Korisnik Supernove vec par godina
Usluga je okej
Nestane cesto, usled kvarova ali boze moj, tu je USB tethering kad se desi tako da kvarove ni ne uzimam za losu stvar
Sa tim receno, korisnicka podrska je 7-8 ljudi koji imaju onaj plastificirani papir ispred sebe i govore stavke od 1 do 20, i funkionisu kao da su odeljenje u Indiji koje je nesposobno da kontaktira Administatore ako to nije perko email-a
Dobiti konkretno resenje je nemoguce
Skoro su me iskljucili 20og, sto se nikada nije desilo jer su im iskljucenja bila kao u sat 26 u mesecu.
Uplatio sam uplatnicama jer sam imao kes novac. 3 dana sam cekao da me ponovo ukljuce objasnjavajuci operaterima da radim u banci i da poznajem transfer protokole u mali prst i da je nemoguce da im novac nije legao na racun jos prepodne prvog dana uplate, bez obzira na terminal na kojem je novac uplacen. Svaki transfer u eksternom platnom prometu prolazi kroz 2 kliringa NBS-a, jedan da udje u sistem i drugi da se sprovede na ciljni racun, a u jednom radnom danu NBS ima 4 kliringa total (10:30, 12:30, 14:30 i 17:00)
3 dana su me ubedjivali da "to sistem radi automatski" sto je apsolutna laz. Neko fizicki cita pozive na broj i kuca rucno i preko aplikacije odobrava ukljucenje, jer da zaista jeste automatski, sistem bi video uplaceni transfer jos prvog dana.
Niti jedan operater nije hteo da mi lepo kaze istinu ili prebaci na odeljenje za uplate vec samo ponavljaju "Gospodine, kada vas sistem registruje bicete ukljuceni" sta god ja pokusao da objasnim ili kazem.