To nije screenshot sa sajta koji sam ti poslao.
To nije screenshot sa sajta koji sam ti poslao.
Nije ubacio nikakav los pa reko malo guglao da probam nesto drugo.To nije screenshot sa sajta koji sam ti poslao.
Ni jedan prekod nisam imao. Brzina konstantna cak i preko 300/50 koje imam ugovoreno.Kako si zadovoljan sa A1 5g KN
mozda si delio sa 8 umesto 10 pa deluje brze...Ni jedan prekod nisam imao. Brzina konstantna cak i preko 300/50 koje imam ugovoreno.
Trebalo bi da se sam deaktivira, tako da je čudno što ti radi, ali opet je i on sam skuplji od 400 dinara. Svakako, nešto se neobično dešava kod tebe. Šta piše na tim računima kao specifikacija tog duga? Tu bi mogao da se krije odgovor na pitanje šta tačno sistem želi da ti naplati. Nezavisno od toga, jedino rešenje je da ti oni to interno isključe, šta god bilo.Jel se taj move posebno deaktivira?
Ja sam jedno 10 zahteva i prigovora imao od kada su mi prepolovili net, i mislim da sam odustao, ne mogu vise. Trazio sam i raskid, i to su odbili. Jednostavno necu placati, neka iskljuce i jedva cekam da me tuze da vidim kako ce obrazloziti sto ocekuju sa moje strane 100% uplate, a sa njihove 50% isporucenog...Sto se tice starlinka, nacuo nesto da moze preko, cini mi se, Bosne placati, no ne mogu sa sigurnoscu reci jer sam to, kao sto rekoh samo cuo.
Supernova, haha, glupo ali moram se smejati. Da ti ne bih pisao koliko puta smo se culi, Supernova i ja, bilo bi to podugacko, no za neke druge probleme, tacnije signalom, itd, itd. Jedino sto cu ti reci, to je, samo prijavljuj kvarove, oni moraju slati montere, non-stop, sve dok ti ne odrade, tj, vrate ono za sta imas potpisan ugovor. Takodje pored tih zahteva za popravku, obavezno trazi i da ti skinu cenu za prethodni i svaki buduci mesec jer nisi imao ono sto je potpisano. Meni su tri meseca slali umanjen racun za nekih 30%, sve dok nisu resili problem koji nije postojao na terenu, vec je bio kod njih u centrali. Cak su me i iskljucivali, jer nisam hteo placati racune, pa ukljucivali, nesto kao na rec, pa opet iskljucili i na kraju ja platio racun, a oni popravili i refundirali sa ova 3 meseca. Iskreno, opet sam ja bio malko na gubitku u novcu ali jednostavno ne mozes protiv vetrenjaca. Uteha je sto sam isterao svoje.
Mora valjda neki osnov prvo da postoji? Mislim tako bi svako mogao da unajmi javnog izvrsitelja i uzme pare kome hoce (dobro, karikiram, ali bilo bi suludo da se ja ne pitam nista, a radi se o krsenju ugovora sa njihove strane). Ili jednostavno moram ja njih da tuzim prvi... nisam pametan, ali da placam ono sto ne dobijam nema smisla.Nece te tuziti. Blokirace ti javni izvrsitelj racun i naplatiti sav dug,kamatu i njegove troskove.
A može, ali da li je vredno takvog cimanja? Tu moraš da uzmeš u obzir da ideš protiv države, a znamo kako to obično biva, kadija te tuži, kadija ti sudi.Ima pravo prigovora i može oterati spor u parnicu iako je u pitanju verodostojna isprava.
Nemoj pogrešno da me shvatiš, zaista ti želim da rešiš to na najbolji mogući način u tvoju korist, ali mislim da bi trebao da upotrebiš druge metode.Mora valjda neki osnov prvo da postoji? Mislim tako bi svako mogao da unajmi javnog izvrsitelja i uzme pare kome hoce (dobro, karikiram, ali bilo bi suludo da se ja ne pitam nista, a radi se o krsenju ugovora sa njihove strane). Ili jednostavno moram ja njih da tuzim prvi... nisam pametan, ali da placam ono sto ne dobijam nema smisla.
Ma znam da je to borba sa vetrenjacama, ali posle mesec dana i 10-ak prigovora sto preko mejla, sto u poslovnici, call cantar... polako ostajem bez ideja. Nije kod mene problem sto internet radi sporije zbog tehnickih problema, vec zbog prebacivanja na drugi paket - sa ugovorenih 200/20 na "novih" 100/10. Kada nekom prepolovis uslugu jednostrano, to je drasticno menjanje uslova i to ne moze da prodje kao kada se prave ludi kada ukinu 2-3 kanala, ili povecaju cenu 10%, tako da su argumenti sigurno na mojoj strani ali da - cimati se u pranici zbog ovakvih gluposti je suludo, probacu sa RATEL-om prvo. Hvala na korisnim savetima 🙂2. Nateraj ih da dođu i da izmere brzinu, pre svega moraju da utvrde u čemu je problem a to u dosta slučajeva nije moguće iz centrale tj iz fotelje

Pokusao sam jos u pocetku da dobijem misljenje RATEL-a da li je ovo uopste po zakonu tako sto sam im pisao mail, ali su me samo iskulirali i rekli da se prigovori salju kroz njihovu formu - sto ce malo teze da ide jer ja zapravo osim par svojih mejlova imam jos samo random genericke sms poruke da je zahtev odbijen - ne vidi se ni koji ni sta. Pretpostavljam da to namerno rade bas iz razloga da korisnik nema cime da potkrepi prigovor. Tek ovo sto sam usmeno trazio preko call centra ili u poslovnici nema nikakvog traga. Mada pokusacu svakako, nemam sta drugo.Aha, ja sam skontao da ti je ugovoreno 200/20 a da po merenjima imaš značajno manje. Ne bih da pametujem pošto nisam imao do sada takvu situaciju da smanjuju brzinu iz ugovora, ali na prvu loptu to mi deluje suludo i nemoguće da nemaš mehanizam da se zaštitiš.
Probaj obavezno sa ratelom, vidi šta kažu, a probaj i pusti mail efektivi, hoće oni i da odgovore ako nisi član, čisto da dobiješ odgovor da li je moguće da to može tako da im prođe.
Verovatno samo dok odrade posao ovi kanali za svetsko, ovih 40 dana, posle bi bilo logicno da ih vrate u HD.HRT više nije u HD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari