Šta je novo?

Supernova (2024+)

Ne. To rade gde imaju konkurenciju sa kičmom koja neće da im se proda kako bi ih uništili.

Prijatelju, konkurencije nemaju već odavno, pokupovali su od najsitnijih lokalnih provajdera do većih krupnih zverski tipa Orion.

Jedini iole rečeno konkurent je A1, ali oni su jako tanki sa sopstvenom infrastrukturom i opet zavise od MTS-a.

Rezultat svega toga ti je, kao što vidiš, paketi od po 6000-7000, vrlo verovatno i najskuplji u evropi.

Prijatelju, konkurencije nemaju već odavno, pokupovali su od najsitnijih lokalnih provajdera do većih krupnih zverski tipa Orion.

Jedini iole rečeno konkurent je A1, ali oni su jako tanki sa sopstvenom infrastrukturom i opet zavise od MTS-a.

Rezultat svega toga ti je, kao što vidiš, paketi od po 6000-7000, vrlo verovatno i najskuplji u evropi.
Jotel je ostao od manjih i to besplatno nude gde je Jotel kako bi ga unistili.

A gde je kod mene Jotel?
Samo Supernova coax, bivši Kopernikus, konkurencija nula. Doduše ima adsl.

Jotel je ostao od manjih i to besplatno nude gde je Jotel kako bi ga unistili.
Jotel je nikakva konkurencija, njima je primarna "teritorija" Niš i okolina. Supernova/mts nema nikakve veze, bar ne trenutno, sa bilo kakvim uništavanjem Jotela jer spisak mesta na kojima nude pakete za dž se ne gađa ni 0.1% sa mestima u kojima Jotel ima pokrivenost.

Recimo, trenutno nude pakete za dž u Obrenovcu, Lazarevcu i Mladenovcu, Jotel ne da nema tu infrastrukturu nego nemaju ni na 200km odatle.

Cilj im je svakako da se uništi konkurencija, ali ovo trenutno nema veze sa tim.

Ovo da nude tamo gde su tek provukli optiku net i TV za džabe je nešto novo.Baš sve džabe nude samo tamo gde ima još neko od malih a ne da se otkupiti npr jotel, sct za to ima potvrda da su po Vojvodini nisam zapamtio koja mesta i Nišu pominjalo je nekoliko članova i u skorije vreme da još uvek ima tih ponuda. Dok net i TV nude samo onima koji nikad sem fiksnog a dugogodišnji su korisnici a pogotovo penzioneri nisu nikada koristili njihove usluge net i TV. To je bilo i potvrđeno od više korisnika MTS a ne supernova mada ne u skorije vreme.

Post je bio namenjen tome da ljude uputim na agenta ako se potrefi da su iz nekih od gradova sa spiska, jer, što bi plaćali 5000-6000 paket ako mogu da dobiju džabe.

Neću dalje ulaziti u teorije zavere, kako i zašto, zaista me ne interesuje niti nameravam da gubim vreme na raspravu oko toga.
Oglašavanje je bilo iz najbolje namere da se nekome pomogne.

Jotel je nikakva konkurencija, njima je primarna "teritorija" Niš i okolina. Supernova/mts nema nikakve veze

Ma ajde,Jagodina,Zajecar,Nis okolina ?

Telekomu je Jotel primarni enemy

Kad sekli Jotel mrezu isli u pratnji iza ovih izvrsilaca kao kristalna noc u rajhu

Nudili svima 18m dinar a mozda I vise ko nije prihvatio

Paket internet+tv, džabe, obe godine.

Objasnio je član iznad da to rade uglavnom po mestima gde su tek sproveli infrastrukturu da privole korisnike nadajući se da će ostati i nakon te godine i plaćati full pakete.

Trenutno ta ponuda važi za svega 8-9 mesta u Srbiji.
Ne, i mts to radi.Kod mene u selu gde su matori, masovno poceli da gase fiksne telefone, i da bi to izbegli neko vreme, mojima, a i drugima, koji imaju samo fixne, ponudili net i tv dzabe, naravno uzeli matori.

Kad sekli Jotel mrezu isli u pratnji iza ovih izvrsilaca kao kristalna noc u rajhu

Kao što rekoh, zaista ne zanimaju razlozi zbog čega nude to što nude. Pre oko 4 godine supernova je provukla svoje kablove kroz jedno celo naselje kod mene, nakon toga agenti su išli od vrata do vrata i nudili uslugu besplatno dve godine, i ponuda je važila mesec dana.

Poučen tim iskustvom, napisao sam svoje mišljenje zašto nude to što nude. A da li je to pravi razlog i šta je pravi razlog, zaista, ali zaista me ne zanima, napisao sam već iz kog razloga sam podelio informaciju na ovoj temi saznanja da na određenim mestima nude pakete za dž. Svakako nije tema o Jotelu, nema razloga da se spamuje bespotrebno.

Ko je zainteresovan, pustio je poruku, ko nije, može samo da preskoči dalje. Nije komplikovano, zar ne?

Ne, i mts to radi.Kod mene u selu gde su matori, masovno poceli da gase fiksne telefone, i da bi to izbegli neko vreme, mojima, a i drugima, koji imaju samo fixne, ponudili net i tv dzabe, naravno uzeli matori.

Da, čini mi se da sam naznačio da ponuda važi i u mts-u i u supernovi.
U ovome i ne vidim uopšte bilo kakvu računicu jer fiksni kao fiksni je smešan deo profita. Najviše mi deluje da pecaju na to da će dobar deo korisnika ostati i nakon te dve godine, po suludim cenama paketa, razume se.

1000014282.webp

Poslednja izmena:
Нова супернова оптика? Замењују коаксијалне каблове оптичким, уводе потпуно нову оптику а рачунају је као супернову уместо као мтс или мислиш на оптику коју су купили од ориона или беотела?

Ubacili su ponovo Trio pakete Net-TV-Mob. Info od juce. Cena 6900din, oskudna TV, optika 600mbs i mobilni paket neograniceni pozivi i sms, net vaaljda 40gb i roming 2gb.

Poz!
Upravo videh ovo za dodatni stb uređaj.
Ko je pod ugovorom ostaje mu isto kao i do sad.

Lično me zvao agent Supernove i nudio ukoliko sam korisnik Jotela da pređem u Supernovu 24 meseca po 1 dinar + TV za 1 dinar. Na žalost trenutno nisam Jotelov korisnik, u MTS-u sam, ali ću najverovatnije postati jer su 50% jeftiniji, Ćuprija je u pitanju.

Nazad
Vrh Dno