Isto i kod mene.Taj STB jeste težak krš ali kod mene boje nisu muljave i ne izgleda kao da nije FHD ili 4K slika recimo na Eurosportu 4K....
Ovo je trenutni test,možeš videti da ima prilično gubitaka paketa,nekada je tako a nekada i nema gubitaka.Kažem raspali coax...I da,ne koristim njihov ruter koji mi služi samo kao modem a za rutiranje koristim Xiaomi AX 3200 ruter.Исто. И колико постиже у пракси?
Pa zato sto ces da pustis da gledas neki prenos, pa kad padne gol, tvoje komsije ce da proslave, a ti ces da cekas da tek izvedu aut. Pri tom, slika NIKAD nece da bude ista.Sve u svemu.... DVB-C je tata i tako ce i da ostane.Upravo, zasto bi neko uzeo hibrid koji ubedljivo najlosije radi pored ovog novog. Drugo je ako nekome nije bitno vracanje kanala ili ako ne zeli dodatni uredjaj i daljinski pa onda uzme samo kam i karticu. Plus sto novi MOVE i obicne televizore pretvara u smart, ako nista drugo barem youtube moze da se gleda.
DVB-C (hybrid MOVE) i IPTV Multicast (iris) mnogo bolje rade od MOVE OTTPa zato sto ces da pustis da gledas neki prenos, pa kad padne gol, tvoje komsije ce da proslave, a ti ces da cekas da tek izvedu aut. Pri tom, slika NIKAD nece da bude ista.Sve u svemu.... DVB-C je tata i tako ce i da ostane.
Ja pricam o osnovnoj funkciji - gledanje TV programa, sto se tice smart tv funkcija bolji je taj novi MOVE STBAjde neka vam bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari