Jotel je ostao od manjih i to besplatno nude gde je Jotel kako bi ga unistili.Prijatelju, konkurencije nemaju već odavno, pokupovali su od najsitnijih lokalnih provajdera do većih krupnih zverski tipa Orion.
Jedini iole rečeno konkurent je A1, ali oni su jako tanki sa sopstvenom infrastrukturom i opet zavise od MTS-a.
Rezultat svega toga ti je, kao što vidiš, paketi od po 6000-7000, vrlo verovatno i najskuplji u evropi.
Jotel je nikakva konkurencija, njima je primarna "teritorija" Niš i okolina. Supernova/mts nema nikakve veze, bar ne trenutno, sa bilo kakvim uništavanjem Jotela jer spisak mesta na kojima nude pakete za dž se ne gađa ni 0.1% sa mestima u kojima Jotel ima pokrivenost.Jotel je ostao od manjih i to besplatno nude gde je Jotel kako bi ga unistili.
Jotel je nikakva konkurencija, njima je primarna "teritorija" Niš i okolina. Supernova/mts nema nikakve veze
Ne, i mts to radi.Kod mene u selu gde su matori, masovno poceli da gase fiksne telefone, i da bi to izbegli neko vreme, mojima, a i drugima, koji imaju samo fixne, ponudili net i tv dzabe, naravno uzeli matori.Paket internet+tv, džabe, obe godine.
Objasnio je član iznad da to rade uglavnom po mestima gde su tek sproveli infrastrukturu da privole korisnike nadajući se da će ostati i nakon te godine i plaćati full pakete.
Trenutno ta ponuda važi za svega 8-9 mesta u Srbiji.
Ma ajde,Jagodina,Zajecar,Nis okolina ?
Telekomu je Jotel primarni enemy
Kad sekli Jotel mrezu isli u pratnji iza ovih izvrsilaca kao kristalna noc u rajhu
Nudili svima 18m dinar a mozda I vise ko nije prihvatio
Ne, i mts to radi.Kod mene u selu gde su matori, masovno poceli da gase fiksne telefone, i da bi to izbegli neko vreme, mojima, a i drugima, koji imaju samo fixne, ponudili net i tv dzabe, naravno uzeli matori.

Lično me zvao agent Supernove i nudio ukoliko sam korisnik Jotela da pređem u Supernovu 24 meseca po 1 dinar + TV za 1 dinar. Na žalost trenutno nisam Jotelov korisnik, u MTS-u sam, ali ću najverovatnije postati jer su 50% jeftiniji, Ćuprija je u pitanju.Ma ajde,Jagodina,Zajecar,Nis okolina ?
Telekomu je Jotel primarni enemy
Kad sekli Jotel mrezu isli u pratnji iza ovih izvrsilaca kao kristalna noc u rajhu
Nudili svima 18m dinar a mozda I vise ko nije prihvatio
moguce je preko USB porta, ja sam tu drzao fleskuPozz forumašima! Da li je moguće konektovati eksterni hard na Technicolor tc7210?
Da li je potrebno neko posebno podešavanje?moguce je preko USB porta, ja sam tu drzao flesku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari