se ne toleriše na forumu. Bolje ne ulazite u dalju diskusiju, nego da potežete za teškim rečima, jer to nije rešenje.

Pa da smanje na bar 0.50 para ...i sta sad ako placam net 1 dinar treba da me hebu i da malo ima malo nema?Placam mesecno 1400 dinara uslugu,a za koji mesec cu placati 2600 dinara.Mogu da odbiju retroaktivno

Nije mi bila namera za ban, ali nakupili su se poeni za automatizovani ban. Lepo sam upozorio da nije dozvoljeno vređanje korisnika na forumu i da je bolje suzdržati se od dalje diskusije. Ovo važi za sve.

Pa da smanje na bar 0.50 para ...i sta sad ako placam net 1 dinar treba da me hebu i da malo ima malo nema?Placam mesecno 1400 dinara uslugu,a za koji mesec cu placati 2600 dinara.Mogu da odbiju retroaktivno
Dakle za umanjenje računa ili raskid ugovora moraš imati dokaze za svoje tvrdnje. Evidencija poziva korisničkom centru i žalbe na kvalitet usluge se takođe smatraju dokazom. Merenje brzine i kvaliteta protoka izvršeni preko kabla (ne preko WiFi) su takođe dokaz. Ovo je neki minimum stvari koje moraš imati ukoliko želiš da pokušaš da raskineš ugovor. Opet i da raskineš ugovor sa njima ne znam koje alternative imaš?

Nude mi staticku ip adresu kazu da je bolja za gaming, da zakupim.., da li je to tacno? Imam non stop probleme s packet lossom i mislim da je prema Frankfurt serverima otprilike, a prema Istanbulskim npr nema..

Static IP ti naravno neće rešiti packet loss.
Samo ćeš dobiti ne-deljenu IP adresu i mogućnost da otvaraš / forward-uješ portove ako ti to treba za neke od igrica koje igraš.

Znam da ranije nije, pa da priupitam radi li "tv po tvom" van Supernova mreže sada, je li probao neko?

Hvala. [emoji4]

Znam da ranije nije, pa da priupitam radi li "tv po tvom" van Supernova mreže sada, je li probao neko?
Negde radi, negde ne radi, odnosno zavisi od mreže. Pisalo se nekoliko puta na ovu temu zadnjih par meseci. Moje iskustvo je da je kolega probao na sbb mreži (Naselje Braće Jerković BG) i nije mu radilo. Ja sam probao na poslu, nekoliko puta, zadnji put kada smo pisali o tome, sada neću da mi ne bi registrovao još jedan računar u prijavljene uređaje, i nije htelo da radi. Neki su pisali da im radi. Na kojim su mrežama probali, ne sećam se da sam video da su pisali. Na svim mrežama mobilnih operatera radi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno