Šta je novo?

Supernova (2024+)

Poslaše i meni posle natezanja od mesec dana kredencijale za Move app, takođe sam bez Move boxa.

Meni su to dali odmah pocetkom septembra ali nije funkcionisalo sve do kraja decembra, do kad je radila stara platforma.

Нисам читао стране у назад,можда је писано.
Сад ми стиже порука за рачун,увећан за 500 дин!

11. marta podneo zahtev u poslovnici.

Imam uslugu Super plan 3L i odnedavno nekoliko kanala na uređaju koji nije Move a mi aplikacija ne dostaju!?
Koliko znam Supernova Telekoma Srbija nije korisnike obavestila o promenama .

Dosao mi juce sms, danas otisao u poslovnicu i raskinuo ugovor iako ug obaveza traje do januara jos.
Cim sam dobio sms o povecanju cena zalio sam se i trazio raskid, onda su me zvali i rekli da idem u poslovnicu, tamo isto rekao da trazim raskid zbog povecanja cena. Oni mi javljaju da mi vracaju staru cenu, i da sam ja rekao u poslovnici da hocu staru cenu ili raskid, ja odem u poslovnicu i kazem da hocu da vidim sta je upisala, ono lepo pise da zelim samo raskid, znlaci pokusaju da lazu i farbaju, ja onda opet zovem i dizem prigovor br2 na osnovu prigovora br1 Onda im kazem direktno da lazu i manipulisu, da sam od pocetka trazio direktno raskid i nista vise zbog promena cena, da ne zelim ni staru cenu, ni novu, ni neku trecu. Prekrsili ste pravilo ugovora i zelim raskid direktno i nista vise, ne zelim da se cenkam nisam na pijaci, da nisam video poruku dobio bi novu cenu ili da sam bio u inostranstvu. Ne zelim cenkanje, ne svidja mi politika firme, sto ste mi menjali ugovor nisam vam ja kriv, hocu raskid i cao, i na kraju je proslo resio sam ih se.
Eto mozda nekome pomogne...

Samo jos napisi koji paket si imao .. sa kojim pogodnostima .. to nekako svi koji raskunu zaborave da napisu ..

Jel postoji rešenje za CGnat u supernovoj? Konkretno mi pravi problem za igranje igrica preko neta. Ja sam uzeo statičku IP adresu i nije mi rešilo problem (malo je bolje ali nije kao pre, samo je moderate, nije zelen kao što je pre bio, zaboravio sam kako se zvao - valjda very good). Pre toga sam bio u SBB i u exe netu i nikad nisam imao taj problem sa igranjem igrica preko neta - da mi piše nat type: strict ili moderate.

Danas bio neki update move uređaja i sada dosta brže menja programe i prilikom menjaja programa nema više onog crvenog kruga da vrti.

Jel postoji rešenje za CGnat u supernovoj? Konkretno mi pravi problem za igranje igrica preko neta. Ja sam uzeo statičku IP adresu i nije mi rešilo problem (malo je bolje ali nije kao pre, samo je moderate, nije zelen kao što je pre bio, zaboravio sam kako se zvao - valjda very good). Pre toga sam bio u SBB i u exe netu i nikad nisam imao taj problem sa igranjem igrica preko neta - da mi piše nat type: strict ili moderate.
Nikada nisam imao problem sa nat-om kod SN od kad su kupili Exe u mp igrama. Jeste ping bio malo veći ali laga nije bilo

Mislim da su ovo cene za super plan od 02.12. zato i nema novih cenovnika jer nema podizanja cene vec migracija korisnika koji su bili na starim paketima

1000110215.jpg

NAJBOLJA utakmica ove sezone, ne samo za Denver, vec u celoj NBA od pocetka sezone je upravo zavrsena. Jokara unakazio Wemby-ja u PLAYOFFS utakmici kakva nije vidjena....

A Arena Sport to nije prenosila !
Prenos je išao na Amazon prime za ceo svet, a oni u svojim terminima ne daju nikom da prenosi. Novim ugovorom sa NBA ligom oni su dobili i svaku drugu godinu prenos velikog finala i tad ni jedna druga TV kuća neće prenositi utakmice.

Nikada nisam imao problem sa nat-om kod SN od kad su kupili Exe u mp igrama. Jeste ping bio malo veći ali laga nije bilo
Kod mene je lag katastrofa. Konkretno za GTA online, ne mogu misiju da odigram. Npr. kod mene pokazuje da smo udarili u zgradu, kod njega normalno radi. Mora da stane izađemo iz auta i on i ja da bi učitalo. For honor nisam hteo ni da probam, jer bi me sigurno izbacilo... A već sam bio nervozan.

Dok sam bio u exe netu super mi je radilo. A bio duplo sporiji internet.

Nazad
Vrh Dno