Mislim da im je logika bila sledeca: osnovni uzimaju oni koji gledaju domace kanale i malo sporta, informative. Ipak, ocigledan je plan da svi uzmu M i L, u skladu s profilima korisnika. M zadovoljava sve potrebe prosecnog korisnika. Posto su u M stavili Sport Premium, ciljna grupa su im uglavnom muskarci 20-60 godina, negde su procenili da se tv zbog toga gleda. L je namenjen ozbiljnim ljubiteljima i konzumentima filmova i serija svih generacija. Dodatni paketi se nikad nece isplatiti, uvek se ide ka tome da se najvise isplati najveci TV paket. Ne znam kakve ce tacno biti cene paketa, mislim povoljnije od konkurencije, bar u prvo vreme dok se prime novi korisnici. Zanimljivo je da u medijskim izvestajima o promociji brenda navode da od sutra korisnici kupljenih operatera postaju deo Supernove, a ostatak je prica o novim korisnicima i popustima za njih. Dakle, opet samo novi, novi, trpaj jos novih korisnika. I dalje ne kapiraju da moraju postojeci da se zadrzavaju jer su oni "novi" kod nekog drugog.